12.12.2012

ΟΤΑΝ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...


http://www.antinews.gr/2012/12/11/194929/
Σήμερα 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση κατά του  Γιώργου Μουρούτη στην Βουλή μιλώντας για “συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων και του ΣΥΡΙΖΑ που τους στηρίζει“.
Ο κ. Μουρούτης είχε το θράσος να τα βάλει με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Καλφαγιάννη που διώκεται για κακούργημα.
Το antinews παρουσιάζει σημεία του Βουλεύματος  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στις 3/5/2012 που παραπέμπει τον “συκοφαντημένο αρχισυνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ” στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για “απάτη κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια” κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Μπράβο στον Μουρούτη για το αυτονόητο. Όμως το antinews ρωτάει την διοίκηση της ΕΡΤ και τον υφυπουργό Επικρατείας κ. Κεδίκογλου:  Με βάση τον Νόμο Μανιτάκη είναι ή όχι υποχρεωμένοι να θέσουν ΑΜΕΣΩΣ σε διαθεσιμότητα τον υπόλογο για κακούργημα υπάλληλο; Γιατί ακόμα τον ανέχονται; Τι φοβούνται; Ένας Μουρούτης δεν φέρνει την άνοιξη κύριοι της ΕΡΤ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πει κανείς; Έχει πλέον καταντήσει υποδοχέας  παρακμάζουσας συκδικαλιστικής νομενκλατούρας της δεκαετίας του 80…
Θαυμάστε το βούλευμα του πλημμελειοδικείου που παραπέμπει στο κακουργιοδικείο τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο  αποφασίστηκε στις 7/10/2009 και εκδόθηκε στις 3/5/2012!!! 
(Σ.Σ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ-ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!)