12.06.2008

600 ΑΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ...ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα και ελπίζουμε χωρίς να την πληρώσουν αθώοι πολίτες και καταστήματα είναι:
ΧΑΝΙΑ: Στις 13:00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς
ΑΘΗΝΑ: Σήμερα στις 13:00 στο Μουσείο για την Πορεία προς την ΓΑΔΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.
ΠΑΤΡΑ: Κέντρο στις 13:00

AYTOΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ: "ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!"











H NYXTA TOY ΑΛΕΞΗ. ΚΑΗΚΕ Η ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΚΑΙ Η ΕΡΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ....2.000 ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
Η συγκλονιστική κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα κ.Παπαδημητρίου που βγήκε στο mega και λέει ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 15χρονο.
"Έρχεται ένα περιπολικό στην Τζαβέλα-Ναυαρίνου. Σταματάει το περιπολικό και κοιτάει προς τα κάτω. Σαν να έψαχναν κάτι. Διαπληκτίζονται λεκτικά με μια ομάδα μέσα από το περιπολικό με μια παρέα ανθρώπων. Δεν ήταν κουκουλοφόροι. Υπάρχουν καφετέριες εκεί και ήταν τα παιδιά. Κατεβαίνουν από το περιπολικό οι αστυνομικοί μετά από 50μ και λίγα λεπτά μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό. Δεν...έγινε επίθεση και δεν υπάρχει σωματική επαφή. Ούτε στο περιπολικό έγινε κάποια επίθεση. Μόνο μια ομάδα ανθρώπων άρχισε να φωνάζει. Πετάχτηκαν πλαστικά δύο μπουκάλια νερό και ήταν στην θέση τους οι αστυνομικοί. Ξαναμπαίνουν στο περιπολικό και φεύγουν προς Χαριλάου Τρικούπη και γυρίζουν πεζοί με γρήγορο βήμα και φθάνουν πάλι στο ίδιο σημείο.Στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου ήταν η ομάδα που είχαν διαπληκτιστεί. Δεν κινήθηκαν προς το μέρος τους. Υπήρχε απόσταση πάνω από 20 μέτρα. Δεν έφθασαν σώμα με σώμα. Μόνο λεκτικοί διαξιφισμοί σε απόσταση 40μ. Μετά από φωνές και βρισιές, ΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Είδα την προέκταση του χεριού του. Δεν ήταν στον αέρα."

....ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ!


...Αύριο να δείτε τι έχει να γίνει με τα σούργελα της πολιτικής τύπου ΛΑΟΣ, Σύριζα και Τσίπρα. Σαν λυκόρνια θα σπεύσουν πάνω από το πτώμα για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους στην επόμενη καλποθηρική δημοσκόπηση. Από κοντά και το ΠΑΣΟΚ, με τις επιλεκτικές "ευαισθησίες" του. Επί ΠΑΣΟΚ αστυνομικός ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Καλτέζα, ο διαβόητος Μελίστας, επί ΠΑΣΟΚ ο "πρύτανης" Μιχάλης Σταθόπουλος επέτρεψε στα ΜΑΤ να εισέλθουν ανενόχλητα στο Πολυτεχνείο....
(Η φωτογραφία αντιπροσωπεύει πλήρως τους έλληνες πολιτικούς. Οι πειρατές της Σομαλίας είναι αγνοί ιδεαλιστές συγκριτικά με Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Δούκα και Σια).
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ!

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!
ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Στη διάρκειά της άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησε και η σφαίρα έπληξε στο στήθος ή την κοιλιακή χώρα ανήλικο, ο οποίος τραυματισμένος σοβαρά μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά άλλες πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές οι νεαροί βρισκόντουσαν στην περιοχή όταν πέρασε το περιπολικό, δέχτηκε φραστική επίθεση και αυτή οδήγησε τον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. να πυροβολήσει τον ανήλικο, δύο φορές, εκ των οποίων η μία βρήκε στόχο.
Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις πληροφορίες θέλουν το περιπολικό να έφυγε και να γύρισε λίγα λεπτά αργότερα για να ακολουθήσει η θανάσιμη εξέλιξη.
Κατά ανεπιβεβαίωτες πάντα πληροφορίες το θύμα, Α.Α.Γ., δεχόταν καρδιακές μαλάξεις από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ήδη τη στιγμή που τον επιβίβαζαν για να τον μεταφέρουν στον Ευαγγελισμό.
Σε κάθε περίπτωση, απο την αστυνομία αποκλείστηκε η περιοχή, ενώ κλήθηκε εισαγγελεας ο οποίος θα προΐσταται στην ερευνα που θα γίνει για το περιστατικό.
Επεισόδια στα Εξάρχεια
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από ένα τέτοιο γενονός, στη γύρω περιοχή το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα, με κόσμο να συγκεντρώνεται και τα επεισόδια με τους άνδρες της αστυνομίας να είναι σημαντικά.
Κατά πληροφορίες έχουν ανάψει φωτιές σε διάφορα σημεία των γύρω δρόμων και έχει γίνει χρήση δακρυγόνων από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή.

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΑΠΟΨΕ!

Τώρα είναι αργά κ.Παυλόπουλε. Ο νεαρός ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Τι να την κάνουμε την τιμωρία; Θα σηκωθεί όρθιος; Δεν μας λέει κάτι ότι βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας. Μα δεν σας θέλει στο πλευρό της. Πάει το παιδί χάθηκε.Δεν θέλουμε τις δηλώσεις σας. Δεν μας κάνουν ρε παιδί μου. Κρυφτείτε καλύτερα.
http://www.troktiko.blogspot.com/
...Δυο εκρήξεις στην Μπενάκη στο ύψος Βαλτετσίου ενώ η Αραχοβης δεν κυκλοφορεί απο το ύψος της Ζοωδόχου Πηγής και κάτω. Τα ΜΑΤ βρίσκονται στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής ενώ οι ομάδες κινούνται απο την Πλατεία προς τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 16ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!


Στον Ευαγγελισμο όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Τον πυροβόλησε αστυνομικός στο στήθος ενώ πριν ειχαν επιτεθεί στο περιπολικό. Αυτή την ώρα διμοιρίες έχουν κυκλώσει τα Εξάρχεια. O νεαρός λεγόταν Αλέξανδρος-Ανδρεας Γ. Το άψυχο κορμί του θα μεταφερθεί υποχρεωτικά στο Λαϊκό νοσοκομείο για να του γίνει νεκροτομή. Αυτή την στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει τον Ευαγγελισμό.
http://www.troktiko.blogspot.com/
(THN EIΔΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ)...

AYTH EINAI H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΤΕΩΣ ΒΟ(-Υ)ΛΕΥΤΗ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΝΤΑΡ(-ΟΔΕΚΑΡ)Η, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 15ΧΡΟΝΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΧΗΝΟΦΩΤΗ!

troktiko.blogspot.com/2008/12/25-15.html
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙΠριν απο 25 χρόνια έφυγε με παρόμοιο τρόπο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς. Δίπλα είναι η πρώτη σελίδα της εφημερίδας Τα Νέα της 18ης/11/85 με φωτογραφία που "έκανε το γύρο του κόσμου""Ο Μιχάλης Καλτεζάς (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) ήταν μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1985. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων[1] καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων. Αμέσως μετά το θάνατο του Καλτεζά... καταλήφθηκε το παλιό Χημείο στη Σόλωνος και το Πολυτεχνείο. Το πρωί της 18ης δόθηκε η άδεια από την Επιτροπή Πανεπιστημιακού Ασύλου, με πρόεδρο τον πρύτανη Μιχάλη Σταθόπουλο, να μπει η αστυνομία στο Χημείο. Η εισβολή έγινε με χρήση δακρυγόνων, για πρώτη φορά μετά το 1976,[2] και οι αστυνομικοί συνέλαβαν 37 άτομα τα οποία ξυλοκόπησαν,[3][4] ενώ λίγοι κατάφεραν να φτάσουν στην κατάληψη του Πολυτεχνείου από τους υπονόμους. Αυτή ήταν και η πρώτη άρση ασύλου από την επίσημη θεσμοποίησή του το 1982. Τα επεισόδια στην Αθήνα συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες.Ύστερα από τα γεγονότα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μένιος Κουτσόγιωργας υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε δεκτή. Στις 26 Νοεμβρίου του 1985 η 17 Νοέμβρη, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Καλτεζά, επιτέθηκε με βόμβα σε κλούβα των ΜΑΤ κοντά στο Χίλτον, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν δεκατέσσερις.[5]O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο[6] καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν "εν βρασμώ ψυχής". Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς."

http://www.kourdistoportocali.blogspot.com/

NA ANOIΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΕΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ" ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ...

http://www.capital.gr/articles.asp?showlist=0&catid=6&id=632668&expand=1
Ένας άνθρωπος "αυτοκτόνησε" μετά από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο φάκελος έκλεισε γρήγορα – γρήγορα. Μήπως είναι ώρα να ανοίξει και πάλι ο "φάκελος Vodafone";Η λέξη ντροπή είναι το μόνο που ταιριάζει στην περίσταση. Ποιος πολίτης σε αυτήν τη χώρα δεν αισθάνεται αηδιασμένος με ό,τι ακούει καθημερινά; Μέχρι χτες όλα αυτά τα διαβάζαμε μόνο στα μυθιστορήματα και τα βλέπαμε στις ταινίες του Χόλυγουντ.Ένας τρόπος υπάρχει για να αρχίσουμε πάλι να πιστεύουμε στους θεσμούς, για να επιστρέψει η ελπίδα σε αυτήν τη χώρα. Να αναλάβει η Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να ψάξει την υπόθεση σε βάθος. Να καλέσει όλους αυτούς που μπορεί να γνωρίζουν και να αναδείξει την αλήθεια.Πριν μερικές μέρες αναφέραμε τρεις υποθέσεις που μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους: Υποκλοπές, φυσικό αέριο από Ρωσία και Βατοπέδιο. Είναι όμως ασύνδετες; Το μόνο βέβαιο μέχρι αυτήν τη στιγμή είναι ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε θα βρούμε από κάτω τα ίδια πρόσωπα.Πέρα απ’ όλα αυτά, ένας άνθρωπος χάθηκε. Είναι δυνατόν να πεθαίνει ένας άνθρωπος και να κλείνουμε άρον – άρον το φάκελο με την αιτιολογία της αυτοκτονίας; Μπορεί να ήταν αυτοκτονία, αλλά οι συμπτώσεις είναι πλέον πολλές, για να μας αφήσουν να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δε δικαιούμαστε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν πρέπει να υπάρχει δικαστής που να κοιμάται ήσυχος. Ο "φάκελος Vodafone" πρέπει να ανοίξει και πάλι, όσο επώδυνο κι αν είναι αυτό, όπου κι αν μας οδηγήσει...
Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@capital.gr