4.22.2012

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" No 3 KAI TΩΝ "ΗΡΩΩΝ" ΑΥΤΗΣ....


ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ! 
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΗΡΩΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")
Ιωάννης Λαδάς: πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο με τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια. (Kατά τα άλλα ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εργατικότητα, ήθος, εντιμότητα).
Μιχαήλ Μπαλόπουλος: πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο των σάπιων κρεάτων, στέλνοντας στον τάφο και στο νοσοκομείο εκατοντάδες ανύποπτους ΄Ελληνες πολίτες. (Kατά τα άλλα ήθος, σεβασμός, αρετή).
Μιχαήλ Ρουφογάλης: ξόδεψε ασύστολα δημόσιο χρήμα για την πολυτελή ζωή του και τα κοσμικά του πάρτι σε θαλαμηγούς, ενώ η ΚΥΠ, βασάνιζε αγωνιστές και παλικάρια όπως ο Παναγούλης και ο Μουστακλής,  εξασφάλιζε χαριστικά δάνεια σε εφοπλιστές και εργολάβους υποστηρικτές της Χούντας, επιβαρύνοντας τις ελληνικές δημόσιες τράπεζες και τους φορολογούμενους. (Kατά τα άλλα εντιμότητα, ήθος, πάταξη της εγκληματικότητας).

Ο Μακαρέζος διόρισε τον κουνιάδο του Αλέξανδρο Ματθαίου Υπουργό Γεωργίας, ο Λαδάς έκανε τον έναν ξάδερφο του στρατηγό και τον άλλο ξάδερφο του Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών, και ο γαμπρός του Πατακού Ανδρέας Μεϊντάσης έγινε εκατομμυριούχος εξασφαλίζοντας χαριστικά δουλειές από το Δήμο Αθηναίων. (Aξιοκρατία, εργατικότητα, ήθος).

Ο Παπαδόπουλος διόρισε τον αδερφό του τον Κωνσταντίνο Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Προεδρίας, περιφερειακό διοικητή Αττικής και τελικά Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργό. Τον άλλον αδερφό του τον Χαράλαμπο, τον διόρισε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ο Χαράλαμπος αποκαλούνταν κοροϊδευτικά ""μπον φιλέ"" από τους αξιωματικούς της Χωροφυλακής, επειδή κάθε μέρα έτρωγε στα εστιατόρια των πιο ακριβών ξενοδοχείων της Αθήνας παρέα με τη φρουρά και τους υπαλλήλους του, με χρήματα του ελληνικού δημοσίου... (Kατά τα άλλα αξιοκρατία!)