5.11.2012

OΛΟΙ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ...





....Τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί; Χώρα δεν έχουμε. Εχει πουληθεί το έδαφος και το υπέδαφος της από τα μνημονιακά κόμματα της ΝΔ, του ΛΑ.Ο.Σ, του ΠΑΣΟΚ.  Είμαστε καταραμένοι να τριγυρνάμε δίχως την Ελλάδα μας, δίχως χώρα, δίχως αρχαιοελληνική παιδεία, δίχως ελπίδα, δίχως όνειρα,  από πόλη σε πόλη, από κράτος σε κράτος. Μετανάστες, Ελληναράδες, βολεψάκηδες που το όνειρο τους ήταν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, ή ρεσεψιονίστ στο ΝΕW NAZI DREAM του ΜιχαLOLιάκος Εnterprises. Δοκιμάσαμε τους "έμπειρους" πολιτικούς της κλεπτοκρατίας του δικομματισμού και αρχίσαμε να βουτάμε στα σκουπίδια....για τρόφιμα, τα παιδιά μας να λιποθυμούν στο σχολείο, και οι μισθοί να φτάνουν στα 250 ευρώ...το μήνα. Ας δοκιμάσουμε κι έναν "...αδαή" πολιτικό λοιπόν! Καλύτερα μπορούμε να πάμε. Χειρότερα όχι!
Μην μασάτε το κουτόχορτο της διαπλοκής και τα τιτιβίσματα των "παπαγαλακίων"... Αυτοί έχουν πολλά να χάσουν. Εμείς πάλι τίποτα!  
Δεν σας κάνει εντύπωση πως ο Θεμοκομιστής, που "σπρώχνει" βίζιτες από τηλεοπτικό σταθμό, κι έχει εκατομμύρια στην Ελβετία, ανησυχεί μην τυχόν και "ξοδευτούμε" και κάνουμε εκλογές; 25% έκοψε από τους μισθούς των δημοσιογράφων στην εφημερίδα του ο Θ.Α. Σκέφτηκεποτέ πως θα "ζήσουν";;; Τώρα τον έπιασε ο πόνος να μην ξοδευτούν οι φορλογούμενοι; Δεν σας κάνει εντύπωση που αποσιωπούν ειδήσεις όπως τη διπλή ανθρωποκτονία του υποψήφιου βουλευτή της ΧΑ στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"; 
Oτι βάζουν δημοσιογράφους με "...πατέρα στο ΕΑΜ", υποτιθέμενους αριστερούς υπεράνω πάσης υποψίας- όπως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος να "παρουσιάσουν" ως τον σούπερκομάντο , τον Veni Vicky-Christina Agios Panteleimon, κάτι σαν τον Τζων Ράμπο, που περίμενε υπομονετικά στο fuckhotel της οδού Λιοσίων, να έρθει η ώρα του 40 συναπτά έτη, και με λίγη βοήθεια από τους τσεκουρομαχαιροβγάλτες και τους skinheads θα βάλει το mode sto "...ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ ΟΥΡΓΚ!", καταλύοντας το δημοκρατικό πολίτευμα, με τους κρανοφόρους δολοφόνους των ΕΚΑΜ, την ΕΥΠ, τα τηλεοπτικά κανάλια και το παρακράτος;
Δεν σας κάνει εντύπωση η αμηχανία του ΣΚΑΙ και Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που αποκαλεί "...ακτιβιστές! της ΧΑ" (Φ. Κατσίγγερος)  τα "...λεβεντόπαιδα με τα μαύρα", με τις ανθρωποκτονίες, τις ληστείες, τα μαχαιρώματα, τους ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων μέχρι θανάτου, του ΝικόLAOS MιχαLOLιάκος;
Το "σύστημα της διαπλοκής"...τρόμαξε με τους ΄Ελληνες εκλογείς κα δεν ξέρει τι να κάνει! Γι'αυτό "πουσάρει" Μιχαλολιάκο! Για την "...κακιά την ώρα". Για να μπεί "τάξις!" είτε με τα όπλα, είτε με τα ερπυστριοφόρα, είτε με τα μαχαιρώματα, και να ευοδωθεί ο διαγωνισμός για τα πετρέλαια!
....Οσο για τη δραχμή. Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, οι γαλλογερμανικές τράπεζες θα καταρεύσουν, και εκατομμύρια άνεργοι θα προστεθούν στις ουρές. 




Εκλογές στις 17 Ιουνίου. Δική μας είναι η χώρα. Γουστάρουμε sequel και εκλογές ξανά! Οι   
"δυσλεκτικοί" της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και οι "σφουγγοκολάριοι" της διαπλοκής ας ¨'κουλάρουν"...
Εμείς οι ΄Ελληνες του εξωτερικού και του εσωτερικού "...φυλάμε Θερμοπύλες" και επαγρυπνούμε! Οταν έρθει η στιγμή θα "μιλήσουμε"!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!