5.09.2012

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ή ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Νο 8


 Στο βιβλίο “ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, Εκδόσεις ΄Ερεβος ,  το πρώην, μετανοημένο, στέλεχος της ΧΑ, Χάρης Κουσουμβρής, που την εγκατέλειψε μετά από πολλές ποινικές διώξεις, φυλακίσεις, ξυλοδαρμούς, ενέδρες, και απόπειρες δολοφονίας, κάνει τις ακόλουθες αποκαλύψεις:
Στις σελ. 28-29, αναφέρει ότι την περίοδο των Ιμίων θα μπορούσαν να ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα αν ήθελαν αλλά δεν το ήθελαν και δεν το έπραξαν! Σκοπός της « οργάνωσης » είναι να “διευκολύνει” το “σύστημα” και όχι -θεός φυλάξει!- να το "τραντάξει" ή να το ανατρέψει! ΄Οπως θα "...διευκολύνει" το σύστημα και μετά την ορκωμοσία και την είσοδο των 21, πιθανότατα με τσεκούρια και...ερπυστριοφόρα, στη Βουλή του 2012.


Στις σελ. 38-39, αναφέρει ο συγγραφέας ότι ο Μιχαλολιάκος “έδωσε” συναγωνιστές ακροδεξιούς στην Ασφάλεια, ή/και στον ανακριτή, για να απαλλαχτεί από τα πολλαπλά κακουργήματα-ενδεικτικά και μόνον: ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου δημοσιογράφων, κλοπή 38 όπλων από στρατόπεδο, εκρηκτικά, ανθρωποκτονίες- που τον βάραιναν. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, πίνει τακτικότατα καφέ στην Ασφάλεια, και κατά περίεργο τρόπο πάντα αθωώνεται, ή/και τα δικαστήρια αναβάλλονται και οι ποινές παραγράφονται, και κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι συγκατηγορούμενοι του όμως πάντα καταδικάζονται!

Στη σελ. 55, αναφέρει ότι υπάρχει και άλλο “παρακλάδι” στη ΧΑ, παρακρατικών πληρωμένων δολοφόνων, περί τα 15 περίπου άτομα, που ο ίδιος δεν γνωρίζει, παρότι είναι ιδρυτικό της στέλεχος, και που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν σε παγκάκι της πλατείας Βικτωρίας αλλά προφανώς δεν τα κατάφεραν και ετράπησαν σε άτακτη φυγή.


Στη σελ. 125, παρατίθεται μισθοδοσία έκτακτων συνεργατών της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (KYΠ), του Α΄ εξαμήνου του σωτηρίου έτους 1982, όπου ο βασιλοχουντικός εκδότης Μιχαλόπουλος της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ” (κωδικός ΑΝΝΙΒΑΣ, προ των ...εκβιασμών τύπου "δώστε μου λεφτά για να μην σας δολοφονήσει η 17Ν" ), ο “...καθηγητής” και αρνητής του Ολοκαυτώματος των 57.000 Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης Kων. Πλεύρης του ΛΑ.Ο.Σ (κωδικός ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, το όνομα του γιού του), και ο Μιχαλολιάκος (κωδικός ΑΣΤΥΑΝΑΞ, αρχαιοελληνική για το το "ανήρ, το-απόλυτο- αρσενικό της πόλεως και του ΝΕW NAZI... DREAM") έχουν το εξής κοινό:  Πληρώνονται αδρά για να “παρέχουν” πληρορίες δηλαδή να “καρφώνουν” κόσμο! Αν δεν υπάρχουν πληροφορίες, ε, δε χάθηκε δα και ο κόσμος θα "χτυπήσουν" ένα ..."φραπέ" στην Ασφάλεια και θα επινοήσουν κάτι!

Στη σελ. 133, ο συγγραφέας αποκαλεί τον Veni Vicky-Christina-Agios Panteleimonas ...“αστείο” Φυρερίσκο και πράκτορα μυστικών υπηρεσιών!  (Το τελευταίο δεν του φαινόταν καθόλου. Δεν είχαμε καταλάβει σχεδόν...τίποτα εδώ και 40 χρόνια!)

Διαβάστε το οπωσδήποτε για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι και πως “λειτουργεί” η νεοναζιστική οργάνωση ΧΑ. Κάντε το download στο παρακάρω link:
Στο JUNGLE REPORT μπορείτε να διαβάσετε τον πληρέστατο ΦΑΚΕΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕΡΟΣ 1, και ΜΕΡΟΣ 2

Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής –        Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4