6.12.2012

HOLOCAUST DENIER PLEURIS SAYS GREEK NEONAZI PARTY "GOLDEN DAWN" IS BANKROLLED BY SECRET INTELLIGENCE MONEY

Right wing extremist politician Kostas Pleuris, who distorted  the historical records ad nauseum in order to justify anti- Semitism, racism and fascism, was critical of Elias Kasidiaris, the spokesperson of the Neonazi party in Greece. Throughout  the telecast of his show at TELEASTY TV station in Athens vehemently attacked  both the Golden Dawn, and the spokesman of the party calling him a "...coward who can only beat a woman in a dark corner".  Pleuris even went so far as to recommending that "Goolden Dawn" 's  420.000 followers  must vote for the Communist Party!!!!!!!!!!!!!!!  and not the Golden Dawn. "Golden Dawn is the creation of secret intelligence services",  he concluded by asking "Who's behind them, who's bankrolling them?".

17 IOYNIOY: H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ" ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!


(...) Ο Σύριζα είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις θέσεις του, αυτήν την στιγμή εκφράζει την αντίσταση ενός λαού στις δυνάμεις κατοχής. Δεν είναι δυνατόν από το 4% να φλερτάρει με το 32% φεύγα, επειδή ξαφνικά όλοι εμείς καταλάβαμε ότι αυτά πού τόσον καιρό έλεγε το συγκεκριμένο κόμμα ήταν ορθά. Η εκτίναξη του Σύριζα οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο γεγονός ότι λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα και την υποταγή ενός λαού καθώς και στην λαϊκή απαίτηση για την παραδειγματική τιμωρία όσων μας οδήγησαν ως εδώ. Υπάρχουν πολλά με τα οποία δεν συμφωνώ, όπως και η πλειοψηφία αυτών πού θα ψηφίσουν Σύριζα. Θέλω όμως να πιστεύω ότι ιεραρχώ σωστά. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Πρώτα θα διώξουμε τους κατακτητές και τούς εδώ υποτακτικούς τους και μετά θα λύσουμε τα κακώς κείμενα της χώρας μας (άκρατος συνδικαλισμός, κομματικοποίηση των πάντων, διεφθαρμένο δημόσιο) τα οποία θρασύτατα και χωρίς καμία αιδώ μάς τα παρουσιάζουν ως τις αιτίες της κρίσεως. Σε επόμενο άρθρο μας θα αναλύσουμε ότι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα τα κακώς κείμενα της χώρας μας και τελείως διαφορετικό οι αιτίες της κρίσεως πού τόσο πολύ βολεύει τα καθεστωτικά ΜΜΕ να τα παρουσιάζουν ως ένα και το αυτό.
Έτσι για παράδειγμα πρώτα θα σωθούμε και μετά θα αντιμετωπίσουμε το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται μεταναστευτικό. Κατηγορείται ο Σύριζα από τα τέως μεγάλα κόμματα για τις θέσεις του για το μεταναστευτικό. Ποιός όμως έφερε όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα; Ποιός έλεγε ότι καλωσορίζουμε τους μετανάστες στην χώρα μας και περιμένουμε με χαρά και άλλους; Ποιος ψήφισε το νόμο για την απόδοση ελληνικής ιθαγενείας στους μετανάστες; Ο Σύριζα;
Με τον ίδιο τρόπο πού μας κατέστρεψαν οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μας τρομοκρατούν ότι αν δεν τους ψηφίσουμε δεν θα μας σώσουν!!! έτσι και με τους μετανάστες αφού αυτοί επέτρεψαν την αθρόα εισαγωγή τους, τώρα μας καλούν να τους ψηφίσουμε για να μας απαλλάξουν από αυτούς!!! Όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να διώξουν τους παρανόμους μετανάστες, αντιθέτως έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) όπου για ένα κομμάτι ψωμί τόσο οι μετανάστες όσο και οι Έλληνες θα εργάζονται για να ανέβει επιτέλους ο ανταγωνισμός της ελληνικής οικονομίας!!!
Ομοίως κατηγορούν τον Σύριζα για ανθελληνική πολιτική στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Ποιοί; Οι υπαίτιοι των Ιμίων; Αυτοί πού έχουν αφήσει την Θράκη να γίνει ένα νέο Κόσσοβο; Αυτοί πού τόσα χρόνια δεν τόλμησαν να επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα από τα 6 στα 12 μίλια; Αυτοί πού ξαφνικά ανακάλυψαν την ΑΟΖ; Έχουν και το θράσος οι δωσίλογοι να παρουσιάζονται ως πατριώτες!  (....)