9.06.2008

KALOFAGAS COOKING DEMO SHOOTING

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ Ο ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ;;;


Eρμηνεία ζωής από τον Μίκι Ρουρκ, στον ρόλο που εγκατέλειψε, ηλιθιωδώς, ο Νίκολας Κέητζ, στο "ΤΗΕ WRESTLER" του Ντάρεν Αρονόφσκι. Διθυραμβικές κριτικές και κατάμεστες αίθουσες στο φεστιβάλ Βενετίας. Θέμα ένας επαγγελματίας παλαιστής 20 χρόνια μετά το απόγειο της καριέρας του....
Hollywood Reporter's Stephen Farber calls it "a career-best performance" and "a winning tour de force"; Variety's Todd McCarthy is gushing "Rourke creates a galvanizing, humorous, deeply moving portrait that instantly takes its place among the great, iconic screen performances".
UPDATE: Κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι στο φεστιβάλ Βενετίας το "THE WRESTLER" πριν από λίγο.

ΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ"!


Με πρόεδρο του ΝΑΤ τον διαχειριστή εταιρειών του Γ. Βουλγαράκη επιχειρήθηκε ο αποχαρακτηρισμός δασικής έκτασης 119 στρεμμάτων στα Μελίσσια.
Αυτό το ακίνητο, που αποτελεί το «φιλέτο» της περιουσίας του πολύπαθου ΝΑΤ, εντασσόταν στα προς «αξιοποίηση ακίνητα», για τα οποία λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τού από χθες παραιτηθέντα προέδρου του Ταμείου, κ. Παν. Παπαγιαννόπουλου, λήφθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσληψη συμβούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το μέλος του Δ.Σ. του ΝΑΤ και πρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών (ΠΕΜΕΝ) Σάββας Τσιμπόγλου όσο και πληροφορίες από άλλες πλευρές συνδέουν την παραίτηση του προηγούμενου προέδρου του ΝΑΤ κ. Αντώνη Γρηγοράκη ακριβώς σε διαφωνίες του σε σχέση με τον τρόπο «αξιοποίησης» της ακίνητης περιουσίας.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=1538537

SARAH PALIN:CAVEWOMAN!


H Ρεπουμπλικάνα γερουσιαστής Λίντα Γκρην (στη φωτογραφία η κυρία με τα γυαλιά στο μπαγκράουντ της Πέιλιν που αγορεύει) και προεδρεύουσα στη Γερουσία της Αλάσκα δήλωσε ότι η Σάρα Πέιλιν (στη φωτογραφία πάνω από δολοφονημένο, από κυνηγούς, καριμπού που ψυχορραγεί) δήλωσε για την Σάρα Πέιλιν: "Δεν ήταν έτοιμη να γίνει κυβερνήτης. Πως μπορεί να είναι έτοιμη να γίνει αντιπρόεδρος ή πρόεδρος;...Κοιτάξτε τι έκανε σε αυτή την πολιτεία. Tι θα κάνει στο έθνος;"
State Senate President Lyda Green said she thought it was a joke when someone called her at 6 a.m. to give her the news.
"She's not prepared to be governor. How can she be prepared to be vice president or president?" said Green, a Republican from Palin's hometown of Wasilla. "Look at what she's done to this state. What would she do to the nation?"
Kαι να μην ξεχνάμε και το τεράστιο ηθικό θέμα με τις εκτρώσεις και την τεράστια υποκρισία: Η 17χρονη κόρη της Πέιλιν έμεινε έγκυος, δεν είχε ιδέα από αντισύλληψη και προφύλαξη φαίνεται, με ντόπιο ανήλικο ποδοσφαιριστή. Παιδιά φέρνουν στον κόσμο κι άλλα παιδιά δηλαδή... Η μητέρα Πέιλιν έφερε στον κόσμο, ένα παιδί που ήξερε ότι έχει σύνδρομο Ντάουν-αφού πρώτα με 7ωρο επαγγελματικό αεροπορικό ταξίδι στο Τέξας, την ημέρα της γέννησης, προσπάθησε να αποβάλλει για να μην κάνει έκτρωση!!!
Το τεράστιο θέμα είναι βέβαια ότι η υποψήφια αντιπρόεδρος Σάρα Πέιλιν, μας γυρίζει στην λίθινη εποχή, όταν αρνείται σε ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν πέσει θύματα βιασμού, αιμομιξίας, (ή και για λόγους υγείας) πρέπει να κάνουν έκτρωση...Θρησκοληπτική υστερία σε όλο της το μεγαλείο. Δυστυχώς, η Αμερική δεν γυρνά σελίδα με τέτοιους πολιτικούς!