12.24.2008

TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΟΥΣΕΝ!


AYTA EINAI TA KATOΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΜΠΤΩΧΗ ΜΗΤΕΡΑ
ΠΟΥ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!
Ο Ταξιάρχης χρειάζεται ένα καινούργιο ειδικό καροτσάκι το οποίο θα τον βοηθήσει να κινείται καλύτερα αλλά και ν' αναπνέει καλύτερα λόγω της θέσης του σώματός του σε αυτό. Το καροτσάκι αυτό, αξίας 13.000 ευρώ, αγόρασε με δάνειο από τράπεζα η μητέρα τού Ταξιάρχη Βασιλική Χατζηκομνηνού, η οποία εργάζεταισαν καθαρίστρια με εισόδημα 400 ευρώ τον μήνα!
Οταν ο Ταξιάρχης μόλις 18 μηνών οι γονείς του αντιλήφθηκαν το πρόβλημα υγείας του. Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο «Ντουσέν», προέβλεψαν μάλιστα ότι όταν θα φθάσει πέντε ετών, ο μικρός δεν θα μπορεί πλέον να κινείται. «Αντί για πέντε ετών, έφθασε 12. Τότε και σταμάτησε να περπατά... Τότε του αγόρασε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος το καροτσάκι», λέει η κ. Χατζηκομνηνού.Ο Γολγοθάς για μάνα και γιο δεν έχει τέλος. Η κ. Βασιλική, διαζευγμένη, ζει μόνη της με τον γιο της. Οσο περνάνε τα χρόνια παραλύει το σώμα του και χρειάζεται συνεχή ειδική φροντίδα, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα δισκοπάθειας.Στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, τον περασμένο Απρίλιο, οι γιατροί τής συνέστησαν ν' αγοράσει ένα άλλο αμαξίδιο αξίας 13.000 ευρώ που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά. Ο ΟΓΑ όπου είναι ασφαλισμένος ο νεαρός Ταξιάρχης καλύπτει όμως μόνο ένα μέρος αυτού του ποσού, γύρω στα 2.500 - 3.000 ευρώ. Τότε και ήρθε το δάνειο από την τράπεζα. «Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έπρεπε ν' αγοραστεί το καροτσάκι γιατί ήδη έχουν επιβαρυνθεί οι πνεύμονές του από τη θέση που το παιδί κάθεται σήμερα. Ξέρω ότι θα βοηθηθεί πάρα πολύ με αυτό το αμαξίδιο γι' αυτό το αγόρασα και ας πληρώνω για χρόνια χρέος και τόκους. Ζούμε με 400 ευρώ τον μήνα, που παίρνω φροντίζοντας μια ηλικιωμένη και με 50 ευρώ από μια πολυκατοικία που καθαρίζω τις σκάλες. Ομως δεν γινόταν αλλιώς από το να προσφύγω στην τράπεζα».Ο Ταξιάρχης πήγαινε στο Ειδικό Σχολείο Μυτιλήνης μέχρι την 1η Γυμνασίου, όμως σταμάτησε το σχολείο γιατί ήταν πολύ δύσκολο για τη μητέρα του να τον μετακινεί καθημερινά στο σχολείο και να εργάζεται παράλληλα.

Υ.Γ ΠΡΕΖΑ TV:Στην Ελλαδα υπαρχουνμονο 5 παιδια με το συνδρομο Ντουσεν,που παρουσιαζεται εξαιρετικα σπανια.Κανονικα,οι οικογενειες με παιδιαπου εχουν συνδρομο Ντουσεν,θα επρεπε να ζουν αποκλειστικα και μονομε χρηματα του κρατους και οι γονειςνα μην ειναι αναγκασμενοι να δουλευουν,ωστε να μπορουν να εξυπηρετουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο τις αναγκες των παιδιων τους. Δυστυχως οι αληταραδες της Ελληνικης Κυβερνσης, δεν εχουν προνοησει για κατι τετοιο.Μεσα απο την ψυχη μας,σκατα γιορτες να εχουν ολοι οι υπευθυνοι ανευθυνοικαι ακομη πιο σκατα να τα περασειο Υπ.Υγειας Δημητρης Αβραμοπουλος.

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...

Το Greek American News Agency προχωρά σήμερα ύστερα από μια πολύμηνη εξονυχιστική δημοσιογραφική έρευνα σε μια συγκλονιστική πολιτική αποκάλυψη ενός σκανδάλου, αναλαμβάνοντας και την πολιτική ευθύνη κάλυψης και προστασίας της «πηγής» μας για όσα αποκαλύπτονται με αδιάσειστα στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Στοιχεία που ευθέως παραπέμπουν σε μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο για τα αμερικανικά δεδομένα! Σκάνδαλο, το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αφήσει να περάσει απαρατήρητο, αν δεν καταφέρει να το εκμεταλευτεί πολιτικά έστω ως ένα μέσο διπλωματικής πίεσης -παρακάτω θα δείτε το γιατί- αλλαγής ή έστω προσεχτικότερης πολιτικής εκ μέρους των ΗΠΑ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ένα σκάνδαλο το μέγεθος του οποίου θα διαφανεί άμεσα από τις αντιδράσεις σε Αθήνα και Ουάσιγκτον. Η σημερινή αποκάλυψη ενός πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου ηθικής και πολιτικής διαφθοράς καταδεικνύει το μέγεθος της απροκάλυπτα προκλητικής πολιτικής Bush εναντίον της Ελλάδας υπέρ των Σκοπιανών. Πολιτικής που έφτασε στο σημείο να γνωρίζει ότι παραβιάζονται αυστηρότατοι νόμοι των ΗΠΑ από Αμερικανό- Σκοπιανούς και σχεδόν απροκάλυτπα, όχι απλά να συγκαλύπτει με την σιωπηρή ανοχή της ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που εν γνώση των αρμοδίων υπηρεσιών και την ανοχή της κυβέρνησης Bush συντελείται από το 2005(!), αλλά και να ενθαρρύνει τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου με την προκλητική πολιτική της. Μια πολιτική η οποία -εκτός των άλλων έχει θέσει σε δοκιμασία τις παραδοσιακά καλές Ελληνοαμερικανικές σχέσεις αναγκάζοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα να θέσει βέτο ενατίον της Αμερικανικής πρότασης για εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ - έχει οδηγήσει -και εδώ είναι το τεράστιο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο- στην συστηματική παραβίαση μια σειράς αμερικανικών νόμων! Νόμοι που σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν οδηγήσει στην φυλακή ακόμα και αμερικανούς πολιτικούς. Σκάνδαλο με απρόσμενες πολιτικές και δικονομικές εξελίξεις(στο εσωτερικό των ΗΠΑ) με βασικό πρωταγωνιστή τον ηγέτη και καθοδηγητή της σκοπιανής προπαγάνδας στις ΗΠΑ αμερικανοτραφή και αμερικανοσπουδαγμένο προκλητικότατο κ. Metto Koloski.
Ο εν λόγω κύριος είναι αυτός που ηγείται της πασίγνωστης για την προκλητική και δημόσια πολιτική συμπεριφορά της Αμερικανό Σκοπιανής πολιτικής οργάνωσης UNITED MACEDONIAN DIASPORA. Μια υποτίθεται Nonprofit Αμερικανική οργάνωση, η οποία όμως χάρη στις ενέργειες ενός και μόνο Ελληνοαμερικανού νεαρού -ναι καλά διαβάσατε-, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency από τις αρχές Σεπτέμβριου έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Γενικής Εισαγγελίας της περιοχής της Ουάσιγκτον (περιφέρεια Columbia).
Η γενική εισαγγελία της Ουάσιγκτον μετά από σχετική εμπεριστατωμένη καταγγελία διερευνά τις επώνυμες και ενυπόγραφες, καταγγελίες με επισυναπτόμενα συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές (στελέχη των οποίων όμως μας έλεγαν πηγές μας έχουν μείνει άφωνοι οι Αμερικανοί υπάλληλοι από το μέγεθος των παρανομιών και παραβιάσεων εκ μέρους των ΑμερικανοΣκοπιανών). Στο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς εμπλέκεται ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του δημοκρατικός πολιτειακός βουλευτής του New Jersey, Bill Pascrell και ο ηγέτης της παραπάνω οργάνωσης Metto Koloski ο οποιος ενώ ηγείται της παραπάνω Σκοπιανής οργάνωσης παράλληλα δουλεύει και για λογαριασμό αμερικανικής εταιρίας που κάνει lobby στους Τούρκους!

Επαναλαμβάνεται -για να εμπεδωθεί σε Αμερική και Ελλάδα- ότι ένας και μόνο νεαρός Ελληνοαμερικανός (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση μας και για ευνόητους λόγους δεν δίδονται στην δημοσίοτητα και για λόγους προσωπικής του ασφαλείας)* κατάφερε με τις ενέργειες του να κινητοποιήσει αναγκαστικά (σ.σ. βλέπεις εδώ ό,τι και να λέμε για τους αμερικανούς οι νόμοι τηρούνται και δεν χαρίζονται σε κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται!) τις αμερικανκές αρχές οι οποίες αναγκάστηκαν -θέλοντας και μη- να ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να διερευνήσουν το αληθές -πέρα για πέρα -των καταγγελιών. Οι καταγγελίες που κάνει ο νεαρός Ελληνοαμερικανός αφορούν σε μια σειρά παραβιάσεων και παρανομιών αμερικανικών νόμων που τελούνται εδώ και τρία χρόνια από τον εν λόγω Αμερικανό Σκοπιανό οργανισμό! Νόμοι και κανονισμοί που συστηματικά, κατ επάγγελμα και κατά συρροή παραβιάζονται προφανώς εν γνώσει των -αν όχι την ενθάρρυνση εδώ κρατάμε μια επιφυλάξη σε ότι αφορά το σύστημα όχι της πολιτικής γραμμής που είναι ξεκάθαρη υπέρ των Σκοπιανών- αμερικανικών αρχών. Δεδομένης και της μέχρι σήμερα αμερικανικής πολιτικής στο θέμα των της ονομασίας των Σκοπίων οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές φαίνεται να έχουν κλείσει πονηρά το μάτι στις καταφανείς και εξώφθαλμες παρανομίες των ΑμερικανόΣκοπιανών αφήνοντας το χρόνο να λειτουργεί υπέρ των Σκοπιανών...
Ωστόσο τα στοιχεία που σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την έρευνα του Greek American news Agency, δεδομένων και των ηθικών -αν όχι πολιτικών - δημόσιων δεσμεύσεων του νεοκλεγέντος αμερικανού προέδρου Barack Obama, ο οποίος έχει δηλώσει ότι καταννοεί της ανησυχίες της Ελληνικής κοινότητας στις ΗΠΑ στο θέμα των Σκοπίων και με την τυχόν παρότρυνση γνωστών ελληνοαμερικανών που βρίσκονται γύρω του, είναι δυνατόν το θέμα να μην αφεθεί στην τύχη του και άμα τη αναλήψη των καθηκόντων του να υπάρξει μια ελάχιστη στροφή -όπως χαρακτηριστικά γνωστός Ελληνοαμερικανός στον οποίο θέσαμε υπόψη τα στοιχεία της έρευνας μας- χωρίς όμως να αναμένονται και θεαματικές εξελίξεις όπως χαρακτηριστικά μας τονίστηκε(για να μην αυταπατώμεθα).

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΡΤΑ VISA ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ!

Πρίν προχωρήσουμε όμως στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τεράστιο αυτό πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο ηθικής και πολιτικής διαφθοράς, το οποίο εδώ και μια διετία συστηματικά διερευνά το Greek American News Agency και παρακάτω θα δούμε αναλυτικά με στοιχεία ντοκουμέντα και αποδείξεις, ας δούμε πρώτα συνοπτικά και περιεκτικά μια τελευταία αναπάντεχη και απρόσμενη (μικρή έστω) επιτυχία-μέσα στις τόσες ατυχείς συνεχείς εδώ και μια 15ετια αρνητικές εκβάσεις σε πολιτικό επίπεδο του θέματος των Σκοπίων.

Μια ομάδα απλών αληθινά επίλεκτων νέων Ελληνοαμερικανών(πρώτης και δεύτερης γενιάς με μέσο όρο ηλικίας το 30 έτος ) όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency, που στα στήθη τους καίει άσβεστη η φλόγα του αγώνα υπέρ των Ελληνικών και Κυπριακών δικαίων κατάφερε με συντονισμένες κινήσεις ένα ισχυρότατο πλήγμα στην περιβόητη Σκοπιανή οργάνωση United Macedonian Diaspora(ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ). Την πιο ακραία και προκλητική πανίσχυρη οικονομικά και πολιτικά ομάδα Αμερικανών- Σκοπιανών που δρά συντονισμένα, επαγγελματικά προκλητικά και απροκάλυπτα στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία εναντίον της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Φυντανάκης, ο Νίκος Τενέρης, ο Χρήστος Ορφανάκος και ο Διονύσης Πυλαρινός από την Νέα Υόρκη την Νέα Υερσέη και την Ουάσιγκτον μαζί με δεκάδες άλλων νέων Ελληνοαμερικανών που συναποτελούν το "Hellenic League of America" με απόλυτα συντονισμένες κινήσεις και δράσεις οι νέοι αυτοί Ελληνοαμερικανοί (επαναλαμβάνουμε πρώτης και δεύτερης γενιάς γιατί αυτό δίδει ελπίδα για το αύριο του Ελληνισμού στις ΗΠΑ) κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταρχήν να κινητοποιήσουν φορείς που εδώ και μια 10ετια εκ πεποιθήσεως έχουν αποστασιοποιηθεί από την ενεργό δράση για την προώθηση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδος, όπως η AHEPA και Αμερικανούς πολιτικούς προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να κατάφερουν ένα καίριο πλήγμα στην καλά οργανωμένη επαγγελματικά Σκοπιανή προπαγάνδα.
http://www.greekamericannewsagency.com

AΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΜΕΤΑ ΤΑ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ THN EΞΑΓΟΡΑ
ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (OΛΘ)...
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ IBERIA, QATAR AIRWAYS AΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΑΓΟΡΑ
ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ" (PANTHEON ΑΙRWAYS)...

EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FREEPOST via


ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ...

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=67357
Δύο διαφορετικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου, έξω από τον πανεπιστημιακό χώρο.
Όπως προέκυψε από την εξέταση των επτά καλύκων στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας τα όπλα είναι ιδίου μεν τύπου, αλλά διαφορετικά και είναι και τα δύο των 7,62 χιλιοστών.
Όπως πιθανολογούν οι ειδικοί αξιωματικοί της αστυνομίας είναι αυτόματα στρατιωτικού τύπου και κατά τις ενδείξεις χρησιμοποιήθηκαν από δύο διαφορετικά άτομα.
Η περίεργη επίθεση που έγινε στις 5.50 το πρωί της Τρίτης πυροδότησε την ένταση των ημερών. Αν και τις έρευνες ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο υπουργός Εσωτερικών αλλά και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα χαρακτηρίζοντάς το στην ουσία απλό περιστατικό.
Στον αντίποδα οι Ομοσπονδίες Αστυνομικών χαρακτήρισαν την επίθεση «άνανδρη ή εγκληματική ενέργεια».
Διαβάστε περισσότερα

MΩΡΟ 2,5 ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...
ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΠΛΕ ΣΙΤΡΟΕΝ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ!

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα 2,5 ετών παιδάκι, εκλάπη στη Θεσσαλονίκη, και η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον εντοπισμό του οχήματος και του παιδιού.Όπως πιθανολογείται, η μητέρα του παιδιού, και οδηγός του οχήματος, μάλλον σταμάτησε για λίγο για κάποια ψώνια αφήνοντας ανοικτό το όχημα, και το παιδί μέσα σε αυτό, και οι κλέφτες βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το αυτοκίνητο.Επίσης, εκτιμάται πως μάλλον οι δράστες δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία του παιδιού στο αμάξι. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα είναι μπλε χρώματος citroen. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί.
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν μπλοκα στον περιφεριακο,ενω εχει κινητοποιηθει η αστυνομια και ολοι οι ραδιοφωνικοι σταθμοι της Θεσσαλονικης,προκειμενου να βρεθει το παιδι.
http://www.prezatv.blogspot.com/

(UPDATE:Βρέθηκε τελικά 30 χλμ. μακρύτερα από το σημείο το μωρό).

KATAMEΣΤΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ....


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...


ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ,
ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ....

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ...

http://www.prezatv.blogspot.com/
Επίθεση με χλωρικό οξύ δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού, Κωνσταντίνα Κούνεβα.Σύμφωνα με μαρτυρία της αντιπροέδρου της Ένωσης, Βάσως Τσούνη, η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Άνω Πετράλωνα, όταν δύο άγνωστοι που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο την περιέλουσαν με βιτριόλι. Σύμφωνα με την κ. Τσούνη μάλιστα, η κ. Κούνεβα δεχόταν εδώ και αρκετές ημέρες απειλές στο κινητό της τηλέφωνο.
Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και την πλάτη. Μάλιστα, εχει χασει το ενα της ματι,ενω κινδυνευει να χασει την οραση της και απο το αλλο.Της εχει τοποθετηθει τραχειοτομη. Συμφωνα με ανακοινωση στο Indymedia,είχαν προηγηθεί επιθέσεις από την πλευρά της εργοδοσίας, για την αγωνιστική της στάση και το ερώτημα που τίθεται είναι ανη ενέργεια αυτή σχετίζεταιμε την συνδικαλιστική δράση.Πλεον θα μας δολοφονουν,μονο και μονο για τους αγωνες και τις ιδεες μας...
ΠΡΕΖΑ TV24-12-2008

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...


Στη Βίβλο του Αβραάμ Λίνκολν θα ορκισθεί ο Ομπάμα με την ανάληψη των καθηκόντων της Αμερικάνικης Προεδρίας σε 3 εβδομάδες.