10.26.2012

"ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ HOTDOC. ENAΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

...NA ΣΤΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. EIXE OΛΗ Η "ΠΙΑΤΣΑ" ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (LOL)

BΡΗΚΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ LAGARDΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ "ΧΑΣΕΙ" ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ O ΚΩΣΤΑΣ MΠΑΞΕΒΑΝΗΣ...(ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ). ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ MHTΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 Ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέφτες, ούτε διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα.