5.17.2012

"LAND OF THE ANGELS" : KAΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ, ΜΕΡΟΣ 1ο


"Don't rejoice in his defeat, you men.
For through the world stood up and stopped the bastard.
The bitch that bore him is in heat again".
Bertolt Brecht

"It would be best to kill them altogether."
Nazi Propaganda Minister “Dr.” Paul Joseph Goebbels 
on “Final Solution”

“Be Strong and Brave”.
Roza Robota, Auschwitz-Birkenau rioter





...Τις τελευτείες ημέρες παρατηρώ διαδικτυακά μια "κλάψα" και ένα "...μελόπραμα"  κατόπιν ...(μετεκλογικής) "...εορτής" για τους"...ανιστόρητους" που ψήφισαν τους νεοναζί των...κλούβιων αυγών , τους αμόρφωτους ΄Ελληνες συμπατριώτες μας που ψήφισαν τονVeni Vicky-Christina Agios Panteleimon,  τον ..."ροζ ξενοδόχο" της Λιοσίων, τον "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ ΟΥΡΓΚ!" που εκκόλαψε και έθρεψε το σύστημα της διαπλοκής και συνεχίζει απροκάλυπτα πλέον να "αβαντάρει". 

Η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν "...μπορεί να λογαριάζει" πλέον χωρίς τους νεοναζί και τους νοσταλγούς της στρατιωτικής δικτατορίας και του πραξικοπήματος του 1967 που έφερε τόσα δεινά στον τόπο μας. Χωρίς τον "ροζ ξενοδόχο"!...


...Το 2008 όταν έλεγα ότι είναι θέμα χρόνου οι  φασίστες και οι νεοναζί ν΄ "ανέβουν" στην εξουσία όλοι γελούσαν. Γιατί κλαίνε με "κροκοδείλα δάκρυα" τώρα; Μια απαίδευτη και ανενημέρωτη μάζα που να στρέφουν και να "κατευθύνουν" όπου επιθυμούν, δεν αποζητούσαν διακαώς;

(...) Σημειώνω ότι κεντρικός θεματικός άξονας  της ταινίας μυθοπλασίας  "Η ΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" είναι το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης και η εξέγερση στο στρατόπεδο μαζικής εξόντωσης του Αουσβιτς Μπιρκενάου 300 κρατούμενων (από τούς οποίους πολλές γυναίκες) που ανατίναξαν τα κρεματόρια για να μη μπορέσουν οι Ναζί να δολοφονήσουν κανέναν άλλο άνθρωπο (ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος). Στην πλειοψηφία τους ήταν Σεφαραδίτες Εβραίοι από τη Θεσσαλονίκη (την οποία αποκαλούσαν "Μητέρα του Ισραήλ", μια και ήταν η μητρόπολη του εμπορίου του Βαλκανίων, και όχι "Δεύτερο Ισραήλ" όπως πρόσφατα διάβασα κάπου σε δελτίου τύπου της δημοτικής αρχής).
Για την ταινία αυτή ένημέρωσα ως όφειλα τις αρμόδιες προξενικές αρχές και τις πρεσβείες της Ελλάδας στη Νεα Υόρκη, το Λος Αντζελες, και τα Ηνωμένα ΄Εθνη, το ΥΠ.ΕΞ., το ΥΠ.ΠΟ., η Γενική Γραμματεία Τουρισμού κ.α. οι οποίοι "συνέχιζαν να σφυρίζουν αδιάφορα" όπως και γνωστούς Ελληνοεβραίους εφοπλιστές και επιχειρηματίες τήρησαν την ίδια στάση... Mόνον "τρικλοποδιές", "...σαρκασμό και ειρωνεία", "κωλυσιεργία" και "...αδιαφορία" είχαν να επιδείξουν. "Φάτε" τώρα έναν Μιχαλολιάκο να'χετε! 

Τα θύματα της ανθρωποσφαγής των Ελλήνων Εβραίων σε όλη την Ελλάδα, κατ'εφαμογήν της Τελικής Λύσης του Χίμλερ, και του Χίτλερ,  άγγιξαν τις 78.000.  Ενα τεράστιο νούμερο που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους. Αναλογικά ήταν χιλιάδες φορές περισσότερα από τα θύματα του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Χορτιάτη, του αλβανικού μετώπου, και των θυμάτων της Γερμανικής κατοχής μαζί!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας από τους εξεγερμένους είχε ράψει από κουρέλια μια Ελληνική σημαία την οποία φορούσε κατά την εξέγερρση και πεθαίνει μαχόμενος τυλιγμένος με αυτήν, ενά ο Ελληνικός Εθνικός Υμνος ακούγεται (τραγουδισμένος acapella) από τους εξεγερμένους άνδρες και γυναίκες λίγο πρίν δοθεί το σύνθημα για να ανατιναχθούν τα κρεματόρια... Aν δεν ήταν αυτοί ΄Ελληνες,ήρωες και μάρτυρες, ποιός είναι φιλόπατρις ο...ροζ ξενοδόχος της Λιοσίων;

Επιστολές στήριξης για την ταινία έχουν δοθεί από τον πρώην υποψήφιο για το χρίσμα του προέδρου των ΗΠΑ Μάικλ Δουκάκη, την Αρχιεπισκοπή της Βορείου Αμερικής (την υπογράφει ο πρωτοπρεσβύτερος Αλεξ Καρλούτσος εκπροσωπώντας το Οικουμενικό Πατριαρχείο), πολλές ελληνοαμερικανικές και αμερικανοαβραικές οργανώσεις καθώς και επιστολή συνεργασίας από το SHOAH FOUNDATION που ίδρυσε ο Steven Spielberg. 

Μην "κλαψουρίζετε" λοιπόν για τους "...ανιστόρητους" 436.000 που ψήφισαν "...Χρυσή Δύση" και τους νεοναζί. Ο "Λόλης 88", ο "Καιάδας", και οι υπόδικοι, εναγόμενοι, ή συλληφθέντες για ανθρωποκτονίες και άλλα κακουργήματα "συναγωνιστές" τους , δικό σας τερατούργημα είναι!!!

YΓ. Γράφω αυτό το σημείωμα μια και καιρός είναι να αρχίσουν να μαθαίνουν ποιά είναι η πραγματική "ατζέντα" ορισμένων "προοδευτικών", πολιτικών, υπουργών κ.α. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και όλα τα ονόματα για να γελάαει ο κάθε"πικραμένος" με τα "χάλια" όσων εκπροσωπούν το επίσημο κράτος και την "...ελληνική πολιτεία".