10.04.2012

NO E.N.D. ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

UPDATED OCT 5, 2012
E.N.D. : The End
http://olympia.gr/2012/10/05/%CE%B5%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-600-%CE%B4%CE%B9%CF%83/#more-193463

Βασικός στόχος των ''εθνοσωτήρων'' ήταν να προσελκύσουν αφελείς-απελπισμένους, γιά την δημιουργία πολιτικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα.
Το ''σενάριο'' απλό: Λένε οι ''εθνοσωτήρες'' ότι δήθεν έχουν ''το χρήμα'', αλλά βάζουν ''όρους'' αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, ''ποντάρουν'' στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική ''εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, γιά να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε''.

http://www.kalami.net/2012/ellada/end.html
Η μεγάλη απάτη
Τα έγγραφα που έδωσαν στον πρωθυπουργό, στον 'Αρειο Πάγο, σε υπουργό, στην Βουλή κλπ, οι ''εθνοσωτήρες'' με τα ...600 δισ. δολάρια. ( Σ.Σ. Δηλαδή 10 φορές περισσότερα από όσα αξίζει ο πιο πλούσιος Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος, το Νο 1 στη λίστα του Forbes).

ΓΕΓΟΝΟΣ: ''Κρατικά ομόλογα'' 600 δισ. δολ. κλπ δεν έχουν οι ''εθνοσωτήρες'', απλά επειδή ΔΕΝ υπάρχουν. Ανακυκλώνουν και αναπροσαρμόζουν, οι ίδιοι άθρωποι, το παραμύθι με τις χωρίς αξία ''μετοχές'' της -ανύπαρκτης- ''Τράπεζας της Ανατολής''.

Οι φερόμενοι ως ''εθνοσωτήρες'' με τα...600 δισ. δολάρια που θα ''σώσουν'' την Ελλάδα, παρουσίασαν -από ότι φαίνεται- κατασκευασμένα έγγραφα γιά να εξαπατήσουν τον κόσμο στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, έδωσαν στην δημοσιότητα το έγγραφο 2α-2β, που απευθύνεται στον Αρειο Πάγο, στην Βουλή, στον υπουργό Οικονομικών κλπ. στο οποίο αναγράφεται (έγγραφο 1, κορυφή) ότι αποστολέας είναι η εταιρία ''Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc'', με υπεύθυνο τον Greg Pappas και έδρα την πόλη Woodbridge, περιοχή Ontario, Καναδά.
Η εταιρία και ο υπεύθυνός της δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι δηλωμένοι στον Καναδά και συγκεκριμένα στην κομητεία Οντάριο.
Ο Greg Ρappas είναι υπαρκτό πρόσωπο και το τηλέφωνο ανήκει σε αυτόν. Ζήτησε χρόνο και μελέτη του εγγράφου γιά να απαντήσει στην ερώτηση του ''Κ'' (4:12 απόγευμα ώρα Ν. Υόρκης, Τετάρτη 3 Οκτ. '12), αν πιστοποιεί την ύπαρξη του εγγράφου που φέρει την υπογραφή του.
Στο έγγραφο 1 φαίνεται ότι το κομμάτι με τον αποστολέα στην κορυφή, είναι κολλημένο πάνω στο έγγραφο (η αλλαγή χρώματος στο ''μπακγκράουντ'' το πιστοποιεί).
Η διεύθυνση που αναγράφεται στο έγγραφο (60 Μarycroft Ave., Woodbridge, Ontario, unit or suite #4), ανήκει σε... εταιρία που φιάχνει πλαστικά μπουκάλια και όχι σε εταιρία μετοχών κλπ. (κοιτάξτε διεύθυνσή της, ανοίγοντας το παραπάνω ''λινκ'', στα δεξιά).
Στην προτελευταία παράγραφο του έγγραφου 2β, αναγράφεται ως εταιρία: Federal Funding & Investments Group, Inc. Toronto, Καναδά... Τέτοια εταιρία ΔΕΝ υπάρχει.
Το ''πιστοποιητικό'' (3) δείχνει ότι ο αναγραφόμενος σε αυτό είναι αδειούχος... συμβολαιογράφος Καναδά και τίποτα άλλο. Το δε προξενείο της Ελλάδας απλά το επικυρώνει. ΔΕΝ είναι ''αποδεικτικό'' ύπαρξης χρημάτων, όπως ισχυρίστηκαν σε συγκέντρωσή τους σε ξενοδοχείο της Αθήνας και σε τηλεοπτικά κανάλια, επιδεικνύοντας το έγγραφο.

(Περισσότερα, αργότερα - η έρευνα συνεχίζεται)http://www.greeknewsonline.com/?p=22320&cpage=1#comment-5228


(,,,) Ο κ. Πάππας – που αποκαλείται chief custodian and administrator του λογαριασμού) – αναφέρει στην επιστολή τον αριθμό ενός κηδεμονευόμενου λογαριασμού (αλλά όχι την τράπεζα, ή την χρηματιστηριακή εταιρεία στον οποίο βρίσκεται) και μιλά για διαθέσιμο ποσό των 600 εκ. δολαρίων Αμερικής (σε διεθνείς συναλλαγματικές/ΙΒΟΕ αμερικανικών ομολόγων που λήγουν στις 14/8/2014). Βεβαίως, στο τέλος προβλέπουμε ότι ο κ. Πάππας θα ισχυριστεί ότι αυτός απλά φυλάσσει τις διεθνείς συναλλαγματικές και δεν έχει ευθύνη για τη γνησιότητά τους. Οσο για τις διεθνείς συναλλαγματικές, πιστεύουμε ότι ο λόγος που δεν δημοσιοποιούνται είναι γιατί τις υπογράφει ο Stephen Wozny, για τον οποίο γράψαμε το Σάββατο. (http://www.greeknewsonline.com/?p=22205#more-22205)
Να προσθέσουμε ακόμη δύο στοιχεία. Την Κυριακή, όπως και στα κανάλια, οι κ.κ. Λαμπράκης και Παπαδάκης ισχυρίστηκαν ότι παρέδωσαν επίσημα στα προξενεία της Ελλάδας και της Κύπρου στο Τορόντο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τα προξενεία τα οποία μας είπαν ότι απλά επικύρωσαν ότι ένα αντίγραφο που υπέγραφε ο notary public Gregory McGregor είναι το ίδιο με το γνήσιο που παρουσίασε. ΤΊΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ. Μάλιστα δεν κράτησαν (το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ) αντίγραφο του εγγράφου, αφού η δουλειά τους ήταν απλά να επιβεβαιώσουν ότι το photocopy είναι ίδιο με το original.
Ο κ. Gregory McGregor που είναι δικηγόρος, έχει εκπροσωπήσει τον Anthony Diamond (Διαμαντόπουλο) σε δικαστικές του υποθέσεις. (http://www.canlii.org/eliisa/highlight.do?text=diamond%2Bdiamond&language=en&searchTitle=Search+all+CanLII+Databases&path=/en/on/onsc/doc/2011/2011onsc388/2011onsc388.html
http://www.canlii.org/eliisa/highlight.do?text=Diamond+%2B+Diamond+MBG+Inc.&language=en&searchTitle=Search+all+CanLII+Databases&path=/en/on/onsc/doc/2012/2012onsc3061/2012onsc3061.html)
Δεν ξέρω πόσες ακόμη ανακρίβειες θα πει το δίδυμο Λαμπράκης – Σώρρας για να συντηρήσει μία τεράστια πλάνη, με στόχο τον ελληνικό λαό και πολύ φοβούμαστε (παρακολουθώντας το βίντεο της εκδήλωσης και τις αντιδράσεις τους) το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας.
Ευχόμαστε ο πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό, Άδωνις Γεωργιάδης, που δίνει μάχη για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας και του καλού ονόματος της Ομογένειας, να τηρήσει την υπόσχεσή του και να δώσει την υπόθεση στον εισαγγελέα. Είναι καιρός να σταματήσει αυτό το κακόγουστο αστείο σε βάρος της Ελλάδας και της Ομογένειας.
Δεν ξέρω τι κίνητρα έχει ο κ. Λαμπράκης προωθώντας «Δον Κιχωτικά» αυτή την υπόθεση, ωστόσο οφείλουμε να πούμε ότι οι κινήσεις του τα τελευταία δύο χρόνια έδειχναν προς το που το πήγαινε. Ελπίζω οι ομογενειακοί οργανισμοί που του έδιναν βήμα (με χρονολογική σειρά, Hellas FM, Σύλλογος Αθηναίων, Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών, Σύλλογος Δασκάλων, Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών, Συμβούλιο Ελληνοαμερικανίδων-HAWC, Σύλλογος Θεσσαλονικέων) δεν θα πρέπει να αισθάνονται άνετοι. Ούτε και οι ακαδημαϊκοί που με τα ονόματά τους έδωσαν επίφαση «φερεγγυότητας» στο εγχείρημα).
http://www.greeknewsonline.com/?p=22317


(...) Δυστυχώς, η άγνοια αυτών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση κι αυτών που έσπευσαν να αναρτήσουν κάτι άσχετο παρουσιάζοντάς το για πειστήριο, δίνουν παράταση ζωής στην υπόθεση των «τρισεκατομμυρίων».
Το 50λεπτο βίντεο που παρακολουθήσαμε σταματά πριν αρχίσει να ομιλεί μέσω skype ο φερόμενος ως μεγαλοτραπεζίτης Anthony Diamond της Diamond & Diamond που παρουσιάστηκε ως «τραπεζικό κονσόρτσιουμ» από τον γιατρό Μανόλη Λαμπράκη. (ΣΣ: Τελικά αργότερα αναρτήθηκε και νεότερο βίντεο με όλη την εκδήλωση, στην οποία δεν έδωσαν πάλι κανένα στοιχείο. Πέραν της Diamond & Diamond) μνημονεύθηκε ακό μία “τράπεζα” του Καναδά, η Federal Funding Investment Grouping. Οποιος βρει κανένα στοιχείο γι’ αυτή ας μου σφυρίξει κλέφτικα).
Είναι απ’ ότι φαίνεται – τον ρωτήσαμε και δεν το διάψευσε – ο ίδιος που στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Οντάριο Καναδά
προσπάθησε να «φάει» 185,160,000 ευρώ από την τσέχικη εταιρεία Actherm, με «αξιόγραφα» (600 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DDMBG (Diamond) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.
Την Τρίτη ξαφνικά –  που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ !!! – ο γιατρός Λαμπράκης ξεφούρνισε άλλη «τράπεζα» του Καναδά στην οποία έχουν «κατατεθεί» τα «ομόλογα», ονόματι Federal Stock Reserve. Όσο κι αν ψάξαμε δεν την βρήκαμε να υπάρχει πουθενά.Στις ήδη εντοπισθείσες ανακρίβειες προστέθηκαν ακόμη περισσότερες. Λένε, λόγου χάρη – για να «αποδείξουν» τα $2.98 τρις. των ομολόγων του Σώρρα – ότι το Φεβρουάριο του 2012 που του «έδωσε» τα «ομόλογα» η αμερικανική κυβέρνηση, ανέβηκε το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κατά 3 δις. Κοιτάξτε την πορεία του αμερικανικού δημοσίου χρέους και δεν θα βρείτε καμία διαφορά. (http://www.treasurydirect.gov/NP/NPGateway)
Δεν είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε ψυχίατροι για να γνωρίζουμε τους λόγους που οι κ.κ. Λαμπράκης και Σώρρας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο (αν και κάποιες εξηγήσεις για το πώς απέκτησε την περιουσία του ο κ. Σώρρας, ότι δηλαδή πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση τεχνολογία που του έδωσαν … εξωγήινοι κάπως διαλευκάνει τα πράγματα), έχουμε ωστόσο χρέος να πούμε σε κάποιους αφελείς (τουλάχιστον) συμπατριώτες μας να ξυπνήσουν. Και σε κάποιους συναδέλφους μας που προβάλλουν άκριτα μία κατάσταση που δημιουργεί κλίμα «νερού του Καματερού» αν μη τι άλλο, ας θέσουν τα σωστά ερωτήματα στους «ευεργέτες» και «εθνοσωτήρες» για την γνησιότητα αυτών που παρουσιάζουν ως στοιχεία. Το κυπριακό υπουργείο Οικονομικών που τα είδε τα απέρριψε.