5.01.2012

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... (OR STOP THE NEONAZI IN GREECE AND THEIR JOURNALISTS HACKS)



"It would be best to kill them altogether."

Νazί Propaganda Minister 
για την “Τελική Λύση” που
... εφήρμοσαν” οι Ναζί και οι γερμανοτσολιάδες
στους 57.000 ΄Ελληνες Εβραίους
θανατώνοντας τους σε στρατόπεδα μαζικής εξόντωσης
όπως το 'Αουσβιτς-Μπιρκενάου

...H “Xρυσή Αυγή” (EΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ Α.Ε.) ζητά “...δημοσιογράφο-κάφρο” για την αποκατάσταση της εικόνας και του κύρου της ως ...πολιτικoύ (απο-)κόμματος στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Προσφέρεται πολύ καλή αμοιβή για το κατάλληλο γενειοφόρο αγόρι που θα διεξάγει και θα “...αποπερατώσει” με επιτυχία ανώδυνες “...συνεντεύξεις” για ευρεία κατανάλωση από επικείμενους « ...ψηφοφόρους » (βλ. πρόβατα). Δίδεται και επιπρόσθετη ευκαιρία για αύξηση του εισοδήματος του με νυχτερινή βάρδια τα Σαββατοκύριακα ως “...receptionist  (βλ. θυρωρός της νύχτας) σε “...υπερπολυτελές” “...ροζ” ξενοδοχείο “...ημιδιαμονής” στη ...Λιοσίων.
Βασικά Προσόντα: ΄Αριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας, ελλιπέστατη, ή/και αποσπασματική, γνώση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας από της “...επαναστάσεως της 21ης Απριλίου του 1967” και εντεύθεν, δημοσιογραφοκαφρίλα και ημιμάθεια στη νιοστή, πλήρης γνώση του εγχειριδίου “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” του Αδόλφου Χίτλερ. ΄Ελλειψη ήθους και ακεραιότητας απαραίτητη.
Tόπος κατοικίας: Μανιάτικα, Αγία Σοφία, Kερατσίνι. Λεωφόροι Συγγρού και Ποσειδώνος (στις γνωστές... “πορνοπιάτσες”).
Προγενέστερη θητεία στο protothemaonline, και/ή μεταπτυχιακό στον  Dr. Paul Joseph Goebbels  θα εκτιμηθεί τα μέγιστα και θα ανταμειφθεί δεόντως.