5.09.2012

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ή ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Νο 8


 Στο βιβλίο “ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, Εκδόσεις ΄Ερεβος ,  το πρώην, μετανοημένο, στέλεχος της ΧΑ, Χάρης Κουσουμβρής, που την εγκατέλειψε μετά από πολλές ποινικές διώξεις, φυλακίσεις, ξυλοδαρμούς, ενέδρες, και απόπειρες δολοφονίας, κάνει τις ακόλουθες αποκαλύψεις:
Στις σελ. 28-29, αναφέρει ότι την περίοδο των Ιμίων θα μπορούσαν να ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα αν ήθελαν αλλά δεν το ήθελαν και δεν το έπραξαν! Σκοπός της « οργάνωσης » είναι να “διευκολύνει” το “σύστημα” και όχι -θεός φυλάξει!- να το "τραντάξει" ή να το ανατρέψει! ΄Οπως θα "...διευκολύνει" το σύστημα και μετά την ορκωμοσία και την είσοδο των 21, πιθανότατα με τσεκούρια και...ερπυστριοφόρα, στη Βουλή του 2012.


Στις σελ. 38-39, αναφέρει ο συγγραφέας ότι ο Μιχαλολιάκος “έδωσε” συναγωνιστές ακροδεξιούς στην Ασφάλεια, ή/και στον ανακριτή, για να απαλλαχτεί από τα πολλαπλά κακουργήματα-ενδεικτικά και μόνον: ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου δημοσιογράφων, κλοπή 38 όπλων από στρατόπεδο, εκρηκτικά, ανθρωποκτονίες- που τον βάραιναν. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, πίνει τακτικότατα καφέ στην Ασφάλεια, και κατά περίεργο τρόπο πάντα αθωώνεται, ή/και τα δικαστήρια αναβάλλονται και οι ποινές παραγράφονται, και κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι συγκατηγορούμενοι του όμως πάντα καταδικάζονται!

Στη σελ. 55, αναφέρει ότι υπάρχει και άλλο “παρακλάδι” στη ΧΑ, παρακρατικών πληρωμένων δολοφόνων, περί τα 15 περίπου άτομα, που ο ίδιος δεν γνωρίζει, παρότι είναι ιδρυτικό της στέλεχος, και που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν σε παγκάκι της πλατείας Βικτωρίας αλλά προφανώς δεν τα κατάφεραν και ετράπησαν σε άτακτη φυγή.


Στη σελ. 125, παρατίθεται μισθοδοσία έκτακτων συνεργατών της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (KYΠ), του Α΄ εξαμήνου του σωτηρίου έτους 1982, όπου ο βασιλοχουντικός εκδότης Μιχαλόπουλος της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ” (κωδικός ΑΝΝΙΒΑΣ, προ των ...εκβιασμών τύπου "δώστε μου λεφτά για να μην σας δολοφονήσει η 17Ν" ), ο “...καθηγητής” και αρνητής του Ολοκαυτώματος των 57.000 Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης Kων. Πλεύρης του ΛΑ.Ο.Σ (κωδικός ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, το όνομα του γιού του), και ο Μιχαλολιάκος (κωδικός ΑΣΤΥΑΝΑΞ, αρχαιοελληνική για το το "ανήρ, το-απόλυτο- αρσενικό της πόλεως και του ΝΕW NAZI... DREAM") έχουν το εξής κοινό:  Πληρώνονται αδρά για να “παρέχουν” πληρορίες δηλαδή να “καρφώνουν” κόσμο! Αν δεν υπάρχουν πληροφορίες, ε, δε χάθηκε δα και ο κόσμος θα "χτυπήσουν" ένα ..."φραπέ" στην Ασφάλεια και θα επινοήσουν κάτι!

Στη σελ. 133, ο συγγραφέας αποκαλεί τον Veni Vicky-Christina-Agios Panteleimonas ...“αστείο” Φυρερίσκο και πράκτορα μυστικών υπηρεσιών!  (Το τελευταίο δεν του φαινόταν καθόλου. Δεν είχαμε καταλάβει σχεδόν...τίποτα εδώ και 40 χρόνια!)

Διαβάστε το οπωσδήποτε για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι και πως “λειτουργεί” η νεοναζιστική οργάνωση ΧΑ. Κάντε το download στο παρακάρω link:
Στο JUNGLE REPORT μπορείτε να διαβάσετε τον πληρέστατο ΦΑΚΕΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕΡΟΣ 1, και ΜΕΡΟΣ 2

Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής –        Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4



Το μεγάλο πρόβλημα του Veni Vicky-Christina-Agios Panteleimonas με τους skinheads.


(Parody Poster by ANTISTACHEF)
Του SOULBROTHER
(....) Να σας πω κάτι ρε μάγκες; Προσωπικά, ούτε οι σκινάδες με ενοχλούν (επιμένω στους skinheads γιατί είναι ο πυρήνας, η βιτρίνα και ο μαγνήτης της Χ.Α., κυρίως για τα νιάτα των 18-30), ούτε ο κακόμοιρος ο Μιχαλολιάκος με ενοχλεί, ένας μικρομεσαίου βεληνεκούς, παπαδοπουλικός ακροδεξιός, ο οποίος όμως το πάλευε με σκυλίσιο πείσμα από τα μέσα της δεκαετίας του '80. Στα παπάρια μου. Αυτό όμως που με ενοχλεί αφόρητα - γιατί έχω κάποια ηλικία και θυμάμαι γεγονότα και καταστάσεις - είναι αυτός ο παρά φύση γάμος αυτών των δύο, δηλαδή του Μιχαλολιάκου με τους σκινάδες. Γι' αυτό λέω ότι η “Χρυσή Αυγή” όπως την ξέρουμε σήμερα, με έναν κουστουμάτο, κυριλέ, γραβατωμένο, καρα-αστό ακροδεξιό αρχηγό, και τους νεοναζί, underground skinheads από την άλλη, είναι μία μεγάλη, τεράστια ΑΠΑΤΗ. Απάτη ολκής. Και βλέπω εδώ, πολλά νέα παιδιά που τσιμπάνε και σκοτώνονται να επιχειρηματολογήσουν κλπ, κλπ. Ο Μιχαλολιάκος, πριν από περίπου 25 χρόνια, ήταν ένας κλασικότατος παπαδοπουλικός (τονίζω: παπαδοπουλικός, δηλαδή φιλοαμερικανός, φιλονατοϊκός και διάφορα άλλα που συνεπάγονται) ακροδεξιός, μεγαλωμένος με ελληνορθόδοξες αρχές (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια), ενταγμένες στο ρητό της χούντας ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Κάποια στιγμή, τού τράβηξαν την προσοχή οι σκινάδες και του φάνηκε ενδιαφέρον το ότι αυτά τα παιδιά είχαν μία φιλοστρατιωτική συμπεριφορά και εικόνα και σκάγανε μύτη τσαμπουκαλεμένοι, σα μικρός στρατός. Ωραία, αλλά οι σκινάδες της εποχής εκείνης είχαν την ελληνορθοδοξία γραμμένη στις αρβύλες τους και την βρίζαν κιόλας. Ρε παιδάκι μου εντάξει, γούσταραν Ελλάδα κλπ, αλλά ήταν παιδιά μίας ξεκάθαρα ξενόφερτης υποκουλτούρας (ούτε το "ξένη" με ενοχλεί, ούτε το "υποκουλτούρα", απλά για να καταλαβαινόμαστε). Ας πούμε, αυτούς που άκουγαν μπουζούκια, τους έλεγαν γύφτους, αυτούς που άκουγαν κλαρίνα, καράβλαχους κλπ. Οι ίδιοι κατεβάζανε τις μπύρες με τα καφάσια, πήγαιναν γήπεδο, ακούγανε metal, Motorhead, Slayer κυρίως, αλλά και Manowar, όπως και επιλεκτικά punk, ska κλπ. Και όπως προείπα, μην ακούσουνε για χριστιανισμό. Ακολουθώντας την ευρύτερη skinhead κουλτούρα, την ψάχνανε με παγανισμούς υποτίθεται, διότι οι πνευματικοί πατέρες τους, οι ναζί ήτανε λέει παγανιστές και διάφορα τέτοια. Πολιτικά και ιδεολογικά, ανάμεσα στο Μιχαλολιάκο και τους σκινάδες, υπήρχε - τότε -  χάος. Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ, ο κλασικός τύπος του ακροδεξιού της σχολής Μιχαλολιάκου, είναι ο Πλεύρης ο πατήρ. Φανταστείτε τώρα τους σκινάδες με τα doc martins να συνομιλούν με τον Πλεύρη, που αν τους έβλεπε στο δρόμο, κανονικά θα τους μούντζωνε. Τι δουλειά έχει η κυρίλα με το περιθώριο; Τέλος πάντων, ο Μιχαλολιάκος προφανώς δεν πτοήθηκε κι έτσι σύντομα ξεκίνησε η κουμπαριά, κάπου στα '87-'88, πνευματικό παιδί της οποίας ήταν αμέσως τότε, το ...“περίφημο” περιοδικάκι (σα fanzine) της “Χρυσής Αυγής”. Και 25 χρόνια αργότερα, αποδείχτηκε ότι το “...πείραμα” του Μιχαλολιάκου ήταν σωστό, αφού οι σκινάδες του έφεραν τον κόσμο (μαζί με τις ευνοϊκές γι' αυτόν, συγκυρίες). Εμ, ποιός θα τού ΄φερνε κόσμο, ο Πλεύρης ή ο Γεωργαλάς, δηλαδή τα γερόντια της ακροδεξιάς ή κάτι συνταξιούχοι στρατιωτικοί που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ανύπαρκτοι θα ήταν, ειδικά στη νεολαία. Οι σκινάδες το σήκωσαν το κόμμα.
Τονίζω όμως ότι ο Μιχαλολιάκος ποτέ δεν γεφύρωσε πραγματικά, το τεράστιο χάος που τους χωρίζει. Απλά ήταν ανεκτικός. Γιατί οι σκινάδες δε μασάνε. Δεν κολώνουνε να πούνε ότι ΕΙΝΑΙ νεοναζί, άρειοι, παγανιστές, ρατσιστές, μισούνε τους εβραίους και τους κομμουνιστές, λένε ότι κακώς πολεμήσαμε εναντίον των Γερμανών, ότι ο Μεταξάς θα συμμαχούσε με τους Γερμανούς αν πρώτα δεν μας την πέφτανε οι Ιταλοί και διάφορα τέτοια, που αν τα ακούσει ο μέσος Έλληνας θείτσος και θείτσα, θα πάρει δρόμο και θα τρέχει με χίλια. Δηλαδή η επιτομή του ΠOΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΟΡΘΟΥ, όπως λέμε. Τέλος πάντων, τώρα ο Μιχαλολιάκος όχι μόνο θα τρέχει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά επειδή πήρε όντως τεράστιο ποσοστό, θα δεχτεί πολύ μεγάλες πιέσεις από την κυριλάτη, παραδοσιακή ακροδεξιά πτέρυγα (αυτήν που εγκατέλειψε τον Καρατζαφέρη), να παίξει με σοβαρούς όρους το παιχνίδι και να μαζέψει τους "αλήτες", όπως είμαι σίγουρος ότι αποκαλούν τους σκινάδες, οι καθώς πρέπει ακροδεξιοί του Παπάγου και του Ψυχικού (όταν βέβαια, οι skins απουσιάζουν)!
Toυ ΦΑΝΗ
..Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μετά τον πόλεμο διωχθήκανε οι αντιστασιακοί και γίνανε κράτος οι συνεργάτες των κατακτητών, η μοναδική χώρα που έγινε χούντα και όταν αυτή έπεσε δεν έγινε ποτέ αποχουντοποίηση αλλά αυτά τα άτομα συνέχισαν να απαρτίζουν το σκληρό πυρήνα του (παρα-)κράτους.
Κάποτε όμως όλα αυτά θα τελειώσουν και η πραγματική Δικαιοσύνη θα αποδοθεί και οι νεοναζί θα βρουν τη θέση τους στη χωματερή της Ιστορίας μαζί με τα άλλα λευκά “σκουπίδια”.