10.05.2008

REM ME ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!


Eνα απο τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του ροκ διεθνώς, οι REM, δίνει σε λίγες ώρες συναυλία στην Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, σε αυτή την πολύ ωραία πρωτοβουλία του ελληνικού MTV-κάντε τη σύγκριση με τα 700 ευρώ για τα πλέιμπακ της Λόπεζ. Θυμίζω ότι οι REM ήταν οικολόγοι πριν γίνει της μόδας, είναι ένα πολύ σημαντικό μουσικό γκρουπ, που έχει προσφέρει πολλά με φιλανθρωπικές ενέργειες σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς να ζητά την εξαργύρωση μέσω της δημοσιότητας όπως κάποιες σταρ του σινεμά και της μουσικής.
Η διοργάνωση είναι του ελληνικού MTV του Βίκτωρα Ρέστη μέσω της DiDi Music, η συναυλία θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο σήμερα Κυριακή 5 Οκτωβρίου, και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Το παρόν θα δώσουν οι C:Real, η Gabriella Cilmi, και οι Kaiser Chiefs.
Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο θα μεταδοθεί ζωντανά, όχι μόνο από το ελληνικό MTV, άλλα και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παράλληλα, η εικόνα της μεγάλης μουσικής γιορτής MTV GR DAY θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.
Tραμ, λεωφορεία και μετρό έχουν τροποιήσει τα δρομολόγια τους και παρατείνουν το ωράριο για να εξυπηρετήσουν τους 75.000 θεατές που αναμένεται να παρακολουθήσουν.
Περισσότερες πληροφορίες: