10.23.2008

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ...…OMOΛΟΓΗΣΕ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΣΕ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙ'ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ...

…Μπορώ επιτέλους να συγχαρώ τον κ. Παπαλιό για την παλικαριά του να βεβαιώσει και επίσημα πλέον, στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, ότι το Κέντρο Κινηματογράφου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. Κρατώντας τις υποσχέσεις μου θα του στείλω γλαδίολους.

Πρέπει άμεσα λοιπόν:
1)ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

2) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟ ΕΚΚ AΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (μια και σύμφωνα με το νόμο περί χορηγιών 3525-26/1/2007 άρθρο 5 ο χορηγός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. Δεν εγκρίνει ή απορρίπτει σενάρια ή ταινίες, «…ο δε χορηγός δεν έχει δυνατότητα επέμβασης στην μορφή ή το περιεχόμενο της».
http://www.georgezervoulakos.blogspot.com/