5.03.2012

AYTOI ΠΟΥ ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ή ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Νο 7




... Tην ημέρα που η είδηση πρωτοδημοσιεύτηκε, ή διέρευσε αν θέλετε, στο Διαδίκτυο κοίταξα πολλές φορές τον Διαδικτυακό τόπο του www.protothema.gr H είδηση δεν υπήρχε! Δεν υπήρξε ούτε και η ελαχιστότατη αναφορά και τις επόμενες 7 (επτά)  ημέρες. Φαίνεται ότι για το λαλίστατο, κατά τα άλλα, αστυνομικό ρεπορτάζ που μας ενημερώνει για τα ..."ακαπέλα " ...στοματικά... κατορθώματα του κάθε "...τελειωμένου"  μπάζου που επί σειρά ετών προωθούσε ο συνιδιοκτήτης, συνεκδότης της εφημερίδας μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή, αυτή ήταν και είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Υπήρξε ομαδική κρίση σαλμονέλας από την υπερβολική κατανάλωση ωμού κρέατος ψαρικών σούσι  στην Αποστόλου Παύλου... 
    Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα. Κάποιοι προωθούν και φτιάχνουν την εικόνα των νεοναζί στην Ελλάδα αποσιωπώντας ειδήσεις. Αν δεν είναι μια από τις κορυφαίες ειδήσεις της προεκλογικής περιόδου του 2012  η σύλληψη από την Ασφάλεια Αττικής για δυο (2) δολοφονίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη/βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της 'ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" τότε ποιά είναι; Το ..."Σκέψεις, Μύθοι και Προοπτικές του αιδοίου της Κέητ Α."; ...Οποία σφαρική ενημέρωση για τους καταναλωτές-πρόβατα-ψηφοφόρους;... Oι 2.000.000 unique users σας μάραναν μετά!


...To κόλπο και η τακτική Μιχαλολιάκου είναι ηλίου φαεινότερα. Να εκλεγούν βουλευτές οι τρόφιμοι του κοινού ποινικού δικαίου, ώστε να τύχουν ασυλίας για τα προηγούμενα και για τα μελλοντικά τους εγκλήματα, να λαμβάνουν και 100.000 ευρώ ο καθένας το χρόνο ως αποζημίωση, και μέσα στην αναμπουμπούλα του πολιτεύματος και του σχηματισμού νέας κυβερνήσεως που θα χαίρεται ο ..."λύκος" οι καταδίκες τους θα πάνε στις δικαστικές καλένδες. Φυσικά όπου θα δούν ...ευρω..φώς από κοντά και τα λαμόγια της ελληνικής δημοσιογραφίας για το "χτίσιμο" εικόνας στα ΜΜΕ.
...............................................................................................................................................................
Aπο
http://www.ramnousia.com/2012/04/blog-post_3820.html#.T6KJVav9OSo

Ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Μουτάφη, καθηγητή αστρολογίας, και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Η διπλή δολοφονία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Στόχος του δράστη (που εικονίζεται στη φωτογραφία από το προεκλογικό φυλλάδιο της "ΧΡΥΣΗΣ...ΑΥΓΗΣ") ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή (ΣΣ. για να μην υπάρχουν μάρτυρες). Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Ρήγας κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, μια και η Χρυσή Αυγή είναι γνωστό φυτώριο μαχαιροβγαλτών. Αυτό που γεννά ερωτηματικά, όμως, είναι πώς επιτρέπεται τέτοια άτομα να βάζουν υποψηφιότητα στις βουλευτικές -και όχι μόνο- εκλογές. Όπως είναι γνωστό, ο Χρήστος Ρήγας δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με λερωμένο ποινικό μητρώο. Αλλά, ενώ σε άλλες χώρες όσοι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα δικάζονται, η Ελλάδα φαίνεται ότι τους επιφυλάσσει λαμπρές πολιτικές καριέρες. Είμαστε στο λίκνο του πολιτισμού και τη γενέτειρα της δημοκρατίας, γι’ αυτό..

υποψήφια της Χρυσής Αυγής, κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό
Για να μην πάμε μακριά, άλλη μία υποψήφια της Χρυσής Αυγής, η διαβόητη ξανθιά που έγινε γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως “κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα”, Θέμις Σκορδέλη κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό. Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η κ. Σκορδέλη παρουσίασε βεβαίωση ότι πάσχει από “κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής” και η υπόθεση αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η υποψήφια της Χρυσής Αυγής κατηγορούνταν για επίθεση.


 (To ανωτέρω απόσπασμα είναι από το περιοδικό της "ΧΡΥΣΗΣ ...ΑΥΓΗΣ" O άνδρας που θα έρθει  αν έρθει θα'ρθει σε ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Λιοσίων, ιδιοκτησίας Μιχαλολιάκου. Θα περιστοιχίζεται από ερμαφρόδιτα της πολιτικής, μαχαιροβγάλτες, τσεκουροδολοφόνους, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και άλλα ζωύφια)...

Παράλληλα, οι Χρυσαυγίτες που πέταξαν καφέδες στον Ευθυμίου συνοδεύονταν απο 2 ευρωπαϊκά τηλεοπτικά συνεργεία, δεν συνελήφθη κανείς τους, ένας επώνυμα έδωσε συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ και ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο καιρός ήταν καλός και τους δροσίσανε. Και όλα αυτά χωρίς προσαγωγές ή διώξεις, σε αντίθεση με τις προληπτικές προσαγωγές χωρίς αφορμή που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και ανάλογα με τον χώρο στον οποίο ανήκει ή μοιάζει να ανήκει κανείς. (Συμπέρασμα: η καράφλα και η χρυσή αυγή σώζουν!)

Και, μια και το ‘φερε η κουβέντα, η κυρία Σκορδέλη, εκτός από υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, πρωταγωνιστεί σε πολλά βίντεο, που αποκαλύπτουν έναν εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα που κάθε άλλο παρά αρμόζει σε μια γυναίκα, σύμφωνα με τα πρότυπα της παράταξής της. Πώς επιτρέπει η παράταξη τη συμμετοχή γυναικών στην πολιτική; Δεν θα έπρεπε να είναι κλεισμένες στο σπίτι και να φροντίζουν για την ανατροφή των πολεμιστών που θα υπερασπιστούν την καθαρότητα του έθνους μας;

ΥΓ.: Από τους προσκείμενους στη Χρυσή Αυγή αναγνώστες ζητώ συγγνώμη που έγραψα με το ελληνικό αλφάβητο και όχι σε γκρίκλις.

Από τους Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα

Πηγή: Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία - RAMNOUSIA 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ...
http://www.ramnousia.com/2012/03/blog-post_3850.html#.T6KLBqv9OSo



EΦΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥN ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΙ....







13.325 νεκροί


62.663 τραυματίες

1.290 αγνοούμενοι

57.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

(Aυτές είναι ενδεικτικά και μόνον κάποιες απώλειες κατά τη διάρκεια της εισβολής των Ναζί στην Ελλάδα)



Ναζιστικό πρόγραμμα διάσωσης προς αποφυγή χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας. Σας θυμίζει κάτι;;;;

[Επεξεργασία]

Ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, που τότε ήταν πολύ πιθανή, θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στον διοικητικό-οικονομικό μηχανισμό της Ναζιστικής Γερμανίας και στην ασφάλεια των στρατευμάτων της στην Ελλάδα. Με αυτό το κίνητρο και όχι λόγω της καθαυτής επιβίωσης του ελληνικού πληθυσμού, καθώς και εν όψει του διαφαινόμενου κινδύνου χρεοκοπίας ο ίδιος ο Χίτλερ διόρισε ως εντεταλμένο για οικονομικά θέματα στην Ελλάδα των πρώην δήμαρχο Βιέννης, Χέρμαν Νόιμπαχερ.
Τελικά ο Νόιμπαχερ μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του Ντ' Αγκοστίνο αποκατέστησε στοιχειωδώς τα βασικά μεγέθη της οικονομίας, κάτι που επιτεύχθηκε στη πραγματικότητα και από την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφερε ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νόιμπαχερ, για την επίτευξη αυτού του σκοπού και πιστός στο πνεύμα της πλήρους οικειοποίησης των τοπικών πόρων και της λεηλασίας των κατοίκων της χώρας, δεν δίστασε να προβεί στην πώληση περίπου ενός εκατομμυρίου χρυσών λιρών μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος. Το ποσό αυτό προερχόταν από την καταλήστευση της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα δαπανήθηκαν αποθέματα της Κεντρικής Γερμανικής Τράπεζας, που υπήρξαν επίσης προϊόντα λεηλασίας κατεχόμενων χωρών.
Η επόμενη δοσίλογη κυβέρνηση του Λογοθετόπουλου κινήθηκε στα ίδια αδύναμα πλαίσια χωρίς να μετριάσει τις συνέπειες της εξαθλίωσης, παρόλο όμως που η πορεία οικονομικής δυσπραγίας είχε κάπως ομαλοποιηθεί. Η πτώση της όμως επισπεύσθηκε λόγω των μαζικών εκδηλώσεων και απεργιών στην Αθήνα στις αρχές του 1943, εξαιτίας έντονης φημολογίας ότι το ναζιστικό καθεστώς ετοιμάζει τη βίαιη μεταφορά Ελλήνων εργατών σε εργοστάσια στη Γερμανία.

MAY 6 ELECTIONS IN GREECE. VOTERS ARE BITING. CARTOON BY YANNIS IOANNOU...


QUOTES FROM THIRD REICH NAZI PROPAGANDA MINISTER Dr. PAUL JOSEPH GOEBBELS APPLYING TO THE NEONAZI MOVEMENT IN GREECE...


“Whoever can conquer the street will one day conquer the state, for every form of power politics and any dictatorship-run state has its roots in the street".


...THE TRUTH IS THE GREATEST ENEMY OF THE NEONAZI IN GREECE AND THEIR JOURNALISTS HACKS