7.29.2008

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΟΚΤΩ

Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες του ναυπηγείου, στο οποίο γινόταν η επισκευή του Friendship-Gas, στο οποίο μετά από έκρηξη έχασαν οκτώ εργαζόμενοι τη ζωή τους.Στο μεταξύ την Τετάρτη πρόκειται να απολογηθούν στην τακτική ανακρίτρια Πειραιά τρία ακόμη άτομα που κρατούνται για την ίδια υπόθεση.
Πηγή: http://www.athina984.gr/
...Παρά την κοινωνική κατακραυγή και τον ξεσηκωμό των bloggers συνεχίζει τα "θα" ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υποσχόμενος οικονομική ενίσχυση ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ-όταν το μάθει ας μας το πει κι εμάς- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ...
Σφυρίζουν αδιάφορα Εκκλησία και Προεδρία της Δημοκρατίας.
(Ευχαριστώ ΚΑΙ τους φίλους μέσω Facebook που κινητοποιήθηκαν να προσφέρουν ότι μπορούν στις οικογένειες των θυμάτων, και κυρίως τα παιδιά).

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ...


...για ψηφίσει τροπολογία που θα επέστρεφε φόρους στις εταιρείες πετρελαίου! Πρόκειται για τον γερουσιαστή Ted Stevens.
NOW shines a bright light on the scandalous connection between VECO Corporation—an Alaska-based oil services company—and Alaska's old-boy Republican network. Two state legislators have been convicted in Federal court for accepting bribes from VECO. The FBI has video and audio evidence that reveal VECO executives shockingly handing out cash to those legislators in exchange for promises to roll back a tax on the oil industry. But that may only be the tip of the oily iceberg. NOW's Maria Hinojosa learns that several more lawmakers are being eyed in the growing scandal, including one of the country's most powerful politicians, Alaska U.S. Senator Ted Stevens.

ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΩΚ...


"Tέρας" ξέβρασε το κύμα στην παραλία του Μοντώκ στην Νεα Υόρκη. Δεν πρόκειται για τη νεα φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης. Μάλλον προέρχεται από το εργαστήριο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο Λονγκ Αιλαντ, όπου γίνονται πειράματα πάνω σε ζωα...
Το ράμφος και τα δόντια του θυμίζουν δεινόσαυρο...χμμμ, εκτός αν πρόκειται για κάποιο τρικ του viral marketing... Είδωμεν..
http://www.cryptidsarereal.com/ (Πρόκειται για Viral marketing για σειρά του CARTOON NETWORK)....

TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ)...




Ακόμη και μέλη της ΄Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών έχουν εξοργισθεί με τη συμπεριφορά του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, την επίδειξη πλήρους αναισθησίας και την έλλειψη ανάληψης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για την ανακούφιση της ανθρώπινης δυστυχίας. Μιλάμε για πολλοστή φορά για την τραγωδία των οκτώ νεκρών εργατών στο Πέραμα.
Στις φωτογραφίες βλέπετε την Ελλάδα των δυο ταχυτήτων... Ο κόσμος πεινάει και πεθαίνει για ένα μεροκάματο, αφήνοντας πίσω του ορφανά παιδιά...ο υπουργός με το παιδί του στην Μύκονο (ούτως ή άλλως έχει λύσει τόσα προβλήματα κι αυτός: Από τις υποκλοπές μέχρι το "κάψιμο" της Αρχαίας Ολυμπίας κ.α., κ.α., ε, να μην ξεκουρασθεί λίγο...)
Επιμύθιο: TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...


KAINOYΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 8 ΝΕΚΡΩΝ: ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ...


Παπαϊωάννου Γιάννης, 56 ετών
Ρουσάκης Ηλίας, 51 ετών
Νικολαΐδης Παύλος, 54 ετών
Πασπαράκης Παναγιώτης, 44 ετών
Οικονομάκης Κώστας, 30 ετών
Αντιασης Φλοράν, 25 ετών
Χαμντινάκ Ασόκ, 32 ετών
Γιόπια Ρομουάντο, 48 ετών (Φιλιππινέζος υποπλοίαρχος)
...Αν τα παιδιά των ανωτέρω θανόντων εργατών επιζήσουν της πείνας, αν "βγάλουν" το λύκειο, αν έχουν τα κατάλληλα μόρια, αν σε 10-15 χρόνια είναι ακόμη Υπουργός ο Γιώργος Βουλγαράκης, αν κρατήσει τον λόγο που δεν έχει, κι αν υπάρχουν θέσεις στο Λιμενικό, ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ...!!! με 700 ευρώ το μήνα αρχικό μισθό!
...Δεν είναι πολύ γενναιόδωρη προσφορά; Οι δε σύζυγοι, πατεράδες, μανάδες αυτών μπορούν ελεύθερα μέχρι τότε να φυτοζωούν, να ληστεύουν τράπεζες, να πουλάνε όπλα, ή να τρώνε τα σκουπίδια της οικίας Βουλγαράκη.
Συμπέρασμα: ΠΑΛΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ KAI TH NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (μετά τις υποκλοπές, και την αλήστου μνήμης θητεία του στο Υπουργείο Πολιτισμού με αποκορύφωμα το "κάψιμο" του Κρόνιου λόφου).