11.19.2008

ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΠΛΟ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ: NA ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

...ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΙΜΟ ΣΕΚΟΝΤΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΔΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ!
Προς
Κο Γ. Α. Παπανδρέου,
Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

Aξιότιμε κ. Παπανδρέου,

Σας ενημερώνω ότι σήμερα Τετάρτη 19/11/2008 και ώρα 14:15 o τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Πεντάρης, απείλησε τη ζωή μου με ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ έξω από το γραφείο μου, και υπέβαλα μήνυση στο Α.Τ. Εξαρχείων.
Πιστεύω ότι η εικόνα του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΟΠΛΟ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ δεν συνάδει με το πολιτικό ήθος και τις αρχές του κοινοβουλευτισμού, του ΠΑΣΟΚ, και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Με βαθιά λύπη,

Δημήτρης Βόρρης
Σκηνοθέτης

OI ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ...

ΜΙΚΡΗ ΛΙΣΤΑ από
http://black-mail.blogspot.com/2008/11/blog-post_1305.html
CALL CENTER HELLAS
EOS MATRIX
EXECUTIVE FINANCIAL SERVICES
FIRST CALL
MELLON COLLECTION SERVICES
MULTI COLLECTION
NOSTER
CYCLE
TRUST CENTER
VERITAS BUREAU

http://www.capital.gr/news.asp?Details=622486
UPDATE, ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ:
* Αν εμφανίζονται ή λειτουργούν ως δικηγορικά γραφεία και απειλούν με κατασχέσεις και φυλάκιση
* Αν απειλούν με κατασχέσεις οφειλών σε στεγαστικά και καταναλωτικά για ποσά λιγότερα των 20.000 ευρώ χωρίς ξεκαθαρίζουν τις προϋποθέσεις που θέτει ο πρόσφατος νόμος για του πλειστηριασμούς.
* Να αναζητούν προσωπικά δεδομένα μέσω τρίτων προσώπων και μέσων της απόρρητης φορολογική δήλωσης
* Να ενημερώνουν τρίτα πρόσωπα για τις οφειλές καθώς και στην περίπτωση αυτή έχουν παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα
* Να μην εξηγούν επακριβώς το ποσό της οφειλής και επιβάλουν με εκβιαστικούς τρόπους για να καταβληθεί η οφειλή.
Η ΕΚΠΟΙΖΩ στο σημείο αυτό συμβουλεύει να μην προχωρήσετε σε κανένα διακανονισμό ένα δεν λάβετε εγγράφως από την τράπεζα το ποσό της οφειλής σας. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στον διακανονισμό της οφειλής σας καθώς πολλές εταιρείες σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ προχωρούν σε αυθαιρεσίες.
Για παράδειγμα: Πελάτης είχε 3 οφειλές σε τρεις διαφορετικές κάρτες από 2.000 ευρώ η κάθε μια και μια εταιρεία επιδίωκε να εισπράξει τις οφειλές. Ο πελάτης τελικά πλήρωσε 2.000 για να ξεχρεώσει μια κάρτα αλλά η εταιρεία αντί να κλείσει την μία κάρτα μοίρασε το ποσό και στις τρεις. Αποτέλεσμα το κυνηγητό (και τα ποσοστά της εταιρείας) να συνεχίζονται.