1.05.2009

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΜΠΑΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ...

Φορολογικές ελαφρύνσεις εκατοντάδων δισ. δολαρίων φέρεται να ετοιμάζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama -ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του στις 20 Ιανουαρίου- στο πλαίσιο του "πακέτου" δημοσιονομικής στήριξης της αμερικανικής οικονομίας. Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Obama ζητά οι φοροαπαλλαγές και οι φοροελαφρύνσεις να αποτελούν το 40% του "πακέτου".
Το συνολικό ύψος του "πακέτου" ενδέχεται να φθάσει τα 775 δισ. δολάρια, γεγονός που πρακτικά σημαίνει πως οι φορολογικές "ανάσες" που θα προσφέρει στους Αμερικανούς πολίτες θα ανέρχονται περίπου στα 300 δισ. δολάρια.Πρόκειται για κίνηση με διττή φύση, καθώς από τη μία η κυβέρνηση Obama θα απαλύνει την πίεση που δέχονται οι απλοί Αμερικανοί πολίτες λόγω της ύφεσης, ενώ από την άλλη θα εξασφαλίσει τη στήριξη των Ρεπουμπλικανών του Κογκρέσου. Ήδη ο επικεφαλής των εκπροσώπων μειοψηφίας της Γερουσίας, Mitch McConnell, τόνισε πως η παράταξη του θα στηρίξει άμεσα τυχόν σχέδιο για την ενίσχυση της μέσης τάξης, μέσω φορολογικών ελαφρύνσεων. Βάσει του νομοσχεδίου που είναι στα "σκαριά", οι άγαμοι φορολογούμενοι θα έχουν φορολογική ελάφρυνση 500 δολαρίων, ενώ τα ζευγάρια 1.000 δολαρίων. Τα ποσά θα δοθούν μέσω της αλλαγής της νομοθεσίας αναφορικά με την παρακράτηση φόρου, και όχι με επιστροφή όπως είχε γίνει πέρυσι.
http://www.capital.gr

AΠΕΙΡΟΙ ..."ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ;




Η χειροβομβίδα που πέταξαν το πρωί στους αστυνομικούς ήταν ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία ΕΛΒΙΕΜΕΚ. Χειροβομβίδα παρόμοιου τύπου φαίνεται πως έριξε ο Επαναστατικός Αγώνας» και στην επίθεση του στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας.
Όπως γράψαμε προηγουμένως το ένα από τα δυο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα ήταν το ίδιο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο «Επαναστατικός Αγώνας» κατά την επίθεση στο ίδιο τμήμα. Πρόκειται για υποπολυβόλο τύπου ΜΡ5 που μάλλον είχε κλέψει ο “Επαναστατικός Αγώνας” απο τον ειδικό φρουρό που φρουρούσε το σπίτι του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κεδίκογλου.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι παρόμοιου τύπου χειροβομβίδες είχαν βρεθεί στην γιάφκα της 17Ν στην οδό Πάτμου, χωρίς αυτο να σημαίνει βεβαίως ότι προέρχονται και από την ίδια παρτίδα.
Σε δυο κομμάτια ο «Επαναστατικός Αγώνας»
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» έχει διασπαστεί σε δυο κομμάτια. Το ένα από αυτά, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έδρασε σήμερα το πρωί, διαπνέεται από μίσος εναντίον της αστυνομίας και πραγματοποιεί «παράτολμες» επιθέσεις. Φαίνεται επίσης ότι διαθέτει βαρύ εξοπλισμό (από κλοπές κλπ), αλλά όχι και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να αναλάβει «άρτιες επιχειρησιακά» επιθέσεις σαν κι εκείνες της 17Ν.
Για παράδειγμα, λένε οι ίδιες πηγές, η 17Ν έκανε επιχειρήσεις και στην Κηφισίας, ή την Εκάλη. Οι δράστες όμως των τελευταίων επιθέσεων έδρασαν μόνο σε περιοχές που διαθέτουν κάλυψη, στα Εξάρχεια και στην πανεπιστημιούπολη (άσυλο).

HΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ "ΕΘΝΟΣ";

TA ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

RELATIVITY FINALIZES ACQUISITION OF ROGUE...



LOS ANGELES, CA, JANUARY 4, 2009 – Relativity Media, LLC has purchased Rogue Pictures from Universal Pictures, CEO Ryan Kavanaugh announced today. With this deal, Relativity has acquired Rogue’s entire library, its more than 30 projects in development and ownership of its producing deals, including the legendary horror mastermind, Wes Craven and Intrepid. The first picture set for release under this new deal is writer/director David S. Goyer’s (The Dark Knight) new horror film, The Unborn, produced by Michael Bay and his Platinum Dunes production company. The Unborn is a supernatural thriller that follows Casey (Odette Yustman) a young woman pulled into a world of nightmares when a demonic spirit haunts her and threatens everyone she loves. Plagued by merciless dreams and a tortured ghost that haunts her waking hours, Casey learns that the spirit may be the soul of her unborn twin brother and must turn to the only person who can make it stop-- Rabbi Sendak (Gary Oldman). The Unborn opens January 9, 2009.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΛΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ! ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Με την ανικανότητα που τον διακρίνει στο να χειρισθεί οτιδήποτε, ακόμη και το ψήσιμο δυο αυγών μάτια, ο "καθηγητής" Προκόπης Παυλόπουλος- γνωστός από τις "γνωματεύσεις" του για τις δασικές εκτάσεις που ήθελε να τσιμεντώσει ο Στέγγος- με τις εμπρηστικές δηλώσεις του-με αιτία την τυφλή επίθεση με 20 σφαίρες σε αστυνομικό των ΜΑΤ- προσπαθεί να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ. Αστυνομικοί Εναντίον Πολιτών, ή Πολίτες Εναντίον Αστυνομικών, με ολίγη από παρακρατικούς, ΕΥΠ, χαφιέδες, πράκτορες, δημοσιογράφους είναι το κλίμα πολέμου που επιθυμεί να "στήσει" η κυβέρνηση ώστε κανείς να μην ασχολείται με τα ποινικά και οικονομικά της σκάνδαλα. Απο κοντά, στον Προκόπη Παυλόπουλο, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που προσπαθεί να καλύψει όπως-όπως το σκάνδαλο της προμήθειας και της μεγάλης "μίζας" των 200 ασθενοφόρων....
Υπέρτατος κριτής όλων χαμένος και χωμένος ανάμεσα σε DVD και πα΄ι΄δάκια ο Κώστας Καραμανλής, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ Μ' ΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ; EINAI AΠΛΟ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΄Η Ο ΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Κύριε Πρωθυπουργέ το DVD αυτής της κυβέρνησης ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Πρέπει να το βγάλετε! Και να αλλάξετε βιντεοκλάμπ!ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!