8.05.2008

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤHΝ AΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...

ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ της στην απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να μην επιβάλει κυρώσεις στις τράπεζες για παράνομες πρακτικές που εφάρμοζαν επί χρόνια σε ό,τι αφορά τον καθορισμό διατραπεζικών προμηθειών, εκφράζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Στην απόφασή της η Επιτροπή αν και χαρακτήριζε παράνομες τις πρακτικές αυτές των τραπεζών, περιοριζόταν να αναφέρει ότι αρκείται στις δεσμεύσεις τους πως θα μειώσουν το ύψος των προμηθειών προς όφελος όσων κάνουν χρήση μέσω των ΑΤΜ του συστήματος ΔΙΑΣ για τις συναλλαγές τους, χωρίς ωστόσο να τους επιβάλει ποινές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ TΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...


Ενημέρωση: Η θαλιδομίδη, πέραν πάσης προσδοκίας και πρόβλεψης είναι στα χέρια μας και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρέμβαση ή "παράκαμψη"!
Σήμερα ξεκινάμε. Υπενθυμίζω ότι η θαλιδομίδη έχει αντιαγγειογενετική δράση, δηλαδή αναμένεται να καθυστερήσει την δημιουργία από τα καρκινικά κύτταρα νέων αγγειώσεων και έτσι να "κόψει" την τροφοδοσία τους και να καθυστερήσει τον πολλαπλασιασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η δράση επιτυγχάνεται και σε κάποιες όχι. Παρακαλούμε για τις ευχές και προσευχές σας ώστε να είμαστε στην πρώτη κατηγορία.
Η σκέψη μας και η καρδιά μας ΜΑΖΙ ΣΑΣ.