7.31.2008

ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΣΕ "ΕΚΛΕΙΨΗ" Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑ...









ATTENTION:BLOGGERS FILMING!
...Mε πάνω από 90.000 επισκέπτες από 151 χώρες ο ΄Ελληνας ομογενής blogger Πήτερ (Παντελής) Μηνάκης, μόνιμος κάτοικος Τορόντο, με καταγωγή από τη Χαλκιδική, είναι από τους πιο δημοφιλείς bloggers μαγειρικής διεθνώς. Μέσα από τις συνταγές της μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας που δημιουργεί και εκτελεί, ο "κιμπάρης" Μακεδόνας προβάλλει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της διεθνώς, με ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο, μέσω του blog ΚΑLOFAGAS. Στον Καλοφαγά έχουν αναφερθεί με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια ο ΣΚΑΙ και η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ". Στα τέλη Αυγούστου αρχίζει στην Αθήνα το "γύρισμα" μιάς σειράς αφιερωμένης στην ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή με οικοδεσπότη και ξεναγό τον Πήτερ που σίγουρα θα γνωρίσει μεγάλη απήχηση ιντερνετικώς και διεθνώς.
...Another task at hand is a long awaited surprise and I think the time's right to share with you all that I will also be spending a day in Athens filming some footage for a promotional DVD.This past Spring, I was approached by film writer/producer/director Dimitrios Vorris. Dimitri is an avid reader of my blog and he approached me about taking the "Kalofagas" concept to another level.After a lengthy exchange of ideas and an agreement about our approach, we agreed to meet this summer in Greece and film some footage. Our goal is to attract sponsors to a show that showcases Greece's food and drink culture with the country of Greece and it's people as the backdrop.I am very excited to commence this phase of my blog and although this is very early in the game, it's going to be a lot of fun!

50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...

...ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

...Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι ρέκορντμαν και σε επενδύσεις σε ακίνητα, καθώς κατέχει 50, όσα και ο Ευάγγελος Μπασιάκος. Από κοντά ο Νίκος Νικολόπουλος με 49, ο Νίκος Τσιαρτσιώνης με 46, ο Γιάννης Παπαθανασίου με 43 και οι Γιώργος Βλάχος, Παρθένα Φουντουκίδου και Θόδωρος Κολιοπάνος από 42.
FACTOR X
http://www.antinews.gr/

36 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ!

Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος ΛΑΟΣ
(χρηματοδότης ΛΑΟΣ:Πρόδρομος Εμφιετζόγλου)
Εισόδημα:
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει: Συνολικό εισόδημα 92.733,06 ευρώ. Καταθέσεις 5.500 ευρώ και 5.000 λίρες Αγγλίας ενώ η σύζυγος του 18.000 ευρώ.
Ακίνητα:
Έχει συνολικά 24 σπίτια σε Αθήνα, Αρκαδία, Κόρινθο, Κατερίνη, Φθιώτιδα καθώς και 12 οικόπεδα εκ των οποίων τα μισά ανήκουν στη σύζυγο του.
Αυτοκίνητα:
Επίσης, έχει στην κατοχή του 2 αυτοκίνητα, 4.600 και 3.700 κυβικών

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!





ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 10.000 ΕΥΡΩ (8 ΝΕΚΡΟΙ Χ10.000=80.000 ΕΥΡΩ)
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 5.000 ΕΥΡΩ (3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Χ 5.000 ΕΥΡΩ=15.000 ΕΥΡΩ)
ΝΕΚΡΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΠΡΑΒΩΝ 0 ΕΥΡΩ
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ 95.000 ΕΥΡΩ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
10 ΚΙΛΑ ΤΟΜΑΤΕΣ 3,40 ΕΥΡΩ
30 ΑΥΓΑ ΚΛΟΥΒΙΑ 0,οο ΕΥΡΩ
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ 3,40 ΕΥΡΩ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ=ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

ΟΙ "ΑΘΛ(Ι)ΟΙ" ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ": "ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΥ" ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΕΜ!


«Τη θανατική της ποινή υπογράψατε με την απόφασή σας να μη δώσετε στην ορχήστρα το ποσό των 2.000.000 ευρώ που ο υπουργός Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης είχε διαθέσει ειδικά για την ΚΟΕΜ έπειτα από προσωπικό διάβημα του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Σταύρου Ξαρχάκου. Το ποσό αυτό που θα έλυνε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της ορχήστρας, αποφασίσατε, για λόγους που εξακολουθούμε να μην κατανοούμε, να διαθέσετε σε άγνωστες σε εμάς δραστηριότητες του υπουργείου».
Σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε ο κ. Λιάπης προ ημερών στη Βουλή πως «αδυνατεί σήμερα να πληρώσει τα χρέη τόσων ετών», το Δ.Σ. της ΚΟΕΜ αναφέρει με νόημα: «Τα χρέη «τόσων ετών» είναι τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της υπουργίας του κ. Βουλγαράκη και της δική σας υπουργίας. Αν το υπουργείο είχε διαθέσει τα ποσά που το ίδιο είχε αποφασίσει να υπογράψει για τη λειτουργία της Ορχήστρας, η ΚΟΕΜ σήμερα όχι μόνον δεν θα είχε χρέη, αλλά θα είχε και πλεόνασμα».
Παράλληλα, η ΚΟΕΜ καταγγέλλει τον κ. Λιάπη για «υπουργική απαξίωση και αδιαφορία». Και καταλήγει με την εξής διαπίστωση: «Προφανώς τα πολιτιστικά σας οράματα είναι άλλα - ελπίζουμε μόνο κάποτε να αποφασίσετε να τα ανακοινώσετε, ώστε να τα μάθει και ο ελληνικός λαός».

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΤΟ "ΔΡΟΜΟ"!
(...)Σε αντίστοιχη δυσχερή οικονομική κατάσταση βρίσκεται και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η οποία πριν από λίγους μήνες κατήγγειλε το υπουργείο Πολιτισμού πως του χρωστά σύμφωνα με τις εγκεκριμένες επιχορηγήσεις το ποσό των 914.820 ευρώ.
Παρότι και αυτή η Ορχήστρα βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας οι μουσικοί της, ορμώμενοι από την αγάπη τους για την καλή μουσική αλλά και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη, συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πόσο ακόμα θα καταφέρουν να αντέξουν...