5.10.2012

ΓΚΡΕΜΙΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Νο 2: ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ...


Στη σελ. 163, του βιβλίου του, ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου στον Πειραιά, και πρώην τιμημένου μέλους, και συναγωνιστή των ΧΑ!, Χάρη Κουσουμβρή, “ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, δημοσιεύεται ....χριστιανορθόδοξη (ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-OIKOΓENEIA) “ποίηση” του Veni Vicky-Christina Agios Panteleimon όπου γίνονται απροκάλυπτα προσεπίκληση του Εωσφόρου (Σατανά), και της λατρείας του αίματος με ανθρωποθυσίες σε βωμό, και, συνεπακόλουθα, παγανιστικού βίαιου οργίου, προφανώς με οροθετικές πόρνες και απόστρατους αξιωματικούς της “...στρατιωτικής επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967”. Ολα τα προαναφερθέντα πάντα κάτω από το κίτρινο ολόγιομο φεγγάρι του ΝΕW NAZI DREAM !!!!
Ο ελληνοχριστιανικός τίτλος του ποιήματος είναι “Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ”. Eνδεικτικά αναφέρονται οι λεκτικοί και εννοιολογικοί προσδιορισμοί “οσμή εγκλήματος”, “ανθρωποθυσία” (Panagia mou Ekatontopyliani voitha!), “τεράστια αιμάτινη κηλίδα”, “Τραγόμορφος”, “Σατανικά υπέροχος” (Kyrie Eleison!), “οι Εωσφόροι”, “οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες”...Δυο τινά συμβαίνουν: ΄Η πέφτει πολύ « παντόφλα » στο σπίτι του Veni Vicky κλπ., ή έχουμε να κάνουμε με έναν ανώμαλο, σεξουαλικά διεστραμμένο σατανιστή που κυκλοφορεί ελεύθερος, και επιδοτούμενος από τους ΄Ελληνες φορολογούμενους, και ονειρεύεται ανθρωποθυσίες εντός κύκλου αίματος μπροστά στο HD πολυκάμερο του Καναλιού της Βουλής...
Υπάρχει λοιπόν μια τεράστια και ανομολόγητη “παρεξήγηση” και “κατασυκοφάντηση” του ΑΣΤΥΑΝΑΚΤΟΣ. Πρόκειται για “...πνευματικό δημιουργό” μεγάλων σατανιστικών αξιώσεων που για λόγους “...βιοπορισμού¨ αναγκάσθηκε να “...ανοίξει” ροζ ξενοδοχείο “ημιδιαμονής” και να γίνει ....νεοναζί! Συναγωνιστή Ν.Γ.Μ, με την ευρύτητα του πνεύματος και τη μεγαλοψυχία που σε διακατέχει συγχώρεσε μας διότι “...επλανήθημεν πλάνην οικτρά από την προπαγάνδα της διαπλοκής”. Μακάρι να γίνεις σύντομα Υπουργός Πολιτισμού, καλά το Αμύνης το'χεις στο τσεπάκι δεν το συζητώ!, και ο εκπρόσωπος Τύπου των ΧΑ να αναλάβει το Τουρισμού και Παιδείας για να “....δέσει το γλυκό”. Ατιμη ελληνική κενωνία που “..τρώς” τα “...καλύτερα παιδιά σου”. Εχουμε να δούμε πολλές ταινίες splatter!
...Eπειδή πολλοί φίλοι των ΧΑ διαμαρτύρονται γιατί γράφω στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, και δεν καταλαβαίνουν τι λέω, θα αρχίσω να μαθαίνω να γράφω και greeklish για να αρχίσει να υπάρχει μια ευρύτερη αλληλοκατανόηση Μεταξ(-ύ μ)ας !