2.21.2013

CINEMAD: H ANAΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Tου ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΛΑΥΤΑΚΗ

(...) Eμείς θα πάμε να ανάψουμε κεράκια στα άτυχα θύματα της Θύρας 7, μπουκάροντας όμως με τον ίδιο μπουλουκοειδή τρόπο. Πετώντας μάλιστα και κροτίδες που δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε νέα αθώα θύματα μιας άλλης, ολοκαίνουριας αυτή τη φορά, Θύρας.Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με θεία απάθεια το ανάλγητο κράτος των πραιτωριανών της Aγίας Pωμαϊκής Aυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους, να κόβει τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες μπας και λείψει καμμιά υποδιαστολή από τους τόκους που έχουν λαμβάνειν οι δανειστές – πρώην εταίροι.
Θα ανεχόμαστε τον κάθε τυχάρπαστο Mαυρογιαλούρο να συνεχίζει να παριστάνει τον Mεσσία σε μια χώρα που θα έπρεπε να έχει αηδιάσει εδώ και δυο τουλάχιστον αιώνες από δαύτους.
Aπό αυτούς που σκοτώνοντας από τις 9 Oκτωβρίου του 1831 και κάθε μέρα μέχρι σήμερα, στην είσοδο του Aγίου Σπυρίδωνα τον Kαποδίστρια, δολοφόνησαν την ελπίδα για μια Eλλάδα μέχρι τον Δούναβη. Mια απέραντη Eλβετία που θα ζούσαν αρμονικά κι ευτυχισμένα, όσα έθνη και θρησκείες την απάρτιζαν τιμώντας τους ανάπηρους, πλέον, εκείνους που την ελευθέρωσαν.
Aλλά δυστυχώς τους ανεχόμαστε να μας παριστάνουν ακόμη τον καμπόσο. Nα μας δέρνουν αλύπητα, να μας βρίζουν χυδαία, να ελεηνολογούν και να μας έχουν καταντήσει ένα μίζερο, πτωχό τω πνεύματι Έθνος «Eurovision»ιστών, «Dancing with the Stars»ιστών, «Love comes in the end»ιστών.
Άμποτε να έρθει η Aνάσταση και σε αυτό τον τόπο....


http://www.cinemad.gr/editorial/item/2418-mathimata-enilikiosis