12.12.2012

EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕντιμ. Μπαράκ Ομπάμα
Πρόεδρον Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500

ΣΧΕΤΙΚΑ: Η πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, η μεγάλη διαφθορά και η έλλειψη Δικαιοσύνης 

Εντιμότατε κ. Πρόεδρε,
Ως Αμερικανός ελληνικής καταγωγής και αφού Σας συγχαρώ γιά την επανεκλογή Σας, που μας γέμισε χαρά κι ελπίδα, θα ήθελα να θέσω υπόψην Σας ορισμένα ζητήματα που έχουν σχέση με τον τόπο καταγωγής μου, την Ελλάδα.
Η χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα πριν έρθω γιά μόνιμη εγκατάσταση στις ΗΠΑ, την δεκαετία του '80, όπως γνωρίζετε, είναι χρεοκοπημένη και προσέφυγε στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση ως μέλος της, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεράστια ποσά, μέσω ''Μνημονίων'', που είναι αδύνατον να αποπληρωθούν. Χώρια οι εκβιασμοί των δανειστών και κερδοσκόπων, γιά την αποδοχή των όρων τους, που επιβλήθηκαν με την ανοχή και σύμπραξη επίορκων Ελλήνων πολιτικών, με αποτέλεσμα να εξαθλιώνουν την χώρα και τον λαό της.
Το χρέος είναι υπέρμετρα μεγάλο και ΜΗ βιώσιμο και αν το μεγαλύτερο μέρος του ή όλο, δεν χαριστεί, η Ελλάδα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να το αποπληρώσει και η χώρα θα καταστραφεί ολικά.
Κύριε Πρόεδρε,
Κάνετε κάτι γιά το θέμα αυτό, δώστε ελπίδα και ανακούφιση στον λαό της Ελλάδας. Είναι επιτακτική ανάγκη.

Εκτός όμως των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, Σας επισημαίνω ένα ακόμα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα:
Διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί της Ελλάδας, αυτοί που την οδήγησαν στην καταστροφή, οι ίδιοι σχεδόν, ακόμα την κυβερνούν. Λογικά, οι ίδιοι που την κατάστρεψαν δεν μπορούν να την σώσουν. Στις τελευταίες εκλογές, καλοκαίρι 2012, ο λαός με ποσοστό 51.8% ψήφισε κόμματα που ήταν εναντίον των καταναγκαστικών ''Μνημονίων''. Αλλά κυβερνούν τρία κόμματα (μεταξύ αυτών το ΠΑΣΟΚ και η ''Νέα Δημοκρατία'', τα οποία, ατιμώρητα, καταλήστεψαν την χώρα), που συγκέντρωσαν 48.2% των ψήφων, επειδή ο εκλογικός νόμος, που αλλάζει ανάλογα με τα συμφέροντα των κομμάτων που κυβερνούν, τους έδωσε την δυνατότητα.
Τα κυβερνητικά κόμματα, παραπληροφόρησαν σκόπιμα, εξαπάτησαν, εκβίασαν, τρομοκράτησαν, την Βουλή και τον λαό, με την βοήθεια διαπλεκόμενων ΜΜΕ, γιά να ψηφιστούν τα τρία  ''Μνημόνια''. Οι βουλευτές δεν ρώτησαν κάν τους ψηφοφόρους τους τι και πως να ψηφίσουν στην Βουλή, απλά ακολούθησαν τις ''διαταγές'' των αρχηγών κομμάτων, οι οποίοι, ως δικτάτορες στα κόμματά τους, διαγράφουν αντιπρόσωπους του λαού, που δεν υπακούουν.

Το Σύνταγμα στην Ελλάδα παραβιάζεται, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νομιμοποιεί, με την υπογραφή του σε Διατάγματα, ακόμα και νόμους που αργότερα αποδεικνύονται αντισυνταγματικοί. Ενώ στο 'Εθνος μας έχουμε το ανώτατο Δικαστήριο με εννέα δικαστές (που είναι και συνταγματικό), η Ελλάδα έχει δύο, με περισσότερους από 150 δικαστές, αλλά κανένα συνταγματικό. 'Ετσι, στην Ελλάδα ακόμα κι ένας υπουργός μπορεί να εκδίδει (εκτελεστικά) νομοθετικά διατάγματα, τα οποία η Βουλή μετέπειτα, αντισυνταγματικά, πολλές φορές, δεν επικυρώνει, μέσα στα χρονικά όρια που το Σύνταγμα ορίζει. 'Ετσι, διατάγματα έχουν αυτοακυρωθεί, αλλά εξακολουθούν να ισχύουν.
Ενώ στην μεγάλη αμερικανική Συμπολιτεία μας, εσείς κ. Πρόεδρε μπορείτε να επιστρέψετε ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσσο, όταν κρίνετε ότι είναι αντίθετο με τα συμφέροντα του λαού, στην Ελλάδα, αν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει εκτελεστικές εξουσίες, ουδέποτε επέστρεψε νομοσχέδιο (έστω και αντισυνταγματικό, όπως αποδεικνύεται μετά) στην Βουλή, αφού το Σύνταγμα του το επιτρέπει. 'Ετσι, συμμετέχει στην νομιμοποίηση και νομοθετικών ανομιών, με την θέλησή του.

Στην Ελλάδα, οι πολιτικοί δεν ελέγχονται ουσιαστικά γιά τα οικονομικά τους και ειδικά πως έκαναν περιουσίες (μετρητά, ακίνητα κ.ά.) χωρίς τα νόμιμα έσοδά τους (μισθοί κλπ) να τις δικαιολογούν (...)


READ MORE

http://www.kalami.net/2012/cosmos/letter_obama_11dec12.html

ΟΤΑΝ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...


http://www.antinews.gr/2012/12/11/194929/
Σήμερα 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση κατά του  Γιώργου Μουρούτη στην Βουλή μιλώντας για “συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων και του ΣΥΡΙΖΑ που τους στηρίζει“.
Ο κ. Μουρούτης είχε το θράσος να τα βάλει με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Καλφαγιάννη που διώκεται για κακούργημα.
Το antinews παρουσιάζει σημεία του Βουλεύματος  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στις 3/5/2012 που παραπέμπει τον “συκοφαντημένο αρχισυνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ” στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για “απάτη κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια” κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Μπράβο στον Μουρούτη για το αυτονόητο. Όμως το antinews ρωτάει την διοίκηση της ΕΡΤ και τον υφυπουργό Επικρατείας κ. Κεδίκογλου:  Με βάση τον Νόμο Μανιτάκη είναι ή όχι υποχρεωμένοι να θέσουν ΑΜΕΣΩΣ σε διαθεσιμότητα τον υπόλογο για κακούργημα υπάλληλο; Γιατί ακόμα τον ανέχονται; Τι φοβούνται; Ένας Μουρούτης δεν φέρνει την άνοιξη κύριοι της ΕΡΤ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πει κανείς; Έχει πλέον καταντήσει υποδοχέας  παρακμάζουσας συκδικαλιστικής νομενκλατούρας της δεκαετίας του 80…
Θαυμάστε το βούλευμα του πλημμελειοδικείου που παραπέμπει στο κακουργιοδικείο τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο  αποφασίστηκε στις 7/10/2009 και εκδόθηκε στις 3/5/2012!!! 
(Σ.Σ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ-ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!)