9.28.2013

PITSIRIKOS: Η "ΚΑΛΗ" ΚΑΙ Η "ΚΑΚΗ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

Τόσα πολλά σύννεφα από τα οποία ξαφνικά όλοι πέφτουν, δε δικαιολογούνται κι ας είναι φθινόπωρο! Αυτό το θέατρο του παραλόγου έχει καταντήσει αηδία. Μα για πόσο καθυστερημένους μας περνάνε; Επί τουλάχιστον ενάμισι χρόνο η συμμορία των ΜΜΕ έδινε βήμα σε μια όχι απλά ναζιστική, αλλά απροκάλυπτα παρακρατική παραστρατιωτική οργάνωση και:
- Της έχτιζαν φιλολαϊκό και δήθεν αντισυστημικό προφίλ με κατασκευασμένα «ρεπορτάζ» και συνεντεύξεις (αντί να ψάξουν με τη μέθοδο «follow the money» να βρουν τους εφοπλιστικούς και παραθρησκευτικούς κύκλους που τους χρηματοδοτούν).
- Κάνανε μόκο για κάθε καραμπινάτη παρανομία τους, από πλημμελήματα μέχρι βαριά κακουργήματα, πολλά εκ των οποίων με μπάτσους παραδίπλα να κοιτάνε αμέτοχοι.
- Έκρυβαν τη συμμετοχή τους με πολιτικά δίπλα στα ΜΑΤ στην καταστολή κάθε διαδήλωσης.
- Το βούλωναν για τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα των αστυνομικών που τους έδιναν ακόμη και 50% ποσοστά.
- Σιωπούσαν για τη δράση τους στα σχολειά μας, και τόσα άλλα που ξαφνικά «ανακαλύπτουν», ο κατάλογος δεν έχει τέλος…
Και από προχθές, βλέπουμε σε όλα αυτά τα βολεμένα πουλημένα πιόνια που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια ρεπορτάζ και δημοσιογραφίας, στροφή 180 μοιρών!
Μα δε ντρέπεστε λιγάκι; Νομίζετε μπορεί να κρυφτεί το πόσο ελεεινά (δεν) κάνατε τόσο καιρό τη δουλειά σας; Νομίζετε ότι είμαστε όλοι λοβοτομημένοι από την ανέχεια και τη δυστυχία και δε βλέπουμε τη γραμμή που έπεσε άνωθεν;
Ότι δηλαδή έφτασε η ώρα να χωρίσετε τη Χρυσή Ομελέτα σε «καλή» και «κακή» (όπως με τις ιερές σας τράπεζες), να μαντρώσετε πίσω στη μαμά ΝΔ τους μισούς και να συνεργαστείτε με τους άλλους «σοβαρούς» μισούς, μπας και σώσετε τα μνημόνια και τα τομάρια σας;
Και παράλληλα, μέσα στο ντόρο να περάσετε και καμιά ντουζίνα μέτρα, που με το προηγούμενο σκηνικό ογκούμενης δυσαρέσκειας (απεργίες, διαδηλώσεις κλπ.) δύσκολα θα περνάγατε;
Α, και μην ξεχάσω: να ετοιμάσετε και καμιά καλή προβοκάτσια τύπου Marfin (αλήθεια, αυτή η πάντα αποτελεσματική αστυνομία απέναντι σε κάθε είδους αντιεξουσιαστικούς πυρήνες, πώς και δεν έχει συλλάβει τόσα χρόνια τους συγκεκριμένους εγκληματίες;
Μήπως ξεκάθαρα πρόκειται για παρακρατικούς προβοκάτορες και τους κρύβουνε;).
Όχι τίποτα άλλο, γιατί αυτά τα άπλυτα αναρχοκομμούνια δείχνουν ώριμα και συγκρατημένα, δε μοιάζουν μετά τον άνανδρο χαμό του Φύσσα να πατάνε την πεπονόφλουδα της αγανάκτησης και της ρεβάνς.
Άρα, μια καλή προβοκάτσια θα χρειαστεί, μπας και μαζί με κάποιους αποδιοπομπαίους ναζήδες – στυμμένες λεμονόκουπες (τους λοιπούς θα τους ενσωματώσετε όπως τους Βοριδογεωργιάδηδες) ξεμπερδέψετε ταυτόχρονα και με αυτούς τους περίεργους «ακραίους» στα γαλατικά χωριά της Χαλκιδικής και όλους όσους – όπου αλλού – τολμάνε να επιμένουν και να σηκώνουν κεφάλι…
(Δε νομίζω ότι θέλει πολύ μυαλό για να δει κανείς τα παραπάνω, το θέμα είναι τι αντανακλαστικά θα δείξει η αντιπολίτευση σε όλα αυτά τα θλιβερά σενάρια που εξυφαίνονται…)
(Αγαπητέ φίλε, δεν μας περνάνε για καθυστερημένους. Είμαστε καθυστερημένοι. Αντανακλαστικά πρέπει να δείξουν πρώτα οι πολίτες. Η αντιπολίτευση θα ακολουθήσει. Να είστε καλά.)

GREEK JOURNALISTS AND TV STATIONS THAT PUFFED UP THE IMAGE OF NEONAZI PARTY "GOLDEN DAWN" (PHOTO ALBUM)
































"GOLDEN DAWN" NEONAZI PARTY MEMBER WHO PRAISED DACHAU AS A FUN PARK, ARRESTED WITH 16 MONTHS DELAY

Stelios Vlamakis, the cretin Cretan member of Neonazi party "Golden Dawn", was arrested by local
police for illegal handgun possession.  Check out his facebook page photos where he's laughing at the Holocaust victims (quite a few of them were  Greek citizens) at the Dachau extermination camp.

  "Stavros Karefyllakis That oven (in Dachau where Jewish inmates where cremated alive) must bake the best bread...
   Stelios Vlamakis  THE BEST....HAHAHAAAAAAA"
  The Big Chill: 19 Facebook users liked his status.