1.05.2009

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΛΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ! ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Με την ανικανότητα που τον διακρίνει στο να χειρισθεί οτιδήποτε, ακόμη και το ψήσιμο δυο αυγών μάτια, ο "καθηγητής" Προκόπης Παυλόπουλος- γνωστός από τις "γνωματεύσεις" του για τις δασικές εκτάσεις που ήθελε να τσιμεντώσει ο Στέγγος- με τις εμπρηστικές δηλώσεις του-με αιτία την τυφλή επίθεση με 20 σφαίρες σε αστυνομικό των ΜΑΤ- προσπαθεί να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ. Αστυνομικοί Εναντίον Πολιτών, ή Πολίτες Εναντίον Αστυνομικών, με ολίγη από παρακρατικούς, ΕΥΠ, χαφιέδες, πράκτορες, δημοσιογράφους είναι το κλίμα πολέμου που επιθυμεί να "στήσει" η κυβέρνηση ώστε κανείς να μην ασχολείται με τα ποινικά και οικονομικά της σκάνδαλα. Απο κοντά, στον Προκόπη Παυλόπουλο, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που προσπαθεί να καλύψει όπως-όπως το σκάνδαλο της προμήθειας και της μεγάλης "μίζας" των 200 ασθενοφόρων....
Υπέρτατος κριτής όλων χαμένος και χωμένος ανάμεσα σε DVD και πα΄ι΄δάκια ο Κώστας Καραμανλής, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ Μ' ΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ; EINAI AΠΛΟ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΄Η Ο ΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Κύριε Πρωθυπουργέ το DVD αυτής της κυβέρνησης ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Πρέπει να το βγάλετε! Και να αλλάξετε βιντεοκλάμπ!ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!