8.31.2008

ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ: EΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ...




  • Δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος έχει ευθύνη για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
  • Εβγαλε τις πολικές αρκούδες και τα μώρα τους από λίστα "προστατευόμενων ειδών".
  • Tρελαίνεται για γούνες και βαλσαμωμένα ζώα (βλέπε φωτογραφίες).
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ:
Είναι ενάντια στις εκτρώσεις ακόμη και σε περιπτώσεις βιασμού και αιμομιξίας!!!!
Εφερε το 5ο παιδί της στον κόσμο με σύνδρομο Ντάουν, παρόλο που είχε ήδη επισημανθεί από τον προγεννητικό έλεγχο, ότι το παιδί θα γεννιόταν με αυτό το σύνδρομο. Τι υπεύθυνη μητέρα! (Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι μόλις τον 7ο μήνα της κύησης ανακοίνωσε στούς συνεργάτες της ότι είναι έγκυος, ενώ η 16χρονη κόρη της προφασιζόμενη ασθένεια έλειπε μήνες από το σχολείο. Η κακία του κόσμου στην Αλάσκα λέει ότι το παιδί είναι της κόρης της).
Ακόμη, είναι ένθερμη οπαδός του χριστιανικού φουνταμενταλισμού και του religious creationism (της διδασκαλίας της θεωρίας στα αμερικάνικα σχολεία ότι ο θεός έφτιαξε τον πλανήτη κλπ.) σε αντίθεση με τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών που ήδη διδάσκεται.
Το Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ, με απόφαση του το 1987, απαγόρευσε τη διδασκαλία του creationism στα σχολεία επειδή δεν συμβάλλει στον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.
....Τι θα γίνει όμως αν η άπειρη στη διεθνή πολιτική-απίστευτο, αλλά έβγαλε διαβατήριο μόλις το 2007- κυβερνήτης της Αλάσκα, κληθεί να κυβερνήσει την Αμερική, μια και ο γερουσιαστής Μακ Κέιν πάσχει από καρκίνο του δέρματος; Αυτό ίσως ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία!
Στις 30 Οκτωβρίου, μόλις λίγες ημέρες από την ημέρα των εκλογών, αναμένεται και η απόφαση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα για τον αν η Σάρα Πέιλιν, απέλυσε νόμιμα, ή κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, τον πολιτειοφύλακα, τέως σύζυγο της αδερφής της!