5.04.2012

ANTE NA EΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ..."KATAΛΕΥΚΗ" ΜΕΡΑ!




                           


O "EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ...


...Μια άλλη ιστορική ανακρίβεια την οποία προωθεί η "Χρυσή... Δύση" της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι και η δήθεν...ελληνική καταγωγή του αναπληρωτή αρχηγού του Τρίτου Ράιχ Ρούντολφ Ες. Ο Μιχαλολιάκος είναι ο μοναδικός ανιστόρητος πολιτικός νεοναζί  παγκοσμίως που ισχυρίζεται ότι ο Ρούντολφ Ες -πασίγνωστος για τα θερμά..."φιλελληνικά" του αισθήματα- ήταν ελληνικής καταγωγής, από την Πελοπόνησο, το γένος Γρηγοριάδη, ή Γεωργιάδη!!!!!!  (Δεν είναι και πολύ σίγουροι για το... επώνυμο). Μήπως ήταν το γένος ΄Αδωνι Γεωργιάδη, τρισμέγιστε;




Τώρα γιατί ακριβώς περηφανεύεται ό Μιχαλολιάκος θα σας γελάσω. Για τους πάνω από 100.000 ΄Ελληνες που έστειλε ο Ες στον τάφο (με τα ακόλουθα "μέσα και τεχνικές": λιμός, απαγχονισμός, θανατικό απόσπασμα, θάλαμος αερίων, σφαίρα στο κεφάλι, ένεση με υδροκυάνιο, δαγκώματα από σκυλιά, αποτέφρωση σε κλίβανο ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί, γενετικά πειράματα στείρωσης, αφαίρεση ζωτικών οργάνων χωρίς αναισθητικό, σπάσιμο οστών και αρθρώσεων,  χρήση δέρματος για διακοσμητικούς λόγους);
Ενα ακόμη στοιχείο που προσδίδει αξιοπιστία και βαρύτητα στον "λόγο" των νεοναζιστών και των ποικίλων δημοσιογράφων-θιασωτών τους. Στην τριτοκοσμική Ελλάδα ακόμη και η υποτιθέμενη ακροδεξιά είναι μακριά νυχτωμένη από την υπόλοιπη Ευρώπη. Οσο για τον "εθνικισμό" τους; ΄Εχουν τόση σχέση με τη διάσωση της καταταλαιπωρημένης πατρίδας μας όση και οι Καψοπρετεντέρηδες με την MENSA!




Ο Ες αυτοκτόνησε απαγχονίζοντας τον εαυτό του. Η τέταρτη απόπειρα αυτοαπαγχονισμού του ήταν και η μοναδική που στέφθηκε με επιτυχία. Τέτοιος ...ανίκανος και θρασύδειλος ήταν!

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟ 2012...


ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (EΞΑΠΑΤΗΣΗΣ MEΣΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ)  ΤΟΥ Δρ. ΠΩΛ ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,  ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΦΡΩΝ  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...


                  6. To be perceived, propaganda must evoke the interest of an audience and must be transmitted through an attention-getting communications medium.

Στην νεοελληνική του 2012: Bρίσκουμε  δικτυακό τόπο με μεγάλη επισκεψιμότητα, "χτίζουμε" προφίλ αποσιωπώντας έντεχνα ειδήσεις, ή "ωραιοποιώντας" το πορτραίτο μιάς εγκληματικής οργάνωσης δομώντας το γραπτό λόγο μας ως ακολούθως: 
"O Μιχαλολιάκος δεν είναι κανένας τυχαίος. Ειδικός στα εκρηκτικά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδόπουλου....τον ακολουθούν 20άρηδες σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα".  (Δ.Ν. Μαρκόπουλος στο www.protothema.gr)
Η σωστή πρόταση είναι: "O νεοναζιστής, συνεργός, καταδότης, και πληροφοριοδότης της στρατιωτικής δικτατορίας που ειδικεύτηκε στην παγίδευση και ανατίναξη αριστερών αγωνιστών, και αντιδικτατορικών "στόχων"  δεν είναι κανένας τυχαίος. Τον ακολουθούν εικοσάρηδες υποψήφιοι βουλευτές που επιδιώκουν τη βουλευτική ασυλία μια και οι ελληνικές δικαστικές αρχές τους έχουν απαγγείλει βαρύτατες κατηγορίες για κακουργήματα με τα άρθρα του μισού ποινικού κώδικα (ανθρωποκτονίες από πρόθεση και κατά συρροή, ληστεία, επικίνδυνες και βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, σύσταση συμμορίας, κλοπή κ.α.)





14. Propaganda must label events and people with distinctive phrases or slogans.


"...Δεν είναι κανένας τυχαίος" (άρα είναι ξεχωριστός, ταλαντούχος, πεφωτισμένος, ο άνθρωπος του πεπρωμένου, του κισμέτ, της μοίρας, της ειμαρμένης-ψηφίστε τον! ), "...περίμενε υπομονετικά να έρθει η ώρα του..." (είναι ο Ιησούς, ο Κιούμπρικ, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Μικελάντζελο, o ντα Βίντσι τρισμέγιστε; Είναι πολιτιστικό και κοινωνικό αγαθό; Τι έχει προσφέρει εδώ και 40 έτη στην Ελλάδα;)

19. Propaganda cannot immediately affect strong counter-tendencies; instead it must offer some form of action or diversion, or both.


Δηλαδή δείτε από δίπλα στον διαδικτυακό μας τόπο και καμμία γυμνή..., (...και σε αυτό κακόγουστοι και πανάσχετοι  είστε), ή που έφαγε χτες το βράδυ η κάθε... ξεθωριασμένη "βίζιτα" με τον φρέσκο "οπλοφόρο" ..."νταβατζή" της  για να σας "φύγει"ο καημός, φάτε το ..."γιαουρτάκι" σας,  και όταν οι νεοναζί καταλύσουν τη δημοκρατία, και αρχίσουν να τους πληρώνουν "χρυσούς" οι φορολογούμενοι ΚΑΙ αυτούς μαζί με τα άλλα μνημονιακά λαμόγια που ξεπούλησαν τη χώρα μας τότε ο στόχος επετεύχθη.  Τα ..."ξαναλέμε" από τη Δευτέρα 7 Μάη για τα... περαιτέρω.






 (ΣΣ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.  O ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ)...

"EIΣTΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..."






H ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: TA ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜETH (MEΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ)......




MULTNOMAH COUNTY SHERIFF'S OFFICE....

FRANCOIS HOLLANDE: "NEW DIRECTION FOR EUROPE"...

From International Herald Tribune, The New York Times Global Edition, Friday May 4, 2012
By STEVEN ERLANGER in Paris
"It is not for the Germany to decide for the rest of the Europe. (...) If I am elected president, there will be a change in Europe's construction. We're not just any country: We can change the situation".