5.14.2008

(c) MURAKAMI

TAKASHI MURAKAMI at the Brooklyn Museum.
http://nymag.com/daily/entertainment/2008/04/jerry_saltz_at_murakami.html

FORMER VP EDWARDS ENDORSES OBAMA

ABC News confirms that John Edwards will endorse Barack Obama at an event tonight in Michigan:

NEW FOX ON THE BLOCK


CRUDE OIL PRICES 1861-2008

http://www.forbes.com/2008/05/13/oil-prices-1861-today-real-vs-nominal_flash2.html

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ σημείο του απόρρητου εγγράφου της CΙΑ που έφεραν στο φως «ΤΑ ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου για τον ρόλο των αποστατών έχει να κάνει με την Κύπρο. Οι κλητήρες πίεζαν τα αμερικανικά αφεντικά να μη βρεθεί λύση στο Κυπριακό γιατί κάτι τέτοιο θα ανέβαζε τη δημοτικότητα του Γ. Παπανδρέου στον ουρανό. Η χώρα στάχτες και μπούρμπερι για το συμφέρον το προσωπικό. Αυτό διδάσκει η Ιστορία. Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε΄ αφού πρώτα υπέγραψε φιρμάνι επικηρύσσοντας τα κεφάλια των ανταρτών του ΄21, στη συνέχεια απαγχονίστηκε κι αυτός από τον Σουλτάνο, δηλαδή το δικό του αφεντικό. Έτσι και με την αποστασία, έτσι και με κάθε εξαρτημένη ηγεσία. Πρώτα καθαρίζουν την αμερικανική κοπριά και στη συνέχεια, αφού φέρουν εις πέρας την «πατριωτική» δουλειά, τους τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάποιου πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών και τους διασύρουν στους ιθαγενείς της ελληνικής μπανανίας.
Πολιτικοί παντός καιρού και διαρκώς προσκυνημένοι!
Δημήτρης Δανίκας "ΤΑ ΝΕΑ"

MEΓΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...





Διαβάστε "ΤΑ ΝΕΑ" για να "φρίξετε" και να κάνουμε κάτι-μποικοτάζ!-στις εταιρείες που "παίζουν" με την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας... (Με καθυστέρηση 72 ωρών από τα blogs "ΤΑ ΝΕΑ" αναφέρονται σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ).
Δυστυχώς, όλα τα posts των προηγούμενων ημερών σε όλα τα blogs-και το δικό μας-επιβεβαιώνονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.
Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δεν θα έπρεπε να ασκήσει διώξεις στον ΕΦΕΤ, την ΕΛΑΙΣ, τα LIDL, την UNILEVER κ.α. (ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ TΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ THIVABLOG http://thivablog.blogspot.com/2008/05/blog-post_3262.html) για "παράβαση καθήκοντος", "απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οφέλους" και "σύσταση συμμορίας" κ.α.;;;;
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΄Η ΤΡΟΦΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ; ΣΕ ΑΛΛΗ ...ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ;
EINAI ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
1) ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΕΤ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ;
2) ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ANAMEΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΟΠΩΣ Η UNILEVER/ΕΛΑΙΣ- ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΗΘΕΝ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

61st FESTIVAL OF CANNES PROPAGANDA
















...Σε αυτό το "παραδείσιο" τοπίο της Κυανής Ακτής, με αρπακτικά-Γάλλους ως αγενεστάτους, αρχοντοχωριάτες, κουτοπόνηρους οικοδεσπότες, (και εμπόρους πολεμικών φρεγατών, για να μην ξεχνιόμαστε), εκτυλίσεται η νεα φάση της Σκοπιανής προπαγάνδας-χρηματοδοτούμενης από το ευαγές ίδρυμα George Soros- του Macedonia Film Commission (στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από πάνω βλέπετε και "γεωγραφικά" που περίπου θα "στεγασθεί" στην παραλία της Κρουαζέτ, το "περίπτερο" των Σκοπιανών, ενώ στην ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ βλέπετε το Ξενοδοχείο Κάρλτον σε φωτογραφία που τραβήχτηκε την Τρίτη 13/5, έναντι της παραλίας του οποίου, θα "παρελάσουν" οι Σκοπιανοί με δεξίωση)...
Περαστικά μας....