5.08.2012

ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ...

....Αρνήθηκε το ελληνικό κράτος να επιτρέψει στος ΄Ελληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν στα κατά τόπους προξενεία και πρεσβείες. Ενώ υπάρχουν λίστες στα προξενεία από τις Ευρωεκλογές αρνήθηκαν οι...καρεκλοκένταυροι του χρεωκοπημένου ελληνικού κράτους το δικαίωμα του εκλέγειν στους πάνω από 3.500.000 ΄Ελληνες πολίτες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. (΄Ενας από αυτούς είμαι κι εγώ!) Αυτό σε πλήρη αντίθεση με την πρακτική των άλλων χωρών της Ευρωπαικής ΄Ενωσης. 
Ετσι έχουμε μια Βουλή που αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 50% των Ελλήνων αλλά ούτε καν αυτό μια και το πρώτο κόμμα παίρνει +50 έδρες έχοντας διαφορά μόλις 2%, ή 180.000 ψήφους από το δεύτερο. Αυτούς τους +50 κανείς δεν τους επέλεξε και κανείς δεν τούς ήθελε!!!!!  Γιατί οι φορολογούμενοι  πρέπει να πληρώνουν 84.000 ευρώ Χ 4 έτη Χ 50 "βλήτα"=15.000.000 ευρώ συν αυτοκίνητα, γραμματείς, υποδομή, κινητά, επιδόματα για επιτροπές, σύνταξη σε 8 έτη, άνετα πάμε στα 25.000.000 ευρώ!!!!!!!!!!, για 50 ακόμη λαμόγια που κανείς δεν επέλεξε και κανείς δεν ψήφισε και κανείς δεν αξιολόγησε ως ικανά και επιθυμητά πρόσωπα να τον αντιπροσωπεύουν και να τον εκπροσωπούν.
Οσο για την ΧΑ  άλλους ψήφισε το ..."φυτώριο" των 430.000  κι άλλοι θα είναι στη Βουλή: Eναπομείναντες του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, βασανιστές απόστρατοι αστυνομικοί, τσεκουροδολοφόνοι και υπόδικοι. 

Μάλλον δεν θα δούμε δηλαδή τον "Αθανάσιο Διάκο" Κωνσταντίνο Η. Μπαρμπαρούση στα έδρανα. Κρίμα οι ...πρατίνες (προβατίνες) που "σφάχτηκαν" στην Αιτωλοακαρνανία για τον εορτασμό της εισόδου του στη Βουλή! Αντ'αυτού θα δούμε τον Μπαρμπαγιώργη Κανατά, συγγνώμη Παπαδόπουλο. Ανεργο ηλεκτρολόγο ψήφισαν οι 430.000 της  ΧΑ  για την Αιτωλοακαρνανία ..."ετοιμοθάνατο στην κάσα" απόστρατο αξιωματικό θα τρώνε στην μάπα μέχρι να... "βρωμίσει" ο τόπος και να αρχίσει ο νέος εμφύλιος... 
Κατά τα άλλα ναι στην Ελλάδα έχουμε... δημοκρατία!