12.24.2008

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...

Το Greek American News Agency προχωρά σήμερα ύστερα από μια πολύμηνη εξονυχιστική δημοσιογραφική έρευνα σε μια συγκλονιστική πολιτική αποκάλυψη ενός σκανδάλου, αναλαμβάνοντας και την πολιτική ευθύνη κάλυψης και προστασίας της «πηγής» μας για όσα αποκαλύπτονται με αδιάσειστα στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Στοιχεία που ευθέως παραπέμπουν σε μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο για τα αμερικανικά δεδομένα! Σκάνδαλο, το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αφήσει να περάσει απαρατήρητο, αν δεν καταφέρει να το εκμεταλευτεί πολιτικά έστω ως ένα μέσο διπλωματικής πίεσης -παρακάτω θα δείτε το γιατί- αλλαγής ή έστω προσεχτικότερης πολιτικής εκ μέρους των ΗΠΑ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ένα σκάνδαλο το μέγεθος του οποίου θα διαφανεί άμεσα από τις αντιδράσεις σε Αθήνα και Ουάσιγκτον. Η σημερινή αποκάλυψη ενός πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου ηθικής και πολιτικής διαφθοράς καταδεικνύει το μέγεθος της απροκάλυπτα προκλητικής πολιτικής Bush εναντίον της Ελλάδας υπέρ των Σκοπιανών. Πολιτικής που έφτασε στο σημείο να γνωρίζει ότι παραβιάζονται αυστηρότατοι νόμοι των ΗΠΑ από Αμερικανό- Σκοπιανούς και σχεδόν απροκάλυτπα, όχι απλά να συγκαλύπτει με την σιωπηρή ανοχή της ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που εν γνώση των αρμοδίων υπηρεσιών και την ανοχή της κυβέρνησης Bush συντελείται από το 2005(!), αλλά και να ενθαρρύνει τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου με την προκλητική πολιτική της. Μια πολιτική η οποία -εκτός των άλλων έχει θέσει σε δοκιμασία τις παραδοσιακά καλές Ελληνοαμερικανικές σχέσεις αναγκάζοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα να θέσει βέτο ενατίον της Αμερικανικής πρότασης για εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ - έχει οδηγήσει -και εδώ είναι το τεράστιο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο- στην συστηματική παραβίαση μια σειράς αμερικανικών νόμων! Νόμοι που σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν οδηγήσει στην φυλακή ακόμα και αμερικανούς πολιτικούς. Σκάνδαλο με απρόσμενες πολιτικές και δικονομικές εξελίξεις(στο εσωτερικό των ΗΠΑ) με βασικό πρωταγωνιστή τον ηγέτη και καθοδηγητή της σκοπιανής προπαγάνδας στις ΗΠΑ αμερικανοτραφή και αμερικανοσπουδαγμένο προκλητικότατο κ. Metto Koloski.
Ο εν λόγω κύριος είναι αυτός που ηγείται της πασίγνωστης για την προκλητική και δημόσια πολιτική συμπεριφορά της Αμερικανό Σκοπιανής πολιτικής οργάνωσης UNITED MACEDONIAN DIASPORA. Μια υποτίθεται Nonprofit Αμερικανική οργάνωση, η οποία όμως χάρη στις ενέργειες ενός και μόνο Ελληνοαμερικανού νεαρού -ναι καλά διαβάσατε-, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency από τις αρχές Σεπτέμβριου έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Γενικής Εισαγγελίας της περιοχής της Ουάσιγκτον (περιφέρεια Columbia).
Η γενική εισαγγελία της Ουάσιγκτον μετά από σχετική εμπεριστατωμένη καταγγελία διερευνά τις επώνυμες και ενυπόγραφες, καταγγελίες με επισυναπτόμενα συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές (στελέχη των οποίων όμως μας έλεγαν πηγές μας έχουν μείνει άφωνοι οι Αμερικανοί υπάλληλοι από το μέγεθος των παρανομιών και παραβιάσεων εκ μέρους των ΑμερικανοΣκοπιανών). Στο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς εμπλέκεται ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του δημοκρατικός πολιτειακός βουλευτής του New Jersey, Bill Pascrell και ο ηγέτης της παραπάνω οργάνωσης Metto Koloski ο οποιος ενώ ηγείται της παραπάνω Σκοπιανής οργάνωσης παράλληλα δουλεύει και για λογαριασμό αμερικανικής εταιρίας που κάνει lobby στους Τούρκους!

Επαναλαμβάνεται -για να εμπεδωθεί σε Αμερική και Ελλάδα- ότι ένας και μόνο νεαρός Ελληνοαμερικανός (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση μας και για ευνόητους λόγους δεν δίδονται στην δημοσίοτητα και για λόγους προσωπικής του ασφαλείας)* κατάφερε με τις ενέργειες του να κινητοποιήσει αναγκαστικά (σ.σ. βλέπεις εδώ ό,τι και να λέμε για τους αμερικανούς οι νόμοι τηρούνται και δεν χαρίζονται σε κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται!) τις αμερικανκές αρχές οι οποίες αναγκάστηκαν -θέλοντας και μη- να ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να διερευνήσουν το αληθές -πέρα για πέρα -των καταγγελιών. Οι καταγγελίες που κάνει ο νεαρός Ελληνοαμερικανός αφορούν σε μια σειρά παραβιάσεων και παρανομιών αμερικανικών νόμων που τελούνται εδώ και τρία χρόνια από τον εν λόγω Αμερικανό Σκοπιανό οργανισμό! Νόμοι και κανονισμοί που συστηματικά, κατ επάγγελμα και κατά συρροή παραβιάζονται προφανώς εν γνώσει των -αν όχι την ενθάρρυνση εδώ κρατάμε μια επιφυλάξη σε ότι αφορά το σύστημα όχι της πολιτικής γραμμής που είναι ξεκάθαρη υπέρ των Σκοπιανών- αμερικανικών αρχών. Δεδομένης και της μέχρι σήμερα αμερικανικής πολιτικής στο θέμα των της ονομασίας των Σκοπίων οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές φαίνεται να έχουν κλείσει πονηρά το μάτι στις καταφανείς και εξώφθαλμες παρανομίες των ΑμερικανόΣκοπιανών αφήνοντας το χρόνο να λειτουργεί υπέρ των Σκοπιανών...
Ωστόσο τα στοιχεία που σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την έρευνα του Greek American news Agency, δεδομένων και των ηθικών -αν όχι πολιτικών - δημόσιων δεσμεύσεων του νεοκλεγέντος αμερικανού προέδρου Barack Obama, ο οποίος έχει δηλώσει ότι καταννοεί της ανησυχίες της Ελληνικής κοινότητας στις ΗΠΑ στο θέμα των Σκοπίων και με την τυχόν παρότρυνση γνωστών ελληνοαμερικανών που βρίσκονται γύρω του, είναι δυνατόν το θέμα να μην αφεθεί στην τύχη του και άμα τη αναλήψη των καθηκόντων του να υπάρξει μια ελάχιστη στροφή -όπως χαρακτηριστικά γνωστός Ελληνοαμερικανός στον οποίο θέσαμε υπόψη τα στοιχεία της έρευνας μας- χωρίς όμως να αναμένονται και θεαματικές εξελίξεις όπως χαρακτηριστικά μας τονίστηκε(για να μην αυταπατώμεθα).

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΡΤΑ VISA ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ!

Πρίν προχωρήσουμε όμως στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τεράστιο αυτό πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο ηθικής και πολιτικής διαφθοράς, το οποίο εδώ και μια διετία συστηματικά διερευνά το Greek American News Agency και παρακάτω θα δούμε αναλυτικά με στοιχεία ντοκουμέντα και αποδείξεις, ας δούμε πρώτα συνοπτικά και περιεκτικά μια τελευταία αναπάντεχη και απρόσμενη (μικρή έστω) επιτυχία-μέσα στις τόσες ατυχείς συνεχείς εδώ και μια 15ετια αρνητικές εκβάσεις σε πολιτικό επίπεδο του θέματος των Σκοπίων.

Μια ομάδα απλών αληθινά επίλεκτων νέων Ελληνοαμερικανών(πρώτης και δεύτερης γενιάς με μέσο όρο ηλικίας το 30 έτος ) όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency, που στα στήθη τους καίει άσβεστη η φλόγα του αγώνα υπέρ των Ελληνικών και Κυπριακών δικαίων κατάφερε με συντονισμένες κινήσεις ένα ισχυρότατο πλήγμα στην περιβόητη Σκοπιανή οργάνωση United Macedonian Diaspora(ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ). Την πιο ακραία και προκλητική πανίσχυρη οικονομικά και πολιτικά ομάδα Αμερικανών- Σκοπιανών που δρά συντονισμένα, επαγγελματικά προκλητικά και απροκάλυπτα στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία εναντίον της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Φυντανάκης, ο Νίκος Τενέρης, ο Χρήστος Ορφανάκος και ο Διονύσης Πυλαρινός από την Νέα Υόρκη την Νέα Υερσέη και την Ουάσιγκτον μαζί με δεκάδες άλλων νέων Ελληνοαμερικανών που συναποτελούν το "Hellenic League of America" με απόλυτα συντονισμένες κινήσεις και δράσεις οι νέοι αυτοί Ελληνοαμερικανοί (επαναλαμβάνουμε πρώτης και δεύτερης γενιάς γιατί αυτό δίδει ελπίδα για το αύριο του Ελληνισμού στις ΗΠΑ) κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταρχήν να κινητοποιήσουν φορείς που εδώ και μια 10ετια εκ πεποιθήσεως έχουν αποστασιοποιηθεί από την ενεργό δράση για την προώθηση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδος, όπως η AHEPA και Αμερικανούς πολιτικούς προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να κατάφερουν ένα καίριο πλήγμα στην καλά οργανωμένη επαγγελματικά Σκοπιανή προπαγάνδα.
http://www.greekamericannewsagency.com