1.03.2009

LA FEMME NIKITA:O ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

...Mε τον υστερικό, βλαχομπαρόκ λόγο του την νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ο επαίσχυντος δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης που κατέστησε την Αθήνα την πιο βρώμικη πόλη του κόσμου, πιστοποίησε για άλλη μια φορά την πλήρη ανικανότητα του να αρθρώσει ένα λόγο σύγχρονο που να αντανακλά και να επιλύει τα πάμπολλα προβλήματα όσων διαβιούν στην Αθήνα.
Το μοναδικό άγχος Κακλαμάνη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 1.700 ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 50.000 ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΙΤΙΩΝ- είναι πως με αφορμή το ότι κάηκαν 100 πανβρώμικοι κάδοι, απολυμάνθηκαν ολοσχερώς μπορεί να πει κανείς- ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ 4.000 ΚΑΔΟΥΣ Χ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΝΑ=4.000.000 ΕΥΡΩ. Ούτε από χρυσάφι να ήταν, με 1.000 ευρώ ο κάδος. Η προμήθεια όμως στα 4.000.000 ευρώ μπορεί και να είναι.

Και μια και σκοπός του είναι η αύξηση του ΚΕΡΔΟΥΣ του προμηθευτή, και όχι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ των Αθηναίων, αποφάσισε πως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΑΛ (ΠΟΔΟΣΤΑΤΗ), οπότε ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ-ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ! ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΤΖΙΡΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ!.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ...ΤΟΠΟ!