10.23.2008

WOULD YOU TRUST THE FUTURE OF YOUR CHILDREN TO THESE TWO CLOWNS OF POLITICS? NOT IN THIS LIFE...




ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ...



…OMOΛΟΓΗΣΕ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΣΕ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙ'ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ...

…Μπορώ επιτέλους να συγχαρώ τον κ. Παπαλιό για την παλικαριά του να βεβαιώσει και επίσημα πλέον, στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, ότι το Κέντρο Κινηματογράφου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. Κρατώντας τις υποσχέσεις μου θα του στείλω γλαδίολους.

Πρέπει άμεσα λοιπόν:
1)ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

2) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟ ΕΚΚ AΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (μια και σύμφωνα με το νόμο περί χορηγιών 3525-26/1/2007 άρθρο 5 ο χορηγός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. Δεν εγκρίνει ή απορρίπτει σενάρια ή ταινίες, «…ο δε χορηγός δεν έχει δυνατότητα επέμβασης στην μορφή ή το περιεχόμενο της».
http://www.georgezervoulakos.blogspot.com/



2.100 CUSTOMERS OF CITIBANK IN GREECE LOST 110 MILLION EUROS ON LEHMAN BROTHERS "TOXIC" FINANCIAL PRODUCTS...



Τα ίδια στελέχη αναφερόμενα στην κατάρρευση της Lehman Brothers και στους Έλληνες επενδυτές, υπογραμμίζουν ότι οι «ανοικτοί» πελάτες της Citibank στα τοξικά της Lehman, είναι περίπου 2.100 άτομα με επενδύσεις ύψους 110 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι δε αφορά το ζήτημα ελλιπούς ενημέρωσης διευκρινίζουν ότι η τράπεζα από το 2004 που άρχισε να διαθέτει προϊόντα της Lehman Brothers στην ελληνική αγορά παρείχε διεξοδική ενημέρωση στους πελάτες που τα επέλεγαν. Αναφορικά με τη διαρροή καταθέσεων, τα στελέχη της Citibank αναφέρουν ότι τις πρώτες μέρες του πρόσφατου πανικού πολλοί ήταν εκείνοι που απέσυραν τις καταθέσεις τους (το 8% της πελατείας) διευκρινίζοντας ωστόσο πως πλέον η κατάσταση ομαλοποιείται και υπάρχει προσέλευση νέων καταθέσεων.