4.30.2012

ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΠΟΥΛΑΜΕ CD, ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙ' AΡNIA ΚΑΙ (ΠΑΡΑ-) ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...

ENA MHNA ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ 
ΜΕ ...ΒΑΛΠΟΥΡΓΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο "ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ" ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΣ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ  ΣΕ ΛΙΓΟ 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR !

...Σε "puff piece"  ("δημοσιογραφική" απόπειρα "εξωραισμού" και "καλλωπισμού" της δημόσιας εικόνας) του αυγού του φιδιού εν Ελλάδι, αναλώνεται ο κ. Δ. Μαρκόπουλος στα πλαίσια μιάς "μαιμού" δημοσιογραφικής "...δεοντολογίας" που θέλει όλες τις απόψεις τάχα μου να "ακούγονται" αλλά αυτές των νεοναζί να ακούγονται περισσότερο των άλλων, ακόμη ΠΙΟ ΗΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΕΝΕΣ. (Oλα τα γουρούνια είναι ίσα, αλλά μερικά είναι πιο ίσα από τα άλλα στη "...φάρμα των ζώων", όπως περίτρανα αποδεικνύεται και από τα σχόλια του www.protothema.gr όπου εδώ και αρκετές εβδομάδες αφήνονται "να παίξουν" όλα τα σχόλια των χρυσαυγιτών που δουλεύουν με 3 βάρδιες το 24ωρο, κοντά στον σιδηροδρομικόι σταθμό Λαρίσης, ενώ επανειλημμένα "κόβονται" τα σχόλια όλων των άλλων που έχουν διαφορετική άποψη. Στόχος, εμμέσως πλήν  σαφώς, να πανικοβάλλουν, να δείξουν ότι υπάρχει μεγαλύτερο ..."ρεύμα", και να "χτίσουν" τους νεοναζί ως κυρίαρχους συνομιλητές και ρυθμιστές του πολιτεύματος, της επόμενης δηλαδή Βουλής, αλλά και του διεθνούς "διαγωνισμού" ( διάβαζε o παράδεισος του μιζαδόρου), για τα πετρέλαια στην Κρήτη και το Ιόνιο (αυτό είναι το "χαβιάρι" και γι'αυτό  αγωνίζονται όλοι να μας "...ξανασώσουν").


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ :
O κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι φασίστας, αλλά εθνικιστής, ενώ χαρακτηρίζει ως τυχαίο γεγονός την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής την 21η Απριλίου, προσθέτοντας πάντως ότι έχει γεννηθεί για να προκαλεί. 


Σώπα καλέ. Η κακία του κόσμου φταίει. Να μην δούν άνθρωπο να προκόψει στη ζωή του...
Kαι αυτή την προκήρυξη ποιός την υπέγραψε; Εγώ;
Το τεύχος του περιοδικού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ποιός το τύπωσε και το επιμελήθηκε;
Ποιός καθαγίαζε τον Ρούντολφ Ες και τον Χίμλερ που λεηλάτησαν την Ελλάδα,  έκαψαν ζωντανούς και "εκτέλεσαν"  εκατοντάδες χιλιάδες 'Ελληνες βασανίζοντας, εκτελώντας, και στερώντας τροφή, και νερό, από εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά;
57.000 ΕΛΛΗΝΕΣ Εβραίοι από τη Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκαν στούς θαλάμους αερίων του Αουσβιτς Μπιρκενάου. Πολλοί από αυτούς  κάηκαν και ζωντανοί σε εφαρμογή της "Τελικής Λύσης" που εκπονήθηκε από τον Χίμλερ, δεξί χερί του "ήρωα" του Μιχαλολιάκου. 










(...)Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως σπουδαία προσωπικότητα τον Χίτλερ αλλά “ως Έλληνας θα τον πολεμούσα” (LOL)
...Παραθέτω φωτό  με τον ναζιστικό χαιρετισμό Μιχαλολιάκου. Σε επόμενο άρθρο του κ. Μαρκόπουλου θα αναλυθεί εμπεριστατωμένα ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για άσκηση "stretching" του αρχηγού των νεοναζί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας στα πλαίσια ασκήσεων... φυσιοθεραπείας!









...κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΧΑΧΟΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ!
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=193709#cmnt_352980

Στην μνήμη του παπούδων  μου που πολέμησαν τους φασίστες τόσο στο B Παγκόσμιο Πόλεμο, όσο και "....εν καιρώ ειρήνης",  αφιερώνω αυτό και τα συναφή θεματολογικά blogposts.