9.28.2012

30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ MEΣΑ ΣΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΕΞΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ: H MEΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

http://kalami.net/

ΠΡΟΣΟΧΗ στην Ελλάδα, μην πέφτετε θύματα... μετοχών-oμολόγων δισεκατομμυρίων:
Η Ομογένεια ΗΠΑ, ΔΕΝ έχει σχέση με ''βαρεμένους'' προεδροπαράγοντες του γκέττο μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, που πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν ''βήμα'' σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων... 650 δισεκατομμυρίων, που θα ''σώσουν'' τις δύο χώρες. Μεταξύ αυτών ένας γιατρός-''διαμάντι'' πρόεδρος σε μιά χαζο-οργάνωση και δύο καθηγητές (ο ένας, πρώην υποψήφιος στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, που τώρα δηλώνει ότι αποχώρησε από την Οργάνωση ''End National Debt'' των ''εθνοσωτήρων'').
Σημ.: Οι xωρίς αξία ''μετοχές-ομόλογα'' της περίφημης ''Τράπεζας της Ανατολής'', πωλούνται στο e-bay ως αναμνηστικά, γιά μερικά δολάρια.''Mαζί τα φάγανε'' στο όνομα της Ομογένειας (γιά το απόλυτο τίποτα) 
Κρατικό χρήμα που δόθηκε στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)Δημοσιεύουμε τα κρατικά ποσά που εγκρίθηκαν/δόθηκαν (μόνο γιά την τριετία 2007-09) στην Οργάνωση- απάτη, δημιούργημα της Ελλάδας, το ΣΑΕ και γιά την ακρίβεια, δόθηκαν ατομικά στο προεδρείο της.
Εκτός από το (επίσημο) κρατικό χρήμα, γίνονται και περίεργες εισπράξεις ''χορηγών'' (κυπριακή Κυβέρνηση, Ταχ. Ταμιευτήριο, κονδύλια ΥΠΕΞ γιά ΜΚΟ κ.ά.) μέσω της ΜΚΟ ''Δεσμός'', 
που τα διαχειρίζονται μόνο ο πρόεδρος και ο ταμίας του ΣΑΕ, χωρίς να δίνουν απολογισμό σε κανέναν, φυσικά με την ανοχή της κυβέρνησης. Τα ποσά αυτά ΔΕΝ φαίνονται πουθενά. Ο δε ρόλος της ''Δεσμός'' είναι ύποπτος και γιά ''άλλα μυστικά'' ζητήματα. Δεν γνωρίζουμε (ακόμα) αν εισέπραξαν και χρήμα από κονδύλια της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.
( Η πλειοψηφία των Ελλήνων της Διασποράς ανά την υφήλιο, αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη του ΣΑΕ )
Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: Εκατομμύρια πετάχτηκαν στον αέρα γιά το ΣΑΕ και τέλη Σεπτεμβρίου 2012, τα γραφεία του στην Θεσσαλονίκη ''λειτουργούν'' χωρίς τηλέφωνο, σύνδεση ιντερνετ, ενώ το προσωπικό είναι απλήρωτο 6 μήνες.
Goodbye and ''shalom'' Mr. Avramopoulos
Ευχόμαστε στον κ. υπουργό 
και αντιπρόεδρο της ''Ν.Δ'', καλό ταξίδι επιστροφής στην ΕλλάδαΤον ευχαριστούμε που ήρθε γιά ένα δεκαήμερο στις ΗΠΑ, όπου σημάδεψε την περιοδεία του με συναντήσεις του με στελέχη της Οργάνωσης American Jewish Committee, σε Σικάγο, Βοστώνη και Νέα Υόρκη, γράφοντας (ουσιαστικά) την Ομογένεια στα υπουργικά του @@. Ως επαγγελματίας πολιτικός καριέρας, δηλ. ''αέρας κοπανιστός'', πιθανά στο μέλλον να καταλάβει ότι, τους Ομογενείς, ΔΕΝ μπορεί να τους ''δουλεύει'' ο κάθε ''παπατζής'' 'Ελληνας πολιτικός, που νομίζει (ακόμα) ότι η Ομογένεια ''τρώει κουτόχορτο''.
Δεν ξεχνάμε, ως 'Ελληνες στις ΗΠΑ, ότι την Ελλάδα μας την κατάστρεψαν οι ανίκανοι δουλοπρεπείς πολιτικοί της (της ασυλίας, παραγραφής ατιμωρησίας), με τα διεφθαρμένα σάπια κόμματά τους.
Κύριε υπουργέ... Η Ομογένεια πάντα βοηθά την πατρίδα, έστω και αν μας θεωρείτε, οι άξεστοι πολιτικοί,
'Ελληνες πολίτες 3ης κατηγορίας, αρνούμενοι -γιά τα φτηνά κομματικά παιχνιδάκια σας- να μας δώσετε το συνταγματικό μας δικαίωμα, της ψήφου, βάζοντας το ''κομματικό συμφέρον'' σας υπεράνω του εθνικού. 'Ετσι, αποδεικνύετε στην πράξη, πόσο γελοίοι και πόσο επικίνδυνα ζημιογόνοι γιά την πατρίδα, είστε.
Mαζί τα φάγανε'' (γιά το απόλυτο τίποτα) στο όνομα της ΟμογένειαςΚρατικό χρήμα που δόθηκε στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)(χώρια τα...μυστικά κονδύλια και οι ''πονηρές χορηγίες'' στην ΜΚΟ ''Δεσμός'' του ΣΑΕ)Λάβαμε από Αθήνα και δημοσιεύουμε τα κρατικά ποσά (σε ευρώ - κάντε κλικ στο link γιά μεγένθυνση) που εγκρίθηκαν/δόθηκαν στην Οργάνωση-απάτη ΣΑΕ (μόνο γιά την τριετία 2007-2009), γιά την ακρίβεια στο προεδρείο της (τυπικά αναφέρουμε: Με επιφύλαξη γιά την αυθεντικότητα του πίνακα. Γνωρίζουμε όμως ότι είναι ακριβής).

Από τα ποσά φαίνεται ότι το ελληνικό κράτος έδινε μέσον όρο 33.611 ευρώ τον μήνα (γιά τα τρία χρόνια 2007, 2008, 2009) προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΑΕ, Στ. Ταμβάκη. Γιατί και ΠΩΣ ξοδεύτηκαν;
Εντάξει, δεχόμαστε ότι οι Περιφέρειες του ΣΑΕ (Αμερικής, Ευρώπης, Ωκεανίας κλπ) είχαν λειτουργικά έξοδα. Ο πρόεδρος ΤΙ λειτουργικά έξοδα είχε; Διατηρούσε προσωπικά ...γραφεία, αλλά ποιός ο λόγος ύπαρξής τους;
Προτείνουμε να μην διωχτεί ποινικά ο κ. Ταμβάκης, με αντάλλαγμα να πει σε ποιούς πολιτικούς έδωσε...μερίδιο.
(Περισσότερα γιά Ταμβάκη με τις δήθεν σπουδές του στο πανεπιστήμιο Cambridge και την ανακήρυξή του σε... διδάκτορα(!!!) του Πάντειου Πανεπιστήμιου Αθηνών)

Παράλληλα με την κρατική βοήθεια, οι του ΣΑΕ μαζεύουν χρήμα και στην ΜΚΟ ''Δεσμός'', που δουλεύει  ''μυστήρια''. Εκεί έχουν μπει ποσά από την κυπριακή κυβέρνηση, Τράπεζες, Ταχ. Ταμιευτήριο, ''Νέα Γενιά'', 
κονδύλια ΥΠΕΞ κ.ά. Τα διαχειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος και ο ταμίας του ΣΑΕ, χωρίς να δίνουν απολογισμό σε κανέναν, φυσικά με την ανοχή της κυβέρνησης.
Δεν γνωρίζουμε (ακόμα) αν εισέπραξαν και χρήμα από κονδύλια της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.Στα 13 χρόνια (ουσιαστικής) ύπαρξης του ΣΑΕ, τα επίσημα ποσά ξεπερνούν τα 30 εκατομ. ευρώ. Τα χρήματα δίνονταν μέσω άλλης εταιρίας απευθείας στα άτομα του προεδρείου, που τα ξόδευαν, χωρίς να δίνουν ''λογαριασμό'' στα εκλεγμένα Συμβούλιά τους ή στις ''παγκόσμιες συνελεύσεις''.

'Ολες αυτές οι ελληνικές κυβερνητικές ΑΠΑΤΕΣ, μέσω της -ουσιαστικά αργόσχολης, άχρηστης- Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού ( ΓΓΑΕ), γίνονταν στο όνομα της Ομογένειας, από τον χρόνο 1996.
Έχουν ευθύνη γιά όλο το ''φαγοπότι'' με το ΣΑΕ, στο όνομα της Ομογένειας από 1996 και οι διατελέσαντες υφυπουργοί Εξωτερικών: Νιώτης, Μαγκριώτης, Σκανδαλάκης, Κασσίμης, Δόλλης, μαζί με τους προϊσταμένους τους υπουργούς Εξωτερικών, περιόδου 1996-2010. Το ίδιο και οι διατελέσαντες γενικοί γραμματείς της ΓΓΑΕ.
(Σε ότι αφορά 'Ελληνες πολιτικούς που εμπλέκονταν με το ΣΑΕ και διατηρούν προσωπικούςλογαριασμούς σε αμερικάνικες ειδικά τράπεζες, χωρίς να αναφέρονται στο ''πόθεν έσχες'', άλλη φορά)

Παγκόσμια πρωτοτυπία (μόνο στην ''μπανανία'' Ελλάδα συμβαίνουν αυτά)
Το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ) ΔΕΝ υπάρχει ως νομικό πρόσωπο στην Ελλάδα ή ως εταιρία
 (δημόσια παραδοχή από δικηγόρο ΣΑΕ, εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων, Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, Ιαν. 2007). Παρ' όλα αυτά, η (κάθε) κυβερνητική, πολιτική-κομματική αχρηστία, το έβαλε στο... Σύνταγμα (άρθρο 108, παρ. 2) και... νομοθέτησε στην Βουλή γιά την... λειτουργία και την... κρατική χρηματοδότησή του (ν. 3480/2006 - ΦΕΚ 161/Α'/ 2. Αυγ. 2006!!!Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης, προς το προεδρείο του ανύπαρκτου νομικά ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ): ''ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...Είδα τα χρηματικά ποσά που διακινείτε και μου σηκώθηκαν οι τρίχες... Αυτά είναι παράνομα πράγματα''. (Θεσσαλονίκη, 2 Οκτωβρίου 2010)Υπουργέ Εξωτερικών, υφυπουργέ γιά Απόδημους και ειδικά Γενικέ Γραμματέα, Παναγιωτόπουλε και λοιποί της ΓΓΑΕ, η Ομογένεια ΑΠΑΙΤΕΙ: Δώστε απολογισμό εδώ και τώρα, από πρώτη ημέρα ''ύπαρξης'' της κρατικής Οργάνωσης -''μαϊμού'' Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)
. Πρόκειται γιά χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Που πήγαν περισσότερα από 30 εκατομ. ευρώ σε 13 χρόνια; Με ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ δόθηκαν, ΠΟΥ είναι οι ''εκθέσεις'' των λογιστών του κράτους; Αφού ΔΕΝ υπάρχει (νομικά) ΣΑΕ γιατί τα δίνατε μέσω του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ''Ιδρύματος Απόδημου Ελληνισμού'' ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στους ''αρμόδιους'' του ΣΑΕ; Γιατί εξαπατήσατε την Ομογένεια;- Γνωρίζετε, υπουργέ και υφυπουργέ του υπουργείου Εξωτερικών, ότι, κρατικό ελληνικό χρήμα σε άτομα ή μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις στις ΗΠΑ, χωρίς να δηλώνονται (στην κυβέρνηση ΗΠΑ) ως ''πράκτορες ξένης χώρας'', θεωρείται ομοσπονδιακό αδίκημα ή είστε, τελικά (διαχρονικά), τόσο πολύ ΗΛΙΘΙΟΙ στο υπουργείο Εξωφρενικών Αθήνας και θα μπλέξετε νομικά φορείς της Ομογένειας ΗΠΑ;
- Γνωρίζετε υπουργέ και υφυπουργέ της Ελλάδας, ότι, κρατικό-ομοσπονδιακό χρήμα των ΗΠΑδόθηκε γιά τα ''ιατρικά Κέντρα ΣΑΕ'' στην Μαύρη Θάλασσα (επί προεδρίας Α. 'Αθενς), ΧΩΡΙΣ η κυβέρνηση ΗΠΑ να γνωρίζει ότι ΣΑΕ ούτε καν υπάρχει ως νομικό πρόσωπο ή εταιρία στην Ελλάδα; 
Γ. Λυκ. - 27 Σεπτ. 2012 '
http://www.kalami.net/2012/omogeneia/SAE_money_12.html