6.11.2012

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ "...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ" ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: EΔΩΣΑ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 150.000 ΕΥΡΩ". "...ΦΥΣΙΚΑ" KAMMIA ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


O Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Love Radio 97,5», παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που υπέγραφε για τα κονδύλια προκειμένου να λάβει κρατική επιχορήγηση η καλλιτεχνική του ομάδα  «Σπείρα - Σπείρα».
«Πήρε η Σπείρα-Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στις 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο απολύτως φυσικό», δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, προσθέτοντας ότι «μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι' αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα»
«Τον είχαμε πληρώσει. Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί ΝΔ. Και η γυναίκα, η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας, έχει πάθει εγκεφαλικό. Και άλλοι έχουν πεθάνει, δεν είναι όλοι καλά στην Υγεία τους αυτοί που φάγανε. Έρχεται κάποια στιγμή η τιμωρία και η τιμωρία δεν έχει όνομα» δήλωσε σχετικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.