6.24.2012

XAΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: 141 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ!)

http://harryklynn.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
141 ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ
1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.
2.Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας...
στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):
-το ΑΕΠ κινήθηκε σε ρυθμούς αισθητά μικρότερους απ' αυτούς των χωρών της ΕΟΚ (μέσος όρος για την Ελλάδα 1,7%, για δε την ΕΟΚ 2,7%) .... για πρώτη φορά από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
-οι δημόσιες δαπάνες ως ποσοστό του Α.Ε.Π. από 30% το 1980 ανήλθαν στο 50% το 1990, αποτέλεσμα της πρωτοφανούς διεύρυνσης του Δημοσίου τομέα.
-ο πληθωρισμός υπερτετραπλασιάστηκε απ' αυτούς των χωρών της ΕΟΚ (πληθωρισμός για την Ελλάδα 18,2%, για δε την ΕΟΚ 4,5%).
τα δάνεια της δεκαετίας του 80 δεν είχαν ξαναγίνει από τη σύσταση του Ελληνικού κράτους.
-το εθνικό μας νόμισμα υποτιμήθηκε κατά 30% σε 2 διαδοχικές υποτιμήσεις της τάξεως του 15% εκάστη, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στο εθνικό εισόδημα και στην Ελληνική οικονομία! Κατά την πρώτη πασοκική περίοδο εφαρμόστηκε μια τριτικοσμική πολιτική, η οποία στήριζε την εγχώρια κατανάλωση στο δανεισμό και διόγκωνε το κράτος με τους άπλετα παρεχόμενους κοινοτικούς πόρους.
3. «Σκάνδαλο καλαμποκιού»: αφορά τη λαθραία εισαγωγή χιλιάδων τόνων γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού από κρατική εταιρεία και την εξαγωγή του στη συνέχεια σε χώρες της Ευρώπης ως ελληνικό. Τα κέρδη από την «κομπίνα» υπερέβησαν τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ στα παραστατικά εμφανίστηκαν μόνο 1 εκατομμύριο δρχ.!
4. Σκάνδαλο 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους.
5. Το σκάνδαλο της αγροτικής ασφαλιστικής εταιρείας. Πέραν των παρανομιών που αποκαλύφθηκαν και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του Πασόκ, στα διευθυντικά της στελέχη, μισθούς από 25 έως 33 εκατομμύρια δρχ. μηνιαίως, με τη μέθοδο των προμηθειών..... ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονταν με μισθούς πείνας....
Διαβάστε και τα 141 σκάνδαλα στο blog του Χάρρυ Κλυνν    http://harryklynn.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑ΄Ι΄ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ...




Η ''αξιοπιστία'' του ΣΚΑΪ: Εξώδικο Βαγγέλη Μαρινάκη σε Γιάννη Αλαφούζο 
«Tην πλήρη διαφοροποίησή του εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ και έχουν αρνητικό αντίκτυπο για το μετοχικό τμήμα του σταθμού. Ο γνωστός εφοπλιστής με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (όπου το exit poll του σταθμού απέτυχε παταγωδώς όπως και οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος). Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας στο παρελθόν, ενώ μέμφεται τη διοίκηση και το ειδησεογραφικό τμήμα για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης».
http://www.kalami.net/monima/epishmanseis.html


(SKAI  TV LACK OF CREDIBILITY PARODIES BY ANTISTACHEF)
http://antistachef.wordpress.com/



Ο τίτλος "πόλεμος Ελλήνων ανταποκριτών" αποτελεί υπεραπλούστευση του προβλήματος που προέκυψε στις 20/6, όταν ο νεαρός και άπειρος ανταποκριτής Θάνος Δημάδης, μη γνωρίζοντας ότι μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το State Department -και να λαμβάνει guidance, (δηλαδή την θέση του αμερικανικού ΥΠΕΞ, πριν το μπρίφινγκ, ) και να την αποδίδει σε αξιωματούχο, χρησιμοποίησε τον ΣΚΑΙ αμφισβητώντας την ύπαρξη δήλωσης και την αξιοπιστία των συναδέλφων του.
Αποδείχθηκε ότι η δήλωση του αξιωματιούχου αποτελούσε επακριβώς τη θέση της αμερικανικής κυβέρνησης και αναμένουμε σύντομα τη συγγνώμη του σταθμού του και του ιδίου, ως ωφείλουν να πράξουν. Διότι κάποτε πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην προσπαθούμε να καλύπτουμε την ανικονότητά μας διασύροντας έμπειρους κι ευσυνείδητους δημοσιογράφους.
Δυστυχώς η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και τα ΜΜΕ της έφερε στο προσκήνιο φαινόμενα να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες σημαντικές για την Ελλάδα στιγμές άπειρα και κακοπληρωμένα παιδιά, για να μεταδίδουν κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού ειδήσεις. Και μια που κάνατε twitto-ρεπορτάζ, μπορείται να δείτε πως προβάλλονται από τον συγκεκριμένο ανταποκριτή κρίσιμα θέματα, με στόχο να στηρίξουν ή να χλευάσουν θέσεις πολιτικών δυνάμεων. Οταν αυτό γίνεται από κάποιον που ο μισθός του δεν απαρκεί να καλύψει καν βασικά έξοδα διαβίωσης, είναι στοιχείο που χρήζει περαιτέρω μελέτης κι ανάλυσης...
Παραθέτω για την ιστορία τη δήλωση του αξιωματούχου όπως αναρτήθηκε αμέσως στην ιστοπσελίδα της Greek News που εκδίδω http://www.greeknewsonline.com/?p=21281 και επιβεβαιώθηκε πλήρως την επομένη καθώς και το σχόλιό μας για το ατόπημα του ΣΚΑΙ και του ανταποκριτή του Θάνου Δημάδη.
http://www.greeknewsonline.com/?p=21283

Με εκτίμηση

Απόστολος Ζουπανιώτης
Εκδότης/Διευθυντής
Εβδομαδιαίας Ελληνοαμερικανικής εφημερίδας
Greek News

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ "ΜΕGA" ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

χρόνια Έξι χρόνια φυλακή στον σκηνοθέτη του MEGA για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Πέντε χρόνια μετά τη σύλληψή του, η καταδίκη του και από Εφετείο. Ο σκηνοθέτης οδηγήθηκε στις φυλακές.
http://www.kalami.net/monima/epishmanseis.html

(MEGAmou parody by ANTISTACHEF)....

H MHTEΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΕ 4.500.000 ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ

Οι απόδημοι 'Ελληνες, Ομογενείς: ΔΕΝ ΞΕΧΝOYΜΕ και ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
Τα τελευταία 30 χρόνια τα κρατικοδίαιτα κόμματα ''εξουσίας'', της πολιτικής-κομματικής ''κοινοβουλευτικής δικτατορίας'' που λυμαίνεται και κατάστρεψε την Ελλάδα, αρνούνται -με διάφορες προφάσεις- να μας δώσουν το συνταγματικό δικαίωμά μας να ψηφίζουμε από τις χώρες όπου ζούμε, επειδή ''έτσι τα βολεύει''. Μην ξεχνάμε ότι εκτός Ελλάδας είμαστε περίπου 4.5 εκατομ. 'Ελληνες πολίτες, οι περισσότεροι γεννημένοι στην Ελλάδα, δηλαδή μιά (μισή) ακόμα Ελλάδα. Αυτήν την άλλη Ελλάδα, την αγνοούν, την προσβάλουν βάναυσα και την χρησιμοποιούν βρώμικα.
http://www.kalami.net/monima/epishmanseis.html