5.25.2012

O NOMOΣ ΠΕΡΙ (AN-) ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ





Cartoon by YANNIS IOANNOU
www.yannis-ioannou.com
                                                Του ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ    


                                        ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ 


 Εκείνο που δεν αναφέρουν οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι και τηλεπαρουσιαστές , είναι τα πραγματικά γεγονότα , τα οποία συνοψίζονται ως εξής : Ναί έκλεψαν ακόμα και της Παναγίας τα μάτια οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αλλά και τινές της Ν.Δ. Πλην όμως έκλεψαν νόμιμα , διότι πριν από την κλοπή είχαν θεσπίσει νόμο που τους επέτρεπε να κλέβουν. Ολα νόμιμα και ηθικά δηλαδή . Ούτω ο Απόστολος Τσοχατζόπουλος έχει απαλλαγεί από τις κλοπές και δεν κατηγορείται ούτε για τις προμήθειες που έλαβε για το υποβαθμισμένο πολεμικό υλικό, με το οποίο προμήθευσε τις Ενοπλες Δυνάμεις , έναντι προσωπικού κέρδους , αλλά γιατί δεν έκανε ακριβή δήλωση στη Βουλή για τα κλεμένα. Προφανώς για να μην του ζητήσουν μερίδιο τινές που δεν πρόλαβαν να πάρουν. Κι‘ αυτό διότι οι απατεώνες πρωθυπουργοί και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ , που είναι κατά Πάγκαλον η ιστορία της Ελλάδας , με συντάκτη του αισχρού νόμου περί ευθύνης υπουργών τον σημερινό διεκδικητή της εξουσίας σ’αυτήν κ. Ευ. Τούρκογλου - Βενιζέλο, φρόντισαν να αμνηστεύσουν εαυτούς από τα σε βαθμό κακουργήματος αδικήματα που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού. Περί της εσχάτης προδοσίας που διέπραξαν, αφού προκειμένου να προσπορισθούν ίδιον όφελος , μείωσαν σκοπίμως την αποτρεπτική αμυντική ικανότητα της Ελλάδας ουδείς ομιλεί , ούτε καν ο αρμόδιος εισαγγελέας . 


Και ερωτώ τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα εξής : Η σκόπιμη μείωση της αμυντικής ικανότητας της Ελλάδας με σκοπό όχι την άμυνα της χώρας , αλλά τον προσπορισμό ατομικού κέρδους , υπάγεται και αυτό στην παραγραφή που προβλέπει το γελοίο αντισυνταγματικό άρθρο 86 του Συντάγματος ; Συμπεριλαμβάνει δε και την αμνήστευση του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας ; Οι κ.κ. Παπούλιας , Σημίτης , Παπανδρέου , Βενιζέλος , Πετσάλνικος , Πάγκαλος , Τσοχατζόπουλος , κ.λ.π. αστέρες που θέσπισαν το αισχρό αυτό άρθρο του Συντάγματος και το νόμο 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών , διαπράττοντας επίσης εσχάτη προδοσία , συμπεριλαμβάνονται και αυτοί στις διατάξεις αυτών των νομικών εκτρωμάτων ; 
Τα άρματα μάχης ΛΕΟΠΑΡΝΤ τα χρέωσαν επτά φορές περισσότερον από την τιμή που πλήρωσεν η Τουρκία για τα ακριβώς ίδια {μείωσαν δηλαδή κατά επτά φορές την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας} και ουδείς δύναται να τους ζητήσει έστω εξηγήσεις , και εσείς μας πιπιλίζετε το μυαλό καθημερινώς με το πταίσμα της απόκρυψης εσόδων από το πόθεν έσχες , καθώς και αν έφαγε όλο το φαγητό της στη φυλακή , η άμεση συνεργός και σύζυγος του Ακη , Βίκυ Σταμάτη ; Χώρια τα άλλα επίσης ακριβοπληρωμένα άχρηστα οπλικά συστήματα με τα οποία εφοδίασαν τις Ε.Δ.

Και για να ξεκαθαρίσουμε και την εσχάτη προδοσία που διέπραξαν όλοι αυτοί που ψήφισαν το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/2003,. Είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας γιατί ψήφισαν τα νομικά αυτά εκτρώματα του διεστραμένου μυαλού των : Μπένυ, Σημίτη , Πετσάλνικου , Γιωργάκη , κ.λ.π. εμπνευστών του εν λόγω άρθρου 86 του Συντ. και του ν. 3126/2003 νόμου περί ευθύνης υπουργών διότι : «Καταργούν την αρχή της ισότητας των πολιτών που προβλέπει το Σύνταγμα έναντι του νόμου». 
Κι’ όμως οι κατάπτυστοι αυτοί νόμοι ισχύουν και σήμερα , παρά τις από το έτος 2009 υποσχέσεις αυτών που τους θέσπισαν, με πρώτο τον συντάξαντα αυτούς «Μπένυ» ότι θα τους καταργήσουν. Πως να το πράξουν όμως αφού συνεχίζουν να ληστεύουν τον ελληνικό λαό οδηγώντας τον στην απόγνωση και στην αυτοκτονία ; Αιδώς Φαρισαίοι υποκριτές συνένοχοι στη μάσα . 
24-05-2012 Φ.Π.