6.24.2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑ΄Ι΄ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ...




Η ''αξιοπιστία'' του ΣΚΑΪ: Εξώδικο Βαγγέλη Μαρινάκη σε Γιάννη Αλαφούζο 
«Tην πλήρη διαφοροποίησή του εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ και έχουν αρνητικό αντίκτυπο για το μετοχικό τμήμα του σταθμού. Ο γνωστός εφοπλιστής με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (όπου το exit poll του σταθμού απέτυχε παταγωδώς όπως και οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος). Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας στο παρελθόν, ενώ μέμφεται τη διοίκηση και το ειδησεογραφικό τμήμα για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης».
http://www.kalami.net/monima/epishmanseis.html


(SKAI  TV LACK OF CREDIBILITY PARODIES BY ANTISTACHEF)
http://antistachef.wordpress.com/



Ο τίτλος "πόλεμος Ελλήνων ανταποκριτών" αποτελεί υπεραπλούστευση του προβλήματος που προέκυψε στις 20/6, όταν ο νεαρός και άπειρος ανταποκριτής Θάνος Δημάδης, μη γνωρίζοντας ότι μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το State Department -και να λαμβάνει guidance, (δηλαδή την θέση του αμερικανικού ΥΠΕΞ, πριν το μπρίφινγκ, ) και να την αποδίδει σε αξιωματούχο, χρησιμοποίησε τον ΣΚΑΙ αμφισβητώντας την ύπαρξη δήλωσης και την αξιοπιστία των συναδέλφων του.
Αποδείχθηκε ότι η δήλωση του αξιωματιούχου αποτελούσε επακριβώς τη θέση της αμερικανικής κυβέρνησης και αναμένουμε σύντομα τη συγγνώμη του σταθμού του και του ιδίου, ως ωφείλουν να πράξουν. Διότι κάποτε πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην προσπαθούμε να καλύπτουμε την ανικονότητά μας διασύροντας έμπειρους κι ευσυνείδητους δημοσιογράφους.
Δυστυχώς η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και τα ΜΜΕ της έφερε στο προσκήνιο φαινόμενα να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες σημαντικές για την Ελλάδα στιγμές άπειρα και κακοπληρωμένα παιδιά, για να μεταδίδουν κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού ειδήσεις. Και μια που κάνατε twitto-ρεπορτάζ, μπορείται να δείτε πως προβάλλονται από τον συγκεκριμένο ανταποκριτή κρίσιμα θέματα, με στόχο να στηρίξουν ή να χλευάσουν θέσεις πολιτικών δυνάμεων. Οταν αυτό γίνεται από κάποιον που ο μισθός του δεν απαρκεί να καλύψει καν βασικά έξοδα διαβίωσης, είναι στοιχείο που χρήζει περαιτέρω μελέτης κι ανάλυσης...
Παραθέτω για την ιστορία τη δήλωση του αξιωματούχου όπως αναρτήθηκε αμέσως στην ιστοπσελίδα της Greek News που εκδίδω http://www.greeknewsonline.com/?p=21281 και επιβεβαιώθηκε πλήρως την επομένη καθώς και το σχόλιό μας για το ατόπημα του ΣΚΑΙ και του ανταποκριτή του Θάνου Δημάδη.
http://www.greeknewsonline.com/?p=21283

Με εκτίμηση

Απόστολος Ζουπανιώτης
Εκδότης/Διευθυντής
Εβδομαδιαίας Ελληνοαμερικανικής εφημερίδας
Greek News