9.23.2008

ΠΩΣ ΑΣΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ...

(...) Δεν ξόδεψε κάπου εκατό εκατομμύρια συνολικά;.Τι πήρε πίσω; Μπορούμε να μάθουμε το νούμερο; Και δεν μιλάω για τα έσοδα της ταινίας, αλλά για τα έσοδα του Κέντρου,το μερτικό του. Και πόσα είναι τα έσοδα που παρακράτησε παράνομα; μιλάω, γιά αυτά που πρέπει να επιστρέψει στα θύματά του, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα;Το κέντρο -λένε- δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός αλλά εργαλείο ανάπτυξης του Ελληνικού Κινηματογράφου, αλλά τότε γιατί δεκαρολογεί; Η απάντηση είναι εξαιρετικά διαφωτιστική. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΗΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ,:, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!
Πάει να πει: Να κάνει τα ρουσφέτια του, να διαβάζει τα σενάρια,να εγκρίνεΙ ή να απορρίπτει, να κάνει υποδείξεις, να γουστάρει ή όχι τους δημιουργούς και τις δημιουργίνες! Να ασκεί εξουσία. Και άκουσον άκουσον: Να ορίζει συμβούλους για τη επανασυγγραφή του σεναρίου! Να προσλαμβάνει κομισάριους μισθαρχίδηδες!(Αριστοφάνης- Αχαρνείς) για να μεταφέρει τις ντιρεκτίβες των καρεκλοκένταυρων υπό μορφήν μαθημάτων και κατραπακιών στους δημιουργούς. Που είσαι Ζντάνωφ! –δεν έχουμε ούτε ένα Γκούλαγκ. Αίσχος!Έχω στα χέρια μου αποφάσεις της επιτροπής κρίσεων για του λόγου το ασφαλές.Ο νόμος όμως για τις χορηγίες απαγορεύει ΡΗΤΑ οποιαδήποτε άποψη του χορηγού πάνω στο έργο. Απ΄αυτή την πλευρά όλες οι αποφάσεις της επιτροπής κρίσεων είναι παράνομες και καλά θα κάνει να επιληφθεί ο Εισαγγελέας. Στό κάτω κάτω από το υστέρημα του Ελληνικού λαού γίνεται αυτή η ανάπτυξη, εις υγείαν των λογοκριτών και μισθαρχήδιδων...
ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Ο ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ..



Aντιπρόεδρος στην Μάντσεστερ Σίτι και επίσημα ο Βίκτωρ Ρέστης, σύμφωνα με το τρωκτικό. Mια ακόμη ελληνική πρωτιά σε διεθνές επίπεδο, με μια ομάδα παγκόσμια καταξιωμένη.
Στην ΑΕΚ, που πάει από το κακό στο χειρότερο, ακόμη το σκέφτονται, και πετάνε γαρύφαλα και τραπεζομάντηλα σε βλαχούλες τραγουδιάρες στα μπουζούκια...
Να λοιπόν και η Χρυσή Ευκαιρία για τον υπόδικο Θεμοκομιστή να ..."φάει" και τις επιστροφές του "ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ", που ειδικεύεται στα ψεύδη και τις συκοφαντίες, και τους εκβιασμούς, με, ή χωρίς, DVD.