6.10.2012

N.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΔIAKOΨΑΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟYΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δείτε τι λέει στο ΤC (timecode) 01:37 του video o N.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. O στόχος λοιπόν των "παπαγάλων" των ΜΜΕ που άκριτα αβαντάρουν τα... κλούβια αυγά είναι να "καμουφλαρισθούν" οι νεοναζί ως ηρωικό, αντιμνημονιακό κόμμα για να μπεί στη Βουλή με 21 βουλευτές και μετά να..."ξεπουλήσει" ότι απέμεινε από το κουφάρι της Ελλάδας (δηλαδή τον ορυκτό της πλούτο και τα 1.000 νησιά της). Λογικά ένας αντιμνημονιακός θα χειροκροτούσε ένα Γερμανικό κόμμα όταν αυτό διαφωνούσε με το Μνημόνιο. Στο βίντεο ο Μιχαλολιάκος λέει το ανάποδο!!! Προφανώς τον βολεύει να εγκρίνεται το Μνημόνιο από τους Γερμανούς, ώστε μετά να το καταγγέλει εντός Ελλάδας. Το ίδιο έκανε και ο Κουβέλης, στο κόμμα του οποίου εντάσεται η ανεκδιήγητη "καθηγήτρια" Ρεπούση με το "συνωστισμό στην προκυμαία" (βλ. σφαγή και γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας) "...της Σμύρνης".
=== Στο βίντεο ο κάθε κενοκέφαλος της μασονικής «Χρυσής Αυγής» μπορεί να απολαύσει τα διαχρονικά ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ-ΜΑΣΟΝΙΚΑ έντυπα σκουπίδια της αλλά κυρίως να απολαύσει το κενοτάφειο που κουβαλά στους ώμους του ο νεοναζί-ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Μιχαλολιάκος και την απύθμενη βλακεία του, όταν στη προσπάθεια να δείξει τη πατριδοκαπηλία του, κάνει μια ιστορική ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, λέγοντας σαν κόπανος, ότι διέκοψε τις σχέσεις που είχε με Γερμανικά νεοναζιστικά κόμματα, επειδή αυτά ….αρνήθηκαν να εγκρίνουν το μνημόνιο που μας φόρεσε η Μέϊρκελ!!!!
  === Σας έχω προειδοποιήσει έγκαιρα: Αυτός ο κοπρίτης γρήγορα θα αποδειχθεί ότι είναι ανταλλακτικό του μαύρου συστήματος που μας κυβερνά, στη θέση του εκτεθημένου Καρατζαφέρη.