8.03.2008

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...


Ενας 31χρονος μάγειρας στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, εισέβαλε στο σπίτι της 25χρονης δασκάλας συντρόφου του και αφού την αποκεφάλισε, περιέφερε το κεφάλι της σε όλο το χωριό. Τραυματίστηκαν 5 ακόμη άτομα...
Στο σημείο έφθασε περιπολικό της αστυνομίας με οδηγό αστυφύλακα και συνοδό έναν δόκιμο οι οποίοι τον κάλεσαν να παραδοθεί.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήθελε να παραδοθεί και πλησίασε τον αστυνομικό που ήταν έξω από το περιπολικό και τον σημάδευε αλλά ξαφνικά προσπάθησε να τον σφάξει με το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στόμα.
Ο αστυνομικός πέφτοντας στο έδαφος τον πυροβόλησε 4 φορές με αποτέλεσμα να τον βρουν 3 σφαίρες στο θώρακα και μία στο συκώτι. Παρ΄όλα αυτά ο δράστης μπήκε στο περιπολικό με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει. Σε μικρή απόσταση έπεσε πάνω σε μοτοποδήλατο που επέβαιναν δύο γιατρίνες οι οποίες κάνουν το αγροτικό τους στο κέντρο υγείας Θήρας με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει σοβαρά.
Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου άλλα περιπολικά τον εγκλώβισαν, εμβόλισαν το περιπολικό που οδηγούσε ο δράστης και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.
Ο δράστης ο οποίος είναι βαρύτατα τραυματισμένος, οι δύο γιατρίνες εκ των οποίων η μία είναι επίσης πολύ σοβαρά και ο αστυνομικός μεταφέρονται με στρατιωτικό αεροσκάφος C- 130 στο ΚΑΤ της Αθήνας.