8.27.2012

H EΠΙΛΕΚΤΙΚΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA ΄Η ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ!

                                              Collage via http://kourdistoportocali.com/

...Ο γιός του τέως μυστικού πράκτορα και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και αρνητή του Ολοκαυτώματος των 80.000 Ελλήνων Εβραίων (και των 6.500.000 Ευρωπαίων Εβραίων δολοφονημένων από τους Ναζί), μαζί με τον γνωστό ...φωνακλά “βιβλιοπώλη” βουλευτή -τώρα της ΝΔ, πρίν λίγους μήνες του γνωστού “...εκπαιδευτή μοντέλων”, κατά το “...εκπαιδευτής σκύλων”,  Καρατζαφέρη- ζητούν να “σιγήσει” το γνωστό forum ανταλλαγής απόψεων ΙΝDYMEDIA, επειδή δημοσίευσε προκήρυξη των δολοφόνων του οδηγού ταξί στη ληστεία της ΑLPHA BANK της Πάρου.
Προσωπικά οι απόψεις που εκφράζονται στο forum του ΙΝDYMEDIA, τις λίγες φορές που το έχω επισκεφτεί διαδικτυακά, δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο. Είναι το ΙΝDYMEDIA όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης μνημονιακής Ελλάδας; Οι κύριοι αυτοί που εξελέγησαν χάρη στον “καλπονοθευτικό” εκλογικό νόμο ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαμαρτυρήθηκαν:
  1. Για την άνοδο του παράνομου νεοναζιστικού κόμματος των ...κλούβιων αυγών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εξουσία. Και πως να το κάνουν άραγε αφού υπάρχει αγαστή συνεργασία και σύμπνοια μεταξύ τους.
  2. Tην αδυναμία των Ελλήνων και Ελληνίδων, συνταξιούχων και μη, να αγοράσουν φάρμακα που οφείλουν να πληρώνουν τοις μετρητοίς, στο 100% της ληστρικής υπερτιμολόγησης τους, κάτι που δεν γίνεται σε καμμία άλλη χώρα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.
  3. Την εξαθλίωση του πληθυσμού που δεν μπορεί να αγοράσει τρόφιμα και ρούχα για τη διαβίωση του.
  4. Την υπερπροβολή της τηλεοπτικής τουρκικής προπαγάνδας με τα τούρκικα σήριαλ, που “επιδοτούνται” αδρά, μέσα από τούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που λειτουργούν χωρίς άδεια, αλλά προβάλλουν συγκεκριμένους βουλευτές σε καθημερινή βάση.
  5. Τους 4.000.000 ΄Ελληνες του εξωτερικού που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις δυο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, μολονότι υπήρχαν εκλογικοί κατάλογοι από τις Ευρωεκλογές στις κατά τόπους πρεσβείες και προξενεία.
  6. Τον εξανδραποδισμό της νέας γενιάς και την ...πώληση της στο εξωτερικό ως μετανάστες.
  7. Το “κλείσιμο” του μεγάλου οικονομικού σκανδάλου της SIEMENS χωρίς καμμία συνέπεια για τους δωροδοκηθέντες πολιτικούς.
    Και αμέτρητα άλλα που θα γέμιζαν χιλιάδες σελίδες.
Πραγματικός σκόπος και στόχος τους δεν είναι η αποκατάσταση της προσβολής της προσωπικότητας τους, και η ηθική βλάβη που δήθεν “...υπέστην”. (Δύσκολο να πιστέψει και να αποδεχθεί κάποιος ότι είσαι ηθικός όταν αλλάζεις κόμματα σαν τα πουκάμισα για τα λεφτά και την ...ολιγόμηνη εξουσία, και είσαι προβεβλημένο μέλος- από τον ΑΝΤ1 του αφορολόγητου Κυριακού του “Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή” της τουρκικής προπαγάνδας- της...”κατοχικής” κυβέρνησης μετριοτήτων που ξεπούλησε καλοκαιριάτικα την Ελλάδα που συνεχίζει απτόητη το...”θεάρεστο” έργο της).
Σκοπός και στόχος τους είναι η ελευθερία της έκφρασης, και της πολυφωνίας που είναι απαραίτητη σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Να σιγήσει το ΙΝDYMEDIA, το PREZATV, και οποιοσδήποτε άλλος τολμά να “φιλοξενήσει” άλλες απόψεις, ή να αρθρώσει ένα διαφορετικό λόγο, ώστε να διευκολυνθεί και να υλοποιηθεί απρόσκοπτα το πραγματικό έργο τους: O διαμελισμός, ο κατατεμαχισμός, και η μεταπώληση, σε τιμή ευκαιρίας, με την ανάλογη προμήθεια βεβαίως, των “φιλέτων” της Ελλάδας που άρχισε από τις 17 Ιουνίου.
Και σε αυτήν την πρακτική τους οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε. Διαφωνούντες και μη.