4.22.2012

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ


ΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ : Οπως είναι γνωστό, οι ευθύνες του κ. Ευάγγελου Τούρκογλου - Βενιζέλου, είναι τεράστιες σχετικώς με τα υποβρύχια κ.λ.π. αγορές που πραγματοποίησε ο κ. Απόστολος Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος . Αυτός ήταν ο λόγος που συνέταξε τον αισχρό νόμο περί ευθύνης υπουργών γιατί η κλίκα της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ καταλήστεψε την Ελλάδα. {Αρθρο 86 του Συντ. Και Ν. 3126 /2003}. Ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος στο μόνο σημείο που έχει δίκιο είναι το εξής : «Το όλον ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη», για τις ληστείες που διέπραξε , διότι είχε και συνεργούς. Οι μετέχοντες πολιτικοί στο ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε αυτές τις ληστείες είναι οι κατωτέρω : {Κ. Σημίτης , Α. Τσοχατζόπουλος, Θ. Πάγκαλος , Β. Παπανδρέου , Δ. Ρέππας , Μ. Χρυσοχοΐδης , Γ. Μαγκριώτης , και Γ. Παπανδρέου } . Επίσης δίκιο έχει και ο κ. Θ. Πάγκαλος που προέβη στη δημόσια ομολογία ότι : «Μαζί τα φάγαμε». Εν συνεχεία οι κ.κ. Νίκος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος , συνέχισαν το θρίλερ των υποβρυχίων όπου η ταρίφα της προμήθειας σύμφωνα με τη γερμανική Δικαιοσύνη είναι 5% (TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ). Η νέα απ’ ευθείας ανάθεση για τη ναυπήγηση δύο νέων υποβρυχίων, καθώς και η παραλαβή του ελατωματικού υποβρυχίου «Παπανικολής», είναι της τάξεως των 1,32 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ  (ισοδύναμο με την απόλυση 20.000 υπάλλήλων του δημόσιου τομέα και βάλε). Και το τσιράκι του Ακη, και του Γιωργάκη , κ. Τούρκογλου Βενιζέλος , έχει το θράσος , κατόπιν και της νέας καταστροφής που προξένησε στη Χώρα, αντί να είναι στη φυλακή μαζί με αυτούς και τον κ. Γ. Παπακων/νου, να επιδιώκει να κυβερνήσει την Ελλάδα , για να ολοκληρώσει το σχέδιο του ξεπουλήματός της . 
Επειδή κουράστηκα να αναφέρω τις λοβιτούρες των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. , καθώς και για τις κουκουλωματικές Εξεταστικές Επιτροπές που λειτουργούν ως Κολυμβήθρες του Σιλωάμ , που συστήνουν όχι για να αποδώσουν ευθύνες , αλλά για να δώσουν άφεση αμαρτιών στις λοβιτούρες τους , αναφέρω αυτούσιο το τελευταίο χωρίο της σχετικής ανταπόκριση του κ. Τάσου Τέλογλου που έχει ως εξής : «Η κατωτέρω σύμβαση είναι αποτέλεσμα των συμφωνιών του μυστικού πράκτορα της ελληνικής κυβέρνησης στο Αμπού Ντάμπι κ. Ν. Παπανδρέου. Σύμφωνα με την Εισαγγελία Μονάχου για ... χρήσιμες πληρωμές, η προμήθεια γι’ αυτή τη σύμβαση είναι {5%} . Ούτω προβλέπω να ανατεθούν και άλλες παραγγελίες στην αντικαταστάτρια της «TKMS”, που είναι η επιλεγείσα από τον κ. Ν. Παπανδρέου «Abu Dhabi Mar». 
 Το μόνο που παρέλειψε ο κ. Τέλογλου είναι το γεγονός ότι τον κ. Ν. Παπανδρέου όστις μετέβη κρυφίως στο Αμπού Ντάμπι , τον συνόδευσε ο τότε ΥΠΕΘΑ κ. Ευ. Βενιζέλος και αυτός μαζί με τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου υπέγραψαν την εν λόγω σύμβαση . Ο κ. Ν. Παπανδρέου υποτίθεται ότι δεν ήταν εκεί. Η παρουσία του αποκαλύφθηκε τυχαία από κάποιον φωτορεπόρτερ που φωτογράφησε την ομάδα και δεν πρόλαβε να κρυφτεί ο ...φιλέλλην, και "σοσιαλιστής" στην τσέπη μυστικός πράκτωρ...
16-4-2012 ΦIΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ