1.06.2013

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ, Η THEASSIS, KAI H PROTON BANK....



       Αθανασάκης-Λαυρεντιάδης-Ασημακόπουλος. Στο ΠΑΣΟΚ οι ηθικοί και ακέραιοι      
                                                       ΠΟΤΕ ΔΕΝ  χάνονται...

Σύμφωνα με την iefimerida, συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, που η διεφθαρμένη τρικομματική κυβέρνηση θέλει να ξεχάσουμε τάχιστα, ρίχοντας στην “πυρά” τον Παπακωνσταντίνου, αλλά όχι και τους Βενιζέλο-Παπανδρέου, είναι ο-έμπορος οπλικών συστημάτων- σήμερα Θόδωρος Ασημακόπουλος.
Ο Ασημακόπουλος, όπως και ο “...διακεκριμένος” οικονομολόγος Μπαρουφάκης είναι “πιόνια”, στη σκακιέρα της συστημικής διαφθοράς, και “προστατευόμενοι” της οικογένειας Παπανδρέου.
....Ο Ασημακόπουλος το 1993, ήταν “παραγωγός” με την εταιρεία THEASSIS, μαζί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, παντοτινό σύμβουλο του ΓΑΠ, των τηλεοπτικών σώου “FANTASTICO” με τους Κατερίνα Λέχου και Σπύρο Παπαδόπουλο στον ANT-1, των “ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ” στο STAR CHANNEL και του “ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ, ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”. Το πρώτο σταμάτησε λόγω χαμηλής θεαματικότητας, στο δεύτερο διεκόπη η προβολή του, κι ευτυχώς, με την έλευση του Πέτρου Κωστόπουλου στη διεύθυνση του καναλιού !!!!, και το τρίτο δεν προβλήθηκε ποτέ. Η αιτία: H THΕASIS “πτώχευσε”! 12,5 εκατομμύρια δρχ. Το επεισόδιο έδινε τότε ο ΑΝΤ-1 για το επεισόδιο, ποσό μεγάλο για το 1993, 25 εκατομμύρια δρχ. κόστιζε στούς φωστήρες της Theasis το επεισόδιο με την ανοργανωσιά και την ανευθυνότητα που τους έδερνε.
....Στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος έπραξε τάχιστα το αναμενόμενο για μέλος του ΠΑΣΟΚ. “Γέμισε” με ακάλυπτες επιταγές τα στελέχη της σειράς από τον διευθυντή παραγωγής Χάρη Κοντορουχά, μέχρι τον διευθυντή φωτογραφίας Λάκη Κυρλίδη και τη Βάνα Μπάρμπα, τα γυρίσματα κατασχέθηκαν από τον απλήρωτο Προκόπη Μπουρνάζο που μόνταρε το σήριαλ, “τινάζοντας” τους στον αέρα, και η σειρά, που ομολογουμένως ήταν εξαιρετική και γυρισμένη με κινηματογραφικές προδιαγραφές δεν βγήκε ποτέ. ΠΟΤΕ!!!!!!
΄Ηταν η εποχή που η Καίτη Γκρέυ μεσουρανούσε, μια και είχε μόλις κάνει τη θριαμβευτική επάνοδο της, με την επιτυχία των ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ “Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει”, η Βάνα Μπάρμπα γνώριζε τη διεθνή αποθέωση στην ακμή της καριέρας της, αμέσως μετά το βραβευμένο με 'Οσκαρ Kαλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας “Mediterraneo”, και ο ανεκδιήγητος Κώστας Φέρρης που συνελήφθη το 2011 στην Νεα Σμύρνη από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη στο Δημόσιο άνω των 120.000 ευρώ, ερχόταν στο γύρισμα, στην Γεωργική Σχολή Αναβρύτων, στις 2.30 το μεσημέρι, αντί για τις 9 το πρωί που ήταν το όρντινο, για να συζητήσει με την μακαρίτισα μοντέρ Γιάννα Σπυρόπουλου με πόσες ζάχαρες και πόσα ''τσιγαριλίκια” έπινε τον καφέ του ο Γκοντάρ στα γραφικά καφέ της Μονμάρτης στο Παρίσι (...)

Στο ΠΑΣΟΚ όμως, το κόμμα που κατέστρεψε και ξεπούλησε την Ελλάδα, την πατρίδα μου, τα...”μεγάλα ταλέντα” και οι “ηθικά ακέραιοι” ποτέ δεν χάνονται. Με τη βοήθεια του Ακη, ο Ασημακόπουλος, και ευγενή συνοδεία ...χορωδίας “φουσκωτών μπράβων”, ασχολήθηκε στη συνέχεια με τις προμήθειες του ΟΣΕ, μετά με την προμήθεια αμυντικών εξοπλισμών και τη σεζόν 2010-2011 με την PROTON BANK ως μέλος του Δ.Σ. και με το να “πλασάρει” τον Λαυρεντιάδη στο ΠΑΣΟΚ.
(Προσωπικά “πολέμησα” τον Ασημακόπουλο στα δικαστήρια παρόλες τις απειλές, κέρδισα τη δίκη, και πληρώθηκα στο ακέραιο πρίν “πτωχεύσει” η εταιρεία. Ολοι οι άλλοι επέλεξαν να κλάψουν την μοίρα τους. Εγώ πάλι όχι. Και, ναι, ήμουν ο σεναριογράφος του “ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ: ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”).


Απο την IEFIMERIDA::
(...) Χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ
Είναι γνωστό στους παροικούντες ότι στις εκλογές του 2009 ο κ. Λαυρεντιάδης, ο οποίος παραδοσιακά διατηρούσε κάλες σχέσεις με τη Ν.Δ., υπήρξε ο βασικός χρηματοδότης της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ, καλύπτοντας όπως λένε οι φήμες το 80% των προεκλογικών εξόδων του σημερινού κυβερνώντος κόμματος. Ακόμη λέγεται ότι διατηρούσε έως το 2010 εξαιρετικές σχέσεις με τον τότε υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, τον σημερινό διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και τον σύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο Αθανασάκη.
Είναι μάλιστα αξιομνημόνευτη η εκδήλωση που διοργάνωσε τον Ιανουάριο του 2010 στην Αίγλη του Ζαππείου ο Λεωνίδας Κύρκος για να ζητήσει τη σύγκλιση των δυνάμεων της αριστεράς με τα κόμματα του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Η παρουσία του πρωθυπουργού μπορεί να έκλεψε την παράσταση αλλά οι προσεκτικοί παρατηρητές σημείωσαν την άνεση με την οποία κινήθηκε ο κ. Λαυρεντιάδης ανάμεσα στα μέλη μιας συγκέντρωσης η οποία φαινομενικά δεν θα του ταίριαζε. Ισως βοηθούσε και το γεγονός ότι ένας εκ των στενότερων φίλων και συνεργατών του κ. Κύρκου, ο Θεόδωρος Ασημακόπουλος αποτελούσε και συνεργάτη του κ. Λαυρεντιάδη στη διοίκηση της Proton Bank. Παλαιότερα δε υπήρξε άτυπος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Παιδείας λόγω και των στενών σχέσεων που διατηρούσε ο σημερινός πρωθυπουργός με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο με τον οποίο ο κ. Ασημακόπουλος είχε από κοινού την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Theassis. Οπως λένε οι φήμες ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ήταν μέσω του  κ. Ασημακόπουλου ο οργανωτής και χορηγός της βραδυάς. 
Οι σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ ατόνησαν όταν ο επιχειρηματίας άρχισε σταδιακά να αποσύρεται από το προσκήνιο αφού στο μεταξύ είχε ασκήσει πιέσεις στο πολιτικό σύστημα για να διασφαλίσει αντιπαροχές για την προεκλογική του στήριξη.

Πηγή: Ο άνθρωπος που προσπάθησε να... εξαγοράσει όλη την Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/14126#ixzz2HCcZqBxD


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΩΣΣΩΝΗΣ, Ο Νο 1 ΜΕΣΑΖΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΣΥΜΒΟΥΛΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΚΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

http://www.iefimerida.gr/news/84623/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%81%CF%89%CF%83%CF%83%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1