9.15.2008

AΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...

Ο μοναχός Αρσένιος, το δεξί χέρι του ηγούμενου Εφραίμ, πριν γίνει μοναχός ήταν οργανωμένος στην ΚΝΕ. Είναι τραγικό αυτό που του συνέβη: Από την ΚΝΕ στο μοναστήρι - σε λίγο δεν αποκλείεται να αρχίσει να πηγαίνει και με γυναίκες. Χίλιες φορές καλύτερα να είχε πέσει στα ναρκωτικά.

ME AΠΟΦΑΣΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ...

Με απόφαση Αλογοσκούφη, πριν από λίγο, ανακαλείται η αποδοχή των γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη Μονή Βατοπεδίου.
Την ανάκληση της αποδοχής των επίμαχων γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη Μονή Βατοπεδίου, που είχαν γίνει από τους υφυπουργούς κ. Δρυ και Φωτιάδη, καθώς και την επανεξέταση της υπόθεσης του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου δημοσίων κτημάτων, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
http://www.ethnos.gr

ΒLACK MONDAY...




ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣ...


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ-ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο Σταύρος Παράβας υπήρξε ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του αλλά ξεχασμένος από την νέα γενιά. "Πεταμένος" στα αζήτητα γιατί στα νέα σήριαλ μπήκαν οι νέοι αστέρες με ιδιαιτερότητες που δεν ήθελε στο κύκλωμα, τους παλιούς. Δεν λέμε για όλους τους ηθοποιούς αλλά καταλαβαίνετε. Ο Παράβας γεννήθηκε το 1935 και έπαιξε σε πολλές πετυχημένες Ελληνικές ταινίες με μεγάλους ηθοποιούς. Έχασε τον αγαπημένο του γιο και ήταν μεγάλο το χτύπημα.Ήταν από τους πρώτους που έπαιξαν τον ρόλο του gay στον κινηματογράφο χωρίς να έχει σχέση με τους χυδαίους τωρινούς ρόλους. Πέθανε σήμερα στο σπίτι του όταν γλίστρησε και χτύπησε. Πριν έναν χρόνο είχε νοσηλευτεί με έμφραγμα στο νοσοκομείο αλλά......έζησε και συνέχισε με τα προσωπικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει. Και ήταν πολλά και με αξιοπρέπεια.

Αλλη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο του θεάματος μετά τη Βέρα Ζαβιτσιάνου...