12.23.2012

OI ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....


  1. PITSIRIKOS.NET
    Ο πιτσιρίκος είναι κορυφαίος σε πολλά: Eίναι ο εαυτός του. Απόλυτα! Γράφει κάθε μέρα (αγάπα-τη-Ζάκυνθο-σου, τρώγε-τον-Τατσόπουλο-σου, διάβαζε-UNFOLLOW). Είναι περισσότερο ειλικρινής από οποιονδήποτε άλλο (σε απόλυτο συγχρονισμό με τον εσωτερικό εαυτό του). Είναι ο μοναδικός που τα έβαλε με το παρακράτος της ελληνικής “ρυπαρογραφίας”. Είναι ο ΄Ελληνας blogger που μας κάνει να “σκάμε” καθημερινά ένα μεγάλο χαμόγελο απέναντι στην αυτοκαταστροφική, θλιβερή και μίζερη πραγματικότητα που μόνοι μας ανεχτήκαμε και “χτίσαμε”! (Ολοι λίγο έως πολύ!)
    Πρόταση: Να του δοθεί η έδρα blogging και social media στην Πάντειο, στα ΜΜΕ. Ετσι θα παράγουμε σε λίγα χρόνια καλύτερους, και πραγματικούς, δημοσιογράφους, media personalities και πάνω από όλα καλύτερους, αρτιότερους Ανθρώπους. Mε ολοκληρωμένες, ατόφιες προσωπικότητες. Kαι χιούμορ!

  2. KALAMI.NET
    O μοναχικός, επίμονος, πολύχρονος αγώνας του Νίκου Λυκομήτρου, από το Μαιάμι και την Νεα Υόρκη, να “σπάσει” το απόστημα της διαφθοράς του ....ανύπαρκτου και διεφθαρμένου “Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού” που έχει επιδοτηθεί με εκατομμύρια ευρώ από τους 'Ελληνες φορολογούμενος, μέσα από μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ που διοχετεύτηκαν στις τσέπες των ...”δικών μας παιδιών”, και οι συνεχείς αποκαλύψεις του (από την καρικατούρα-ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην ...“Washington D.C.” που τελικά παραιτήθηκε, μέχρι το προσχέδιο νόμου για ένα νέο “αδιάφθορο” -???- ΣΑΕ, μέχρι τα “κατοχικά” διατάγματα του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας από τον Κάρολο Παπούλια, και την παύση λειτουργίας της ΔΙΑΥΓΕΙΑ κ.α.) τον επιβράβευσαν το 2012 με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.
    1. ΚΟURDISTOPORTOCALI. COM
      Koρυφαίο σε αποκλειστικότητες (αποκάλυψε την πώληση Eurobank στην Εθνική πρώτος όταν όλα τα “κατοχικά” ΜΜΕ ήταν μακράν νυχτωμένα), το opinion magazine του Βασίλη Μπόνιου θυμίζει στο layout τη ρήση “...πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως εριμμένοι”. Δύσκολα καταλαβαίνει κανείς που τελειώνουν τα δελτία τύπου του ΟΤΕ, και η ροζ μυθοπλασία-χειρότερη από Σίβυλλα- για την πολιτική “ελίτ” της διαφθοράς-και που τελειώνει η θαρραλέα γνώμη και αρχίζουν οι απανωτές γροθιές στα κοφτερά μαχαίρια της διαπλοκής! Παρόλα αυτά ο ευρών αμειφθήσεται! ...΄Ενα opinion magazine που πρέπει να διαβάζεται αχόρταγα. Ανελέητα. Καθημερινά, Επίμονα..
    4) ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ
    (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ NA ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ NA KΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ)
Οlympia.gr
Τsoutsouneros.arvanitis.eu
Justiceforgreece.wordpress.com/
Daneiakartesinfo.com
Prezatv.blogspot.com
Kalofagas.ca
Sprirosrizopoulos.com
epixirimatias.gr
Καλά Χριστούγεννα σε όλους....