5.04.2012

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟ 2012...


ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (EΞΑΠΑΤΗΣΗΣ MEΣΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ)  ΤΟΥ Δρ. ΠΩΛ ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,  ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΦΡΩΝ  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...


                  6. To be perceived, propaganda must evoke the interest of an audience and must be transmitted through an attention-getting communications medium.

Στην νεοελληνική του 2012: Bρίσκουμε  δικτυακό τόπο με μεγάλη επισκεψιμότητα, "χτίζουμε" προφίλ αποσιωπώντας έντεχνα ειδήσεις, ή "ωραιοποιώντας" το πορτραίτο μιάς εγκληματικής οργάνωσης δομώντας το γραπτό λόγο μας ως ακολούθως: 
"O Μιχαλολιάκος δεν είναι κανένας τυχαίος. Ειδικός στα εκρηκτικά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδόπουλου....τον ακολουθούν 20άρηδες σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα".  (Δ.Ν. Μαρκόπουλος στο www.protothema.gr)
Η σωστή πρόταση είναι: "O νεοναζιστής, συνεργός, καταδότης, και πληροφοριοδότης της στρατιωτικής δικτατορίας που ειδικεύτηκε στην παγίδευση και ανατίναξη αριστερών αγωνιστών, και αντιδικτατορικών "στόχων"  δεν είναι κανένας τυχαίος. Τον ακολουθούν εικοσάρηδες υποψήφιοι βουλευτές που επιδιώκουν τη βουλευτική ασυλία μια και οι ελληνικές δικαστικές αρχές τους έχουν απαγγείλει βαρύτατες κατηγορίες για κακουργήματα με τα άρθρα του μισού ποινικού κώδικα (ανθρωποκτονίες από πρόθεση και κατά συρροή, ληστεία, επικίνδυνες και βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, σύσταση συμμορίας, κλοπή κ.α.)

14. Propaganda must label events and people with distinctive phrases or slogans.


"...Δεν είναι κανένας τυχαίος" (άρα είναι ξεχωριστός, ταλαντούχος, πεφωτισμένος, ο άνθρωπος του πεπρωμένου, του κισμέτ, της μοίρας, της ειμαρμένης-ψηφίστε τον! ), "...περίμενε υπομονετικά να έρθει η ώρα του..." (είναι ο Ιησούς, ο Κιούμπρικ, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Μικελάντζελο, o ντα Βίντσι τρισμέγιστε; Είναι πολιτιστικό και κοινωνικό αγαθό; Τι έχει προσφέρει εδώ και 40 έτη στην Ελλάδα;)

19. Propaganda cannot immediately affect strong counter-tendencies; instead it must offer some form of action or diversion, or both.


Δηλαδή δείτε από δίπλα στον διαδικτυακό μας τόπο και καμμία γυμνή..., (...και σε αυτό κακόγουστοι και πανάσχετοι  είστε), ή που έφαγε χτες το βράδυ η κάθε... ξεθωριασμένη "βίζιτα" με τον φρέσκο "οπλοφόρο" ..."νταβατζή" της  για να σας "φύγει"ο καημός, φάτε το ..."γιαουρτάκι" σας,  και όταν οι νεοναζί καταλύσουν τη δημοκρατία, και αρχίσουν να τους πληρώνουν "χρυσούς" οι φορολογούμενοι ΚΑΙ αυτούς μαζί με τα άλλα μνημονιακά λαμόγια που ξεπούλησαν τη χώρα μας τότε ο στόχος επετεύχθη.  Τα ..."ξαναλέμε" από τη Δευτέρα 7 Μάη για τα... περαιτέρω.


 (ΣΣ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.  O ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ)...