2.13.2010

CARO EMERALD:POLKA "BAD ROMANCE" COVER...

GREECE'S TOTALITARIAN "SOCIALIST" REGIME ARRESTS JOURNALIST...

....and sets him free again in a few hours. Police invaded journalist's house in early morning, arrested Socrates Giolias, and  three laptops were confiscated... Giolias was left free a few hours later after no evidence of his involvement with ever-popular and influential blogspot troktiko was found.
Silence from Greece's mass media on journalist's arrest.
See Giloia's statement below:

Μετά την ολοκλήρωση της «φιέστας» και του τζούφιου "εντυπωσιακού σκηνικού" που «έστησαν» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Γιώργο Ψαρρά και την καταφανή κατάρρευση οποιασδήποτε κατηγορίας που μου προσάπτουν θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα:


Α). Ο νόμος που υποχρεώνει την αστυνομία να μπαίνει σε σπίτια και γραφεία πολιτών για πλημμελήματα θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα. Ένας ξεπερασμένος νόμος που εκθέτει μια χώρα που έχει γεννήσει την δημοκρατία και τον πολιτισμό. Αλήθεια αν μηνύσω κάποιο δημόσιο πρόσωπο επειδή έχω την υποψία ή την πληροφορία ότι κρύβεται πίσω από κάποιο blog θα γίνουν έφοδοι στο γραφείο και το σπίτι του;


Όλα αυτά χωρίς να έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ κάποιο ηλεκτρονικό ίχνος που να παραπέμπει στο συγκεκριμένο πρόσωπο;...




Β). Τα blogs δεν είναι αυτά που πρέπει να απασχολήσουν τις αρχές αλλά οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες ανθρώπων που έχουν portal και sites τα οποία το κράτος επιδοτεί με διαφημίσεις για να στοχοποιούν και να διασύρουν πολίτες (όταν οι ίδιοι φυλάσσονται με αστυνομικούς που πληρώνει το Ελληνικό κράτος).






Γ). Τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - με τις συχνές αθλιότητες που διαπράττει - όσο και ο Γιώργος Ψαρράς ως σύμβουλος διοίκησης που στηρίζει - χωρίς μισθό - την προσπάθεια που κάνει ο πρώτος να σπιλώνει κόσμο, έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη για προσωπικές τους υποθέσεις.






Δ). Την ίδια ώρα που γίνονται έφοδοι σε σπίτια για πλημμελήματα το πολιτικό σύστημα συγκαλύπτει όσους οφείλουν στο δημόσιο τεράστια ποσά ή εμπλέκονται σε σκάνδαλα με εικονικά τιμολόγια.






Γνωρίζοντας την πραγματικότητα σε όσα μου καταμαρτυρά ο κ.Γ.Ψαρράς ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημα της άμεσης εξέτασης των υπολογιστών που μου κατασχέθηκαν για να μπορέσει η δικαιοσύνη να αποδώσει το δίκαιο το συντομότερο δυνατό.






Η πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία έχουν χρέος να το κάνουν απέναντι σε έναν πολίτη που προσβάλλεται βάναυσα από τον φασιστικό νόμο που επιτρέπει την νόμιμη "εισβολή" αστυνομικών σε σπίτια και γραφεία σαν να πρόκειται για εξάρθρωση μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης ή εμπόρων ναρκωτικών (ή και άλλων σοβαρών κακουργημάτων).




Υ.Γ.1: Δυστυχώς για τον Μάκη και τον Ψαρρά θα κάνω κούλουμα στο σπίτι μου…




Υ.Γ2: Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους.