5.23.2012

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΟΠΛΗΚΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΚΕΗΤΖ



Toυ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ


(..)Για τον κ. Γκέιτς ο Τσίπρας ευθύνεται που η χώρα οδηγείται σε εκλογές, γιατί δεν συνεργάστηκε με τους υπόλοιπους στο σχηματισμό κυβέρνησης. Ασφαλώς και δεν περιμένει κανείς ότι θα έλεγε πως φταίει ο Αντώνης Σαμαράς, που οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, ενώ θα μπορούσε να συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα, έχοντας σχεδόν 200 και πλέον βουλευτές για να εφαρμόσουν τις «φιλοευρωπαϊκές» και «φιλολαϊκές» τους πολιτικές..
Το άρθρο του κ. Γκέιτζ μετά από σύντομη αναφορά στον δημαγωγό Αλκιβιάδη, «ξεθάβει» τον Νίκο Ζαχαριάδη του ΚΚΕ και τον εμφύλιο με τους 50.000 νεκρούς, συνδέει τον “παρδσαλό αυλητή” Τσίπρα με τους αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους και ευτυχώς σταματά ένα βήμα πριν απευθύνει κάλεσμα για διεθνή σταυροφορία εναντίον της Ελλάδας, που κινδυνεύει από αναρχικούς και κομμουνιστές με κονσερβοκούτια.
Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα και πλέον ανθελληνικά άρθρα που έχουν ποτέ δημοσιευθεί στο διεθνή τύπο κι εύχομαι απλά να αποτελεί έκφραση των απωθημένων του Νίκολας Γκέιτζ κι όχι διατεταγμένη υπηρεσία.
Κι ο ανθελληνισμός του κ. Γκέιτζ – άριστου χειριστή της αγγλικής γλώσσας και διανοούμενου – αποκαλύπτεται στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον κ. Τσίπρα (με τον οποίο να διευκρινίσουμε ότι διαφωνούμε στα περισσότερα, τον σεβόμαστε όμως γιατί με την ψήφο του ο ελληνικός λαός ανέδειξε το κόμμα του δεύτερο στις εκλογές).



http://www.greeknewsonline.com/?p=20760